Solberg

Sambata, 26 Mai 2012 | WRC

Raliul Greciei, PS 14-17/22: Solberg devine principalul rival al lui Loeb

Jari Matti Latvala a ieşit din lupta pentru victorie din cauza unei pene, însă Sebastien Loeb are acum un nou rival în Raliul Greciei: Petter Solberg.
Vineri, 25 Mai 2012 | WRC

Raliul Greciei, PS 5-6/22: Loeb îşi consolidează prima poziţie

Sebastien Loeb şi-a sporit avansul în clasamentul general al Raliului Greciei la peste 10 secunde, în timp ce coechipierul său Mikko Hirvonen a urcat pe poziţia a treia.
Joi, 24 Mai 2012 | WRC

Solberg, învingător la limită în calificările din Raliul Greciei

Peter Solberg l-a învins cu numai 0.098 secunde pe coechipierul său Jari Matti Latvala în lupta pentru victorie în calificările din Raliul Greciei.
Joi, 24 Mai 2012 | WRC

Avancronica Raliului Greciei - Provocări pe tărâmul zeilor

Supranumit Raliul Zeilor, Raliul Greciei propune numeroase provocări pentru piloţi prin prisma traseului dificil în cea de-a şasea etapă din sezonul 2012 al WRC.
Luni, 21 Mai 2012 | WRC

Citroen: "Lupta pentru titlu este deschisă oricărui rezultat"

Citroen consideră că luptă pentru titlul constructorilor din acest sezon este departe de a fi încheiată şi anticipează dueluri echilibrate cu Ford în următoarele raliuri.
Luni, 30 Aprilie 2012 | WRC

Loeb a câştigat pentru a şaptea oară Raliul Argentinei!

Sebastien Loeb a câştigat pentru a şaptea oară Raliul Argentinei şi a ajuns la 70 de victorii în Campionatul Mondial de Raliuri.
Duminica, 29 Aprilie 2012 | WRC

Raliul Argentinei, PS 14-16/19: Loeb se apropie de victorie

Sebastien Loeb este la trei probe speciale de a câştiga Raliul Argentinei, însă Petter Solberg a câştigat probele din dimineaţa zilei de duminică.
Sambata, 28 Aprilie 2012 | WRC

Raliul Argentinei, PS 4-6/19: Solberg abandonează, Loeb devine lider

Petter Solberg a abandonat în Raliul Argentinei din cauza unei defecţiuni tehnice şi i-a cedat poziţia de lider lui Sebastien Loeb, care are un avans de numai 0.1 secunde faţă de Mikko Hirvonen.
Vineri, 27 Aprilie 2012 | WRC

Raliul Argentinei PS 2-3/19: Solberg îşi consolidează poziţia de lider

Petter Solberg este lider detaşat în Raliul Argentinei după ce a profitat de problemele lui Sebastien Loeb pentru a se distanţa la peste 34 de secunde de pilotul Citroen.
Vineri, 27 Aprilie 2012 | WRC

Raliul Argentinei, PS 1/19: Solberg, lider după superspecială

Petter Solberg este primul lider în Raliul Argentinei după superspeciala de joi seară, în timp ce Sebastien Loeb a greşit strategia pneurilor şi ocupă doar locul opt.
Joi, 26 Aprilie 2012 | WRC

Avancronica Raliul Argentinei - Anduranţa revine în WRC

Argentina găzduieşte în acest weekend cel mai lung raliu de WRC din ultimii 10 ani, iar cinci dintre ultimele şase ediţii au fost câştigate de Sebastien Loeb.
Luni, 09 Aprilie 2012 | WRC

Ford, încântată de contribuţia lui Solberg în cadrul echipei

Oficialii Ford sunt entuziasmaţi de contribuţia pe care a avut-o Petter Solberg în debutul acestui sezon în cadrul echipei de uzină din Campionatul Mondial de Raliuri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 02 Aprilie 2012 | WRC

VIDEO: Rezumatul Raliului Portugaliei

Raliul Portugaliei a fost cea mai dificilă etapă de WRC din ultima perioadă, iar învingătorul Mikko Hirvonen a fost exclus pe motive tehnice după ce Sebastien Loeb, Jari Matti Latvala şi Petter Solberg au abandonat prematur.
Duminica, 01 Aprilie 2012 | WRC

Hirvonen a câştigat Raliul Portugaliei!

Mikko Hirvonen a obţinut duminică în Portugalia prima victorie în culorile celor de la Citroen, în timp ce Mads Ostberg şi Evgeny Novikov au completat podiumul.
Duminica, 01 Aprilie 2012 | WRC

Raliul Portugaliei, PS 17-19/22: Solberg a urcat pe locul 4

Mikko Hirvonen continuă să fie lider în Raliul Portugaliei cu numai trei probe speciale înainte de final, în timp ce Petter Solberg a urcat pe locul patru.
Sambata, 31 Martie 2012 | WRC

Raliul Portugaliei, PS 14-16: Hirvonen lider, Solberg urcă pe locul cinci

Petter Solberg a ţinut capul de afiş în ultimele trei probe speciale de sâmbătă din Raliul Portugaliei după ce a reuşit să urce până pe locul cinci, în timp ce Mikko Hirvonen rămâne lider detaşat.
Sambata, 31 Martie 2012 | WRC

Raliul Portugaliei, PS 8-13: Hirvonen rămâne lider detaşat

Mikko Hirvonen conduce Raliul Portugaliei cu un avans de peste 47 de secunde după primele trei probe speciale de sâmbătă.
Vineri, 30 Martie 2012 | WRC

Raliul Portugaliei, PS 5-7/22: Latvala şi Solberg au abandonat, Hirvonen este lider

Mikko Hirvonen a preluat conducerea în Raliul Portugaliei după ce Jari Matti Latvala şi Petter Solberg au abandonat în primele două probe speciale ale zilei.
Vineri, 30 Martie 2012 | WRC

Raliul Portugaliei, PS 1-4/22: Loeb a abandonat, Latvala este lider

Sebastien Loeb a abandonat în Raliul Portugaliei după ce s-a rostogolit la volanul maşinii Citroen DS3 WRC, în timp ce Jari Matti Latvala este lider după primele patru probe speciale.
Joi, 29 Martie 2012 | WRC

Avancronica Raliului Portugaliei - Înfruntarea prafului pe întuneric

Campionatul Mondial de Raliuri revine în Europa prin etapa programată în Portugalia, care include trei probe speciale pe timp de noapte pe un traseu cu mult praf.

Tag-uri similare

Ford, Toyota, Citroen, video, Raikkonen, Loeb, WRC, Hirvonen, Ogier, Latvala
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru