Solberg

Marti, 13 Decembrie 2011 | WRC

Solberg: "În 2012 voi fi în WRC la Ford sau în Le Mans"

Petter Solberg a confirmat că se va orienta spre celebra cursă de 24 de ore de la Le Mans în cazul în care nu va semna un contract cu Ford pentru a rămâne în WRC.
Vineri, 09 Decembrie 2011 | WRC

Solberg: "Singura mea şansă pentru 2012 este Ford"

Petter Solberg a dezvăluit că nu vrea să mai concureze ca pilot privat în WRC, motiv pentru care Ford a devenit singura să opţiune pentru 2012.
Joi, 08 Decembrie 2011 | WRC

Latvala: "Nu-l vreau pe Solberg la Ford, vreau să fiu numărul 1!"

Jari Matti Latvala vrea să devină pilotul numărul 1 la Ford, motiv pentru care speră ca noul său coechipier să fie un pilot tânăr, şi nu Petter Solberg.
Marti, 06 Decembrie 2011 | WRC

Solberg exclude retragerea din WRC

Petter Solberg este determinat să concureze în Campionatul Mondial de Raliuri şi în sezonul 2012, însă a admis că deocamdată nu are nicio înţelegere.
Joi, 27 Octombrie 2011 | WRC

Volkswagen va confirma contractul lui Solberg până la finalul anului

Petter Solberg va fi confirmat în următoarele săptămâni ca pilot al echipei Volkswagen în WRC pentru sezonul 2013, potrivit presei internaţionale.
Joi, 20 Octombrie 2011 | WRC

Raliul Spaniei: Solberg, cel mai bun timp în Shakedown

Petter Solberg a stabilit cel mai bun timp în Shakedown-ul contând pentru Raliul Spaniei, fiind urmat în clasament de Federico Villagra şi Sebastien Ogier.
Joi, 13 Octombrie 2011 | WRC

Solberg plăteşte din propriul buzunar pentru a termina sezonul în WRC

Petter Solberg a dezvăluit că este nevoit să-şi folosească propriile economii pentru a încheia sezonul 2011 din WRC. "Nu vreau să mor cu banii în mormânt", explică el gestul.
Luni, 03 Octombrie 2011 | WRC

Petter Solberg, exclus din Raliul Franţei!

Petter Solberg a fost exclus din Raliul Franţei pentru încălcarea regulamentului tehnic, decizie în urma căreia Mikko Hirvonen l-a egalat pe Sebastien Loeb în clasamentul general.
Sambata, 01 Octombrie 2011 | WRC

Raliul Franţei, PS 12/23: Sordo, lider cu avans minim în faţa lui Ogier

Dani Sordo şi-a păstrat prima poziţie în Raliul Franţei la finalul primei bucle de sâmbătă, însă are un avans de numai două zecimi de secundă în faţa lui Sebastien Ogier.
Vineri, 09 Septembrie 2011 | WRC

Raliul Australiei, PS 9-10/26: Hirvonen şi Latvala luptă pentru victorie

Mikko Hirvonen şi Jari Matti Latvala sunt despărţiţi de numai şapte secunde în fruntea clasamentului Australia, însă Petter Solberg este pregătit să profite de orice greşeală.
Marti, 30 August 2011 | WRC

Solberg, cale liberă spre Volkswagen în WRC?

Petter Solberg are cale liberă să concureze pentru Volkswagen în WRC începând din 2013 după ce Sebastien Loeb a decis să rămână la Citroen, potrivit publicaţiei Autosport.
Vineri, 05 August 2011 | WRC

VIDEO: Solberg testează Citroen DS3 WRC pentru Raliul Germaniei

Petter Solberg participă la o sesiune de teste cu Citroen DS3 WRC ca parte a pregătirilor pentru Raliul Germaniei din luna august.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 22 Iulie 2011 | WRC

Solberg, în pericol să rateze finalul sezonului de WRC

Petter Solberg întâmpină dificultăţi financiare după retragerea unuia dintre sponsorii echipei sale şi riscă să nu aibă resurse pentru a încheia sezonul 2011 din WRC.
Joi, 14 Iulie 2011 | WRC

Solberg a făcut acrobaţii aeriene în Elveţia

Petter Solberg a făcut mai multe acrobaţii în aer în cadrul unui eveniment organizat în Elveţia de unul dintre sponsorii săi.
Sambata, 18 Iunie 2011 | WRC

Raliul Greciei, PS 10-12/18: Ogier a preluat conducerea

Sebastien Ogier a devenit lider în Raliul Greciei şi are un avans de 15 secunde în faţa lui Sebastien Loeb. Fostul lider Petter Solberg a coborât până pe locul trei.
Sambata, 18 Iunie 2011 | WRC

Raliul Greciei, PS 6-9/18: Solberg rămâne lider cu un avans minim

Petter Solberg este în continuare lider în Raliul Greciei, însă avansul său s-a redus de la aproape un minut la numai cinci secunde.
Vineri, 17 Iunie 2011 | WRC

Raliul Greciei, PS 4-5: Solberg îşi consolidează prima poziţie

Petter Solberg rămâne lider în Raliul Greciei cu un avans de aproape o jumătate de minut după primele cinci probe speciale ale zilei de vineri.
Vineri, 17 Iunie 2011 | WRC

Raliul Greciei, PS 1-3/18: Solberg îşi spulberă rivalii

Petter Solberg are un avans de 27 de secunde în fruntea Raliului Greciei, după ce a dominat autoritar primele trei probe speciale.
Marti, 31 Mai 2011 | WRC

Solberg: "Aş fi câştigat Raliul Argentinei fără problemele la direcţie"

Petter Solberg susţine că ar fi luptat pentru victorie în Raliul Argentinei dacă nu ar fi avut defecţiuni la direcţie în ultima probă specială de sâmbătă.
Marti, 10 Mai 2011 | WRC

Solberg răsuflă uşurat după primul podium din sezonul 2011

Petter Solberg se simte uşurat după ce în Raliul Italiei a obţinut primul podium din acest sezon, la capătul unei etape pe care consideră că o putea câştiga.

Tag-uri similare

Ford, Toyota, Citroen, video, Raikkonen, Loeb, WRC, Hirvonen, Ogier, Latvala
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru