Volkswagen Golf

Miercuri, 06 Ianuarie 2016 | Tehnologie

Aveți grijă cum gesticulați: Volkswagen Golf va fi primul model compact care va recunoaște gesturile

Volkswagen a expus la CES 2016 conceptul e-Golf Touch. Este vorba despre versiunea electrică a modelului compact, echipată cu o tehnologie de recunoaștere a gesturilor așteptată în producția de serie.
Miercuri, 09 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Volkswagen Golf GTI Clubsport, versiune nouă cu 265 de cai putere

Volkswagen extinde gama actualului Golf GTI cu o versiune nouă, botezată Clubsport. Ea dezvoltă 265 de cai putere, dar poate oferi chiar și 290 mulțumită unei funcții speciale.
Vineri, 28 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Volkswagen Golf Cabriolet primește un design proaspăt și motoare Euro 6

Volkswagen a operat o serie de modificări discrete pentru actuala generație Golf Cabriolet. Decapotabila a primit o ușoară restilizare și motoare Euro 6.
Joi, 09 Iulie 2015 | General

Volkswagen Golf 2.0 TDI stabilește un record de consum în SUA: 2.89 litri la sută

Volkswagen a stabilit un record de consum în SUA cu un Golf 2.0 TDI Clean Diesel. Modelul a obținut un consum de 2.89 litri la sută pe o călătorie de peste 13.000 de kilometri.
Miercuri, 03 Iunie 2015 | Modele noi

Volkswagen Golf TSI BlueMotion: motor 1.0 benzină de 115 CP și consum de 4.3 litri la sută

Volkswagen a introdus o nouă versiune BlueMotion în gama Golf, echipată cu un motor pe benzină cu 3 cilindri de un litru și 115 CP. Acesta se numește Golf TSI BlueMotion și a devenit cel mai eficient Golf alimentat cu benzină oferit vreodată, cu 4.3 litri la sută consum mixt.
Vineri, 08 Mai 2015 | Concepte

Volkswagen Golf GTI Clubsport: primele schiţe ale conceptului creat pentru fanii mărcii

Volkswagen a dezvăluit primele schiţe ale conceptului pe care îl pregăteşte pentru Festivalul de la Worthersee. El se va numi Golf GTI Clubsport şi va avea la bază versiunea sportivă a compactei germane.
Miercuri, 18 Februarie 2015 | Industrie

Maşinile preferate de europeni în ianuarie 2015: Golf, Polo şi Clio sunt în top

Clasamentul vânzărilor auto din luna ianuarie ne arată o piaţă europeană dominată de Volkswagen, care pune două modele pe primele locuri în preferinţele publicului. Renault, Ford şi Opel încearcă să ţină pasul cu marca din Wolfsburg.
Marti, 06 Ianuarie 2015 | Tehnologie

Volkswagen prezintă viitoarele soluţii de conectivitate prin Connected Golf Concept

Pe lângă Golf R Touch Concept, cei de la Volkswagen au adus la CES 2015 un alt concept bazat pe Golf, de data aceasta concentrat pe expunerea posibilităţilor de conectivitate ale vehiculului.
Marti, 18 Noiembrie 2014 | Modele noi

Volkswagen Golf R Variant devine cel mai puternic break compact din lume: motor 2.0 TSI de 300 CP

Volkswagen a prezentat astăzi versiunea R a lui Golf Variant, prima din istoria break-ului german. Datorită celor 300 CP din dotare, modelul anunţă un timp 0-100 km/h de 5.1 secunde, dar are un consum mixt de 7.0 litri la sută.
Miercuri, 12 Noiembrie 2014 | Modele noi

Volkswagen Golf R400 a fost aprobat și este așteptat pe stradă anul viitor

Volkswagen a aprobat producția de serie a conceptului R400, dezvăluit în primăvara acestui an. Modelul de serie va sosi în toamna anului viitor și va costa aproape 50.000 de euro.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Volkswagen Golf Alltrack - compacta germană este pregătită şi pentru off-road

Volkswagen expune la Paris noul Golf Alltrack. Este al doilea model Alltrack din gama VW după actualul Passat şi o propunere practică pentru cei care nu ştiu ce să aleagă între un Golf break şi un Tiguan.
Marti, 23 Septembrie 2014 | Industrie

Uzina Volkswagen din Wolfsburg sărbătoreşte maşina cu numărul 42.000.000

42 de milioane de maşini în 70 de ani de activitate. Acestea sunt rezultatele de producţie ale uzinei Volkswagen din Wolfsburg, cea mai mare fabrică auto din lume.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 04 August 2014 | Industrie

Studiu: Volkswagen şi Renault-Nissan, cei mai câştigaţi constructori de pe urma platformelor modulare

Platforma MQB a Volkswagen Group, lansată pe a şaptea generaţie a lui Golf, pare să fie cea mai avantajoasă dintre toate soluţiile modulare anunţate de producătorii de automobile ai lumii, spun analiştii de la IHS Automotive.
Vineri, 30 Mai 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini de la Worthersee

Festivalul de la Worthersee, dedicat mărcilor din Grupul Volkswagen a consemnat şi anul acesta o serie de propuneri interesante, multe dintre ele bazate pe Golf GTI.
Luni, 28 Aprilie 2014 | Feature

Maşini de poveste: 40 de ani de Volkswagen Golf

O maşină de legendă împlineşte 40 de ani de existenţă. Este vorba de automobilul care a redefinit segmentul compact şi care din 1974 şi până azi a rămas un etalon al clasei sale: VW Golf.
Joi, 13 Martie 2014 | Modele noi

Volkswagen Golf Sportsvan promite să fie cel mai eficient monovolum compact: consum mediu de 3.6 litri la sută

Volkswagen se mândreşte cu cel mai economic monovolum compact de pe piaţă, sub forma lui Golf Sportsvan 1.6 TDI BlueMotion, care anunţă un consum mixt de 3.6 litri la sută.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (2)

Automarket v-a pregătit astăzi o nouă rubrică de tuning cu creaţii nebune: un Lamborghini Aventador pentru care trebuie să scoateţi 2.5 milioane de dolari şi un Maybach retras din activitate pentru care puteţi cheltui un milion de dolari.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Autoipoteze

Volkswagen pregăteşte un nou concept, Golf R Evo, care va dezvolta 370 CP

Volkswagen pregăteşte un concept nou bazat pe Golf R pentru Salonul Auto de la Beijing. Modelul are un motor 2.0 Turbo despre care se spune că va dezvolta 370 CP. O versiune de serie nu este exclusă.
Miercuri, 22 Ianuarie 2014 | Premii auto

ADAC a măsluit rezultatele lui VW Golf la titlul „Maşina anului în Germania”

Fostul purtător de cuvânt ADAC a recunoscut că a modificat numărul voturilor obţinute de Volkswagen Golf în lupta pentru titlul „Maşina Anului în Germania”. „Numărul voturilor a fost înmulţit cu 10, fără a schimba însă ierarhia”, susţine oficialul.
Miercuri, 27 Noiembrie 2013 | Premii auto

Volkswagen Golf devine prima maşină non-niponă care câştigă titlul Maşina Anului în Japonia

Volkswagen Golf se mândreşte cu faptul că este primul automobil de import care obţine titlul "Maşina Anului" în Japonia. Compacta germană a câştigat titlul japonezilor cu un punctaj record în istoria concursului, de 504 puncte dintr-un total de 600 posibile.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Renault, Audi, VW, vanzari, Romania, Germania, Chrysler, tuning
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru