Volkswagen Golf

Sambata, 16 Mai 2020 | Industrie

Volkswagen suspendă livrările noului Golf: nemții au descoperit o problemă la software în cazul unor unități

Volkswagen a suspendat livrările noului Golf 8, după ce a descoperit că unele unități au o problemă la software. Nemții susțin că problema a fost depistată în timpul unui control de rutină și că soluția ar putea fi un recall pentru mașinile afectate.
Joi, 14 Mai 2020 | Intern

Noua generație Volkswagen Golf GTI ajunge în România în a doua jumătate a lunii septembrie: prețul de pornire pentru Hot Hatch-ul compact va fi de aproape 33.000 de euro

Noul Volkswagen Golf GTI este echipat cu motorul pe benzină de 2.0 litri cu 245 de cai putere. Hot Hatch-ul de clasă compactă va ajunge în România în a doua parte a lunii septembrie și va avea un preț de pornire de 32.817 euro.
Miercuri, 15 Aprilie 2020 | Modele noi

Volkswagen testează viitorul Golf R pe Nurburgring: Hot Hatch-ul va fi lansat în cursul anului și va avea 330 de cai putere

Viitoarea generație Volkswagen Golf R a fost surprinsă în timpul testelor de la Nurburgring. Conform surselor, versiunea de performanță va fi lansată până la finalul anului curent și va fi echipată cu motorul de 2.0 litri cu 330 de cai putere.
Luni, 30 Martie 2020 | General

Primul Volkswagen Golf pregătit pentru competiții de circuit va fi scos la licitație: modelul a fost dezvoltat în 1975

Casa RM Sotheby's va scoate la licitație primul exemplar Volkswagen Golf destinat circuitelor. Modelul a fost dezvoltat de Rolf Nothelle în 1975.
Miercuri, 25 Martie 2020 | Economic

Înmatriculări de mașini noi pe piața din Europa în februarie: Renault Clio depășește Volkswagen Golf și urcă pe primul loc. Dacia Sandero coboară pe locul 19

Renault Clio a fost modelul cu cele mai multe înmatriculări în Europa în luna februarie și a depășit Volkswagen pentru mai puțin de 200 de unități. Între timp, Dacia Sandero a coborât pe poziția a 19-a.
Luni, 09 Martie 2020 | Economic

Înmatriculări de mașini noi pe piața din Europa în ianuarie: Volkswagen Golf rămâne modelul preferat al europenilor. Dacia Sandero, pe locul al 17-lea

În luna ianuarie europenii au înmatriculat 26.303 de exemplare Volkswagen Golf. Modelul constructorului german rămâne astfel pe prima poziție în topul de pe Bătrânul Continent.
Joi, 27 Februarie 2020 | Modele noi

Volkswagen a prezentat noile Golf GTI, GTD și GTE: motoare cu puteri de până la 245 de cai și accesorii speciale pentru exterior și interior

Noul Volkswagen Golf a primit trei versiuni de performanță: GTI, GTD și GTE. Nemții propun un motor pe benzină de 245 CP, o versiune diesel cu 200 CP și o variantă plug-in hybrid cu 245 CP. Aceasta din urmă promite o autonomie electrică de până la 60 de kilometri.
Luni, 17 Februarie 2020 | Modele noi

Primul teaser pentru Volkswagen Golf GTD: germanii promit "unul dintre cele mai curate motoare cu combustie internă din lume"

Volkswagen a publicat un teaser cu noul Golf GTD, despre care afirmă că va utiliza "unul dintre cele mai curate motoare cu combustie internă din lume".
Vineri, 31 Ianuarie 2020 | Intern

Prețuri Volkswagen Golf 8 în România: hatchback-ul compact pleacă de la 19.000 de euro

Volkswagen a publicat prețurile pentru România pentru noua generație Golf, care pleacă de la 19.000 de euro pentru versiunea de bază cu motor pe benzină de un litru și 110 cai putere.
Joi, 16 Ianuarie 2020 | Modele noi

Noul Volkswagen Golf GTI va fi prezentat la Geneva: versiunea de top Golf R debutează la Goodwood

Oficialii Volkswagen au confirmat că versiunea Golf GTI va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Geneva. În același timp, vârful de gamă Golf R va fi expus în premieră în timpul Goodwood Festival of Speed din luna iulie.
Sambata, 11 Ianuarie 2020 | Modele noi

Informații despre viitoarele versiuni de performanță din gama Golf: puteri de până la 330 CP și sisteme mild-hybrid pentru GTI, GTI TCR și R

Volkswagen pregătește versiuni de performanță pentru noua generație Golf. Conform surselor, viitorul Golf GTI va dezvolta 235 CP și va fi prezentat la Geneva. Noile Golf GTI TCR și Golf R vor fi prezentate la Paris.
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Siguranta

Teste Euro NCAP: 5 stele pentru Volkswagen Golf, Ford Puma, Nissan Juke și Audi Q8, 3 stele pentru Volkswagen Up!, Skoda Citigo și Seat Mii

Volkswagen Golf și Ford Puma au primit 5 stele în testele Euro NCAP, la fel ca Nissan Juke și Audi Q8. Între timp, modelele de oraș Volkswagen Up!, Skoda Citigo și Seat Mii au obținut câte 3 stele.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 28 Noiembrie 2019 | Modele noi

Informații despre viitoarea generație Volkswagen Golf R: peste 300 CP și sistem mild-hybrid la 48V

Acuala generație Volkswagen Golf va primi și o versiune de top R. Conform primelor informații, motorul pe benzină de 2.0 litri va oferi peste 300 CP și va fi echipat și cu un compresor electric.
Joi, 24 Octombrie 2019 | Modele noi

Acesta este noul Volkswagen Golf: primele imagini cu modelul compact, "scăpate" pe internet înainte de prezentarea oficială

Noua generație Volkswagen Golf va fi lansată în cursul zilei de 24 octombrie, însă primele imagini au fost deja publicate pe internet. Modelul constructorului german are parte de modificări de design și de îmbunătățiri la interior.
Marti, 22 Octombrie 2019 | Modele noi

Un nou teaser pentru noua generație Volkswagen Golf: germanii prezintă spatele hatchback-ului

Volkswagen a publicat un nou teaser pentru noua generație a hatchback-ului compact Golf, care va fi prezentată în 24 octombrie.
Marti, 15 Octombrie 2019 | Modele noi

Primele imagini cu noua generație Volkswagen Golf de pe linia de producție: prezentarea oficială va avea loc în 24 octombrie

Două imagini cu noua generație Volkswagen Golf de pe linia de producție au apărut pe o pagină de Facebook din Cehia a fanilor mărcii germane cu numai 9 zile înainte de prezentarea oficială.
Joi, 10 Octombrie 2019 | Modele noi

Schițe oficiale cu noul VW Golf: premieră mondială în 24 octombrie, la Wolfsburg

Volkswagen a publicat câteva schițe oficiale cu viitorul Golf, ajuns la a opta generație. Noul VW Golf va fi prezentat în premieră mondială pe 24 octombrie, la Wolfsburg.
Joi, 03 Octombrie 2019 | Modele noi

Noua generație Volkswagen Golf va fi prezentată în 24 octombrie: producția modelului de clasă compactă a debutat deja la uzina din Wolfsburg

Noua generație Volkswagen Golf va fi prezentată în 24 octombrie în cadrul unui eveniment special desfășurat în Wolfsburg. Viitorul model de clasă compactă va avea un design îmbunătățit și un interior mult mai modern.
Joi, 26 Septembrie 2019 | Modele noi

Viitoarea generație Volkswagen Golf va avea și versiune break: Golf Variant va fi asamblat la uzina din Wolfsburg

Oficialii Volkswagen au anunțat că noua generație Volkswagen Golf va fi disponibilă și într-o versiune de caroserie break, infirmând astfel zvonurile apărute în urmă cu un an.
Luni, 23 Septembrie 2019 | Modele noi

Video. Viitorul Volkswagen Golf 8 GTI, surprins în timpul testelor: Hot Hatch-ul german va debuta în 2020

Viitoarea generație Volkswagen Golf va avea și o versiune GTI. Hot Hatch-ul nemților a fost spionat în timpul unei sesiuni de teste desfășurată pe circuitul de la Nurburgring.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Renault, Audi, VW, vanzari, Romania, Germania, Chrysler, tuning
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru