Volkswagen Golf

Miercuri, 28 August 2019 | Modele noi

Prima imagine sub camuflaj cu Volkswagen Golf 8: noua generație va fi prezentată în această toamnă

Volkswagen a publicat o imagine sub camuflaj cu noua generație Volkswagen Golf, care va fi prezentată oficial în toamna acestui an.
Joi, 22 August 2019 | Industrie

Volkswagen își va schimba logo-ul în luna septembrie: primul model cu noua emblemă va fi Golf 8

Volkswagen va avea din luna septembrie un logo mai simplu și mai modern adaptat la noile tendințe din lumea digitală, iar acesta va fi introdus în premieră pe Golf 8.
Joi, 02 Mai 2019 | Industrie

Producția noului Volkswagen Golf 8 va începe în septembrie: prezentare oficială în octombrie 2019

Volkswagen plănuiește să înceapă producția noului Golf 8 în septembrie, urmând ca prezentarea oficială să aibă loc o lună mai târziu. Noua generație a modelului va fi produsă la uzina din Wolfsburg.
Joi, 25 Aprilie 2019 | Modele noi

Volkswagen Golf 8 va fi disponibil la vânzare de la sfârșitul lui februarie 2020

Volkswagen a confirmat că noua generație Golf va fi disponibilă la vânzare de la sfârșitul lui februarie 2020.
Vineri, 29 Martie 2019 | Industrie

Volkswagen Golf sărbătorește 45 de ani de la startul producției: compacta germană s-a vândut în peste 35 de milioane de unități

Primul Volkswagen Golf a ieșit de pe liniile de producție în 29 martie 1974. În cei 45 de ani care au trecut de atunci, compactă germană s-a vândut în peste 35 de milioane de unități la nivel global.
Miercuri, 27 Martie 2019 | Economic

Înmatriculări de mașini noi pe piața din Europa în luna februarie: VW Golf rămâne cel mai bine vândut model, iar Dacia Duster urcă pe 12 și depășește performanța lui Qashqai

În luna februarie europenii au înmatriculat 31.769 de exemplare Volkswagen Golf. Modelul producătorului german rămâne astfel pe prima poziție în topul de pe Bătrânul Continent. Luna februarie a fost una excelentă și pentru Dacia Duster. SUV-ul de la Mioveni a încheiat pe locul al 12-lea, în fața lui Nissan Qashqai sau a lui Dacia Sandero.
Marti, 26 Martie 2019 | Economic

Skoda Octavia suflă în ceafa lui Volkswagen Golf: modelul din Cehia a fost cea mai vândută mașină în patru țări europene în 2018

Skoda Octavia a fost anul trecut cea mai vândută mașina în Cehia, Polonia, Elveția și Estonia, în timp ce Volkswagen Golf și-a adjudecat acest titlu în 5 țări.
Sambata, 16 Martie 2019 | Modele noi

Primele detalii despre Volkswagen Golf 8 GTI și Golf 8 R: cele două modele se lansează în 2020

Volkswagen a confirmat că versiunile GTI și R pentru noua generație Golf 8 vor fi lansate pe piață în 2020, la scurt timp după startul vânzărilor pentru versiunea standard.
Joi, 14 Martie 2019 | Modele noi

Volkswagen amână startul vânzărilor pentru Golf 8 până în 2020. Presa germană susține că producătorul a întâmpinat defecțiuni tehnice

Volkswagen a anunțat că va amâna startul vânzărilor pentru Golf 8 până în 2020, însă a negat speculațiile din presa germană potrivit cărora a luat această decizie din cauza unor defecțiuni tehnice.
Joi, 21 Februarie 2019 | Mediu

Germanii de la ADAC au testat 13 modele diesel pentru emisii: Honda Civic, singurul care a depășit limita pentru oxidul de azot

ADAC a evaluat 13 modele diesel în regim normal de condus pentru a vedea dacă acestea respectă testele de emisii, iar Honda Civic a fost singurul dintre ele care a depășit limita de 80 mg/km pentru oxidul de azot.
Miercuri, 30 Ianuarie 2019 | Industrie

Top 25: cele mai vândute mașini în Europa în 2018. VW Golf rămâne pe prima poziție, în timp ce Dacia Sandero urcă pe locul al 11-lea

Volkswagen Golf ocupă prima poziție în topul celor mai bine vândute mașini în Uniunea Europeană în 2018, cu 445.754 de unități. Dacia Sandero a urcat pe poziția a 11-a a clasamentului general, în timp ce SUV-ul Duster încheie anul pe locul al 17-lea.
Joi, 10 Ianuarie 2019 | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație Volkswagen Golf GTI: 300 CP și roți motrice față

Noua generație Volkswagen Golf va fi prezentată în prima parte a anului curent, iar voci apropiate companiei spun că variantă de performanță GTI ar urma să ofere circa 300 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 07 Decembrie 2018 | Modele noi

Primul teaser pentru Volkswagen Golf 8: forma caroseriei, dezvăluită în cadrul programului de lansări pentru 2019

Volkswagen a dezvăluit un teaser cu forma generală a caroseriei lui Golf 8 în cadrul unui eveniment în care a prezentat principalele lansări programate pentru anul viitor.
Marti, 16 Octombrie 2018 | Motorsport

Premieră în Campionatul Național de Viteză în Coastă: un Volkswagen Golf GTI a fost transformat într-un model electric dedicat competițiilor

Un Volkswagen Golf GTI a fost transformat într-un model electric destinat competițiilor și a fost prezentat în cadrul Trofeului Opel, ultima etapă din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă. Începând cu 2019, Federația Română de Automobilism Sportiv va introduce și o clasă specială dedicată acestor vehicule.
Luni, 24 Septembrie 2018 | Economic

Dacia își trage partea leului după introducerea noilor teste WLTP: Duster și Sandero, în top 10 modele înmatriculate în Europa în luna august

Dacia Duster și Dacia Sandero au ocupat locurile 7 și 8 în topul celor mai înmatriculate modele în Europa în luna august. SUV-ul de la Mioveni a raportat o creștere de 87% și a depășit vânzările lui Sandero.
Luni, 03 Septembrie 2018 | Modele noi

Detalii noi despre Volkswagen Golf 8: hatchback-ul ar putea avea un interior complet digital și va aspira la clienții BMW, Audi și Mercedes

Volkswagen intenționează să ofere mai multe tehnologii și un interior digital pentru noua generație Golf pentru a câștiga o parte dintre clienții lui BMW și Mercedes, în timp ce versiunea break va fi abandonată, potrivit unor informații neoficiale.
Vineri, 31 August 2018 | Economic

Volkswagen Golf rămâne cea mai vândută mașină în Europa în primele 7 luni ale anului. Dacia Sandero, foarte aproape de top 10

Volkswagen Golf este în continuare mașina cu cele mai mari vânzări în Europa după primele 7 luni ale anului, în timp ce Dacia Sandero s-a apropiat la mai puțin de 1300 de unități de top 10.
Vineri, 31 August 2018 | Industrie

Doar 7 modele Volkswagen din 14 respectă noile norme de poluare: Golf va fi omologat abia la sfârșitul lunii septembrie

Volkswagen a anunțat că numai 7 dintre cele mai importante 14 modele ale gamei sale respectă noile norme de poluare WLTP, în timp ce Golf va fi omologat abia la sfârșitul lunii septembrie.
Luni, 30 Iulie 2018 | Industrie

Volkswagen Golf, cea mai vândută mașină în Europa în prima jumătate a anului. Sandero și Duster ocupă locurile 13 și 18

Volkswagen Golf este pe primul loc în topul vânzărilor de mașini în Europa în primele 6 luni ale anului, în timp ce Dacia a înregistrat creșteri semnificative cu Sandero și Duster, care au urcat pe locurile 13 și 18.
Miercuri, 27 Iunie 2018 | Industrie

Volkswagen detaliază planurile pentru întreruperea producției: cel puțin o zi pe săptămână în august și septembrie

Volkswagen va întrerupe una sau două zile pe săptămână producția de la uzina principală din Wolfsburg pentru omologarea modelelor la noul standard de emisii WLTP.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Renault, Audi, VW, vanzari, Romania, Germania, Chrysler, tuning
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru