Salonul Auto de la Frankfurt 2015

Volkswagen Golf Cabriolet primește un design proaspăt și motoare Euro 6

Publicat Vineri, 28.08.2015
de Bogdan Mirică
Comenteaza 3
Volkswagen Golf Cabriolet primește un design proaspăt și motoare Euro 6 - Poza 1
Volkswagen a operat o serie de modificări discrete pentru actuala generație Golf Cabriolet. Decapotabila a primit o ușoară restilizare și motoare Euro 6.

Deși poate părea puțin tardiv, având în vedere că vara tocmai ce se încheie, Volkswagen a decis să ofere o serie de modificări pentru actuala generație Volkswagen Golf Cabriolet.

Varianta decapotabilă va beneficia de un aspect împrospătat, cu un spoiler frontal sportiv, cu praguri laterale noi și cu o serie de accente sportive la nivelul spoilerului posterior. Mai mult, decapotabila poate fi comandată acum cu alte noi culori de caroserie, cu șase noi tipuri de jante și cu o nouă culoare pentru acoperișul din textil, care până acum era doar negru.

Detalii noi și la interior unde un model nou pentru ambele tipuri de tapițerie, din piele sau textilă. În funcție de echiparea pe care o alege clientul, noul Golf Cabriolet oate fi echipat cu noile sisteme multimedia Composition Colour și Composition Media, dar și cu navigația de top Discover Media.

Esential 220 de cai putere oferă versiunea cea mai puternică pe benzină.
Totodată, noile sisteme multimedia vor oferi conectivitate Car-Net, integrare mult mai facilă a telefoanelor inteligente și, așa cum se cere în majoritatea mașinilor contemporane, internet pentru știri, alerte din trafic și date despre starea vremii.
Tot cu ajutorul acestor aplicații online, clienții vor putea căuta restaurante, muzee sau săli de cinema într-o zonă pe care nu o cunosc.

Gama de motorizări va include patru motorizări pe benzină și două dieseluri, toate gata să respecte normele de poluare Euro 6. Cei care își doresc o unitate pe benzină primesc unitatea 1.2 TSI de 105 cai, versiunile de 125 și 150 de cai ale lui 1.4 TSI și puternicul 2.0 TSI de 220 de cai. Cei care preferă dieselul au la dispoziție unitatea 2.0 TDI de 110 și 150 de cai putere.


Comentarii (3)

  • Lexmark
    Cata caterinca pe tine Bogdanele...
    In prima faza analogia intre clientul de VW si muzeele apoi "puternicul 2.0 TSI de 220 CP", un monstru dealtfel fata de echivalentul de la Mercedes care abia stoarce 380 CP...
    Hai ca ne-am distrat, tine-o tot asa!
    Sper ca a fost gluma si nu ai spus-o serios...
    2 1
  • hazard
    Cea mai proasta varianta posibila pentru Golf. E in top la intoarcerile in service.
    3 6
  • Pe cand o sa fie aliniat actualei game Golf 7?
    8 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru