Volt

Luni, 12 Ianuarie 2015 | Modele noi

Chevrolet Volt a ajuns la a doua generaţie şi are o autonomie electrică de 80 de kilometri

Chevrolet Volt a ajuns la cea de-a doua generaţie, iar progresul este mai mult decât evident. De la design şi interior până la sistemul de propulsie, GM a îmbunătăţit toate aspectele modelului.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Modele noi

Chevrolet Volt se pregăteşte să primească o nouă generaţie - un nou teaser dezvăluie partea frontală

Chevrolet a expus noua generaţie a lui Volt în faţa unui public select. Până la debutul noului model, americanii au publicat o imagine teaser a celei de-a doua generaţii Volt, de data aceasta fiind dezvelită partea frontală.
Luni, 18 August 2014 | Modele noi

Viitoarea generaţie Chevrolet Volt se lansează în 2015. Europa nu se află printre pieţele pe care va fi vândut modelul american

Unul dintre cele mai complexe modele de pe piaţă trece în 2015 printr-o serie de schimbări adânci care va modifica structural şi tehnologic designul şi sistemul de propulsie. Chevrolet Volt nu va mai veni însă în Europa.
Luni, 21 Iulie 2014 | Industrie

Opel Ampera, pe făraş: germanii vor să renunţe la a doua generaţie a modelului din cauza vânzărilor scăzute

Automotive News anunţă astăzi că germanii de la Opel au renunţat la ideea de a investi într-o a doua generaţie a modelului hibrid-electric Ampera. Cauza: vânzările slabe din ultimii ani.
Miercuri, 23 Aprilie 2014 | Modele noi

GM investeşte 324 milioane de euro în dezvoltarea următoarei generaţii Chevrolet Volt

General Motors se pregăteşte să lanseze următoarea generaţie a lui Chevrolet Volt şi a lui Opel Ampera. Constructorul va investi 324 de milioane de euro în fabrica responsabilă de producţia celor două modele.
Miercuri, 18 Septembrie 2013 | Modele noi

General Motors pregăteşte un competitor al lui Tesla Model S

General Motors intenţionează să dezvolte un model electric cu o autonomie de 320 kilometri, care să devină rivalul lui Tesla Model S, informează The Wall Street Journal.
Luni, 10 Decembrie 2012 | Mediu

Chevrolet: "Clienţii de Volt au economisit 20 de milioane de litri de carburant"

Clienţii lui Chevrolet Volt au economisit împreună peste 20 de milioane de litri de carburant, parcurgând peste 160 de milioane de kilometri în modul 100% electric.
Miercuri, 17 Octombrie 2012 | Modele noi

Cadillac ELR, versiunea de serie a lui Converj, va avea tracţiune faţă

Purtătorul de cuvânt al mărcii Cadillac a confirmat versiunea de serie a lui ELR, inspirată de conceptul Converj. Aceasta va fi bazată pe platforma lui Chevrolet Volt şi va avea tracţiune faţă.
Marti, 11 Septembrie 2012 | Industrie

GM pierde aproximativ 49.000 de dolari pentru fiecare Volt vândut

Analiştii din industria auto estimează că General Motors pierde aproape 49.000 de dolari pentru fiecare unitate Volt vândută, totul din cauza costurilor de producţie şi a politicii de leasing avantajoase pentru clienţi.
Marti, 28 August 2012 | Industrie

GM opreşte producţia la fabrica lui Volt preţ de patru săptămâni

General Motors a oprit pentru patru săptămâni producţia la uzina din Hamtrack pentru a alinia stocul de Chevrolet Volt la cererea înregistrată de acest model.
Luni, 05 Martie 2012 | Industrie

GM opreşte temporar producţia modelului Chevrolet Volt/Opel Ampera

General Motors a decis să oprească producţia modelului Chevrolet Volt/ Opel Ampera deoarece vânzările slabe au dus la crearea de stocuri.
Vineri, 06 Ianuarie 2012 | Siguranta

GM va demara un recall pentru a repara bateriile lui Volt

General Motors a dezvoltat o soluţie pentru problema lui Chevrolet Volt. Modelul va primi un recall în baza căruia vor fi reparate elementele care ar putea duce la un incendiu la nivelul bateriei în cazul unui accident.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 13 Decembrie 2011 | Siguranta

Opel întârzie livrările europene ale lui Ampera din cauza problemelor lui Chevrolet Volt

Investigaţiile care vizează riscurile de incendiu la nivelul bateriilor lui Volt în SUA au făcut ca livrărie lui Opel Ampera să fie întârziate în Europa.
Luni, 05 Decembrie 2011 | Siguranta

GM: "Dacă va fi necesar, vom schimba designul bateriilor lui Volt"

General Motors anunţă că producătorul american este dispus să facă orice modificare legată de bateriile lui Volt dacă recentele investigaţii ale NHTSA vor dovedi că e nevoie de acest lucru. "Dar să nu sărim direct la concluzii", spun oficialii GM
Marti, 29 Noiembrie 2011 | Siguranta

Chevrolet Volt, investigat oficial de NHTSA

NHTSA a demarat o anchetă formală în privinţa lui Chevrolet Volt. Între timp, GM le oferă maşini de împrumut posesorilor de Volt care se tem că ar putea avea probleme în caz de accident.
Joi, 24 Noiembrie 2011 | Autoipoteze

Chevrolet ia în considerare o versiune hibridă a lui Cruze

General Motors ia în considerare dezvoltarea şi producţia unei versiune plug-in hybrid a lui Cruze. Modelul l-ar rivaliza pe Prius PHEV şi ar putea debuta în 2013.
Vineri, 18 Noiembrie 2011 | Modele noi

Jay Leno şi Chevrolet Volt: 17.700 km în 11 luni, fără realimentare

Jay Leno a parcurs 11.000 de mile cu Volt-ul său în 11 luni, echivalentul a 17.700 kilometri, fără să alimenteze cu carburant. Secretul? Naveta sa zilnică este mai mică decât autonomia lui Volt.
Luni, 14 Noiembrie 2011 | Siguranta

Ancheta NHTSA: Un Volt a luat foc la trei săptămâni după crashtest

Cei de la NHTSA au anunţat că vor demara o anchetă în cazul tuturor vehiculelor electrice după ce un Chevrolet Volt testat anterior a luat foc în parcarea instituţiei la mai bine de trei săptămâni după ce a fost testat.
Vineri, 04 Noiembrie 2011 | General

Ford Focus electric a fost lansat în SUA

Versiunea electrică a lui Ford Focus a debutat pe piaţa din SUA. Modelul are acelaşi preţ ca Volt, 39.995 de dolari cu toate taxele, fără bonusul de 7.500 de dolari din partea Guvernului.
Luni, 10 Octombrie 2011 | Modele noi

GM: Nu vom face alte modele bazate pe Volt până în 2015

Nick Reilly, şeful GM Europe, a declarat că nu vor construi modele noi bazat pe Volt până în 2015.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Mercedes-Benz, Opel, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru