Fabrici

Marti, 20 Decembrie 2022 | Industrie

Toate uzinele Audi vor produce modele cu zero emisii din 2029

Constructorul german de automobile anunță că toate uzinele sale vor produce cel puțin un model cu zero emisii până în anul 2029. În acest context, germanii vor investi 500 de milioane de euro, până în 2025, în pregătirea angajaților.
Vineri, 12 Iunie 2020 | Industrie

Honda reia producția în mai multe fabrici după un presupus atac cibernetic: “Se pare că datele personale ale clienților nu au fost afectate”

Honda a repornit producția în mai multe fabrici (SUA, Turcia, India și Brazilia), după ce acestea au fost afectate de un “posibil atac cibernetic”, potrivit reprezentanților companiei. “Se pare că datele personale ale clienților nu au fost afectate,” susține constructorul japonez.
Miercuri, 20 Mai 2020 | Industrie

Informații neoficiale: Renault va închide 4 fabrici din Franța și va elimina 5 modele din gamă

Renault se pregătește să închidă 4 fabrici din Franța și să elimine până la 5 modele din gamă, într-un efort major de reducere a costurilor, potrivit informațiilor neoficiale apărute în presa internațională. Aceste măsuri ar putea fi însă evitate, în condițiile în care Renault ar fi obținut un împrumut garantat de stat de 5 miliarde de euro.
Luni, 04 Mai 2020 | Industrie

Grupul PSA va relua gradual producția în perioada 4-11 mai: uzinele din Franța vor fi redeschise după 11 mai

Grupul Peugeot-Citroen a anunțat că o parte din producție va fi reluată gradual în perioada 4-11 mai, în timp ce uzinele din Franța vor fi redeschise după 11 mai.
Vineri, 24 Aprilie 2020 | Industrie

Jaguar Land Rover va reporni parțial producția europeană din 18 mai: “Observăm o revenire a cererii și vânzărilor”

Jaguar Land Rover va reporni unele fabrici europene începând din 18 mai, printre care o uzină în Marea Britanie și una în Slovacia. Grupul britanic susține că a observat o revenire a cererii și vânzărilor.
Marti, 21 Aprilie 2020 | Industrie

Aston Martin: “Prioritățile noastre sunt repornirea fabricilor și începerea producției lui DBX”

Prioritățile Aston Martin pe termen scurt sunt repornirea fabricilor și începerea producției SUV-ului DBX, după cum a declarat noul președinte executiv Lawrence Stroll, miliardarul canadian care a devenit recent unul dintre acționarii constructorului britanic.
Luni, 13 Aprilie 2020 | Industrie

Kia vrea să închidă temporar trei fabrici din Coreea de Sud: exporturile către Europa și SUA au fost afectate de criza COVID-19

Kia a anunțat că vrea să închidă temporar trei fabrici din Coreea de Sud, în contextul în care exporturile către Europa și SUA au fost afectate de criza COVID-19. Uzinele ar urma să fie închise în perioada 23-29 aprilie, însă negocierile cu sindicatele nu au fost finalizate.
Luni, 30 Martie 2020 | Industrie

Toyota extinde suspendarea producției din Europa: fabricile vor fi închise până cel puțin pe 20 aprilie

Toyota a anunțat că fabricile sale din Europa, cu excepția Rusiei, vor continua să fie închise până la o notificare ulterioară, restartul producției fiind programat cel mai devreme în data de 20 aprilie.
Vineri, 27 Martie 2020 | Industrie

Ferrari pregătește reluarea producției din Italia: fabricile din Maranello și Modena, deschise din 14 aprilie

Ferrari a anunțat că vrea să reia producția din Italia, urmând ca fabricile din Maranello și Modena să fie redeschise în data de 14 aprilie.
Vineri, 27 Martie 2020 | Industrie

Volkswagen prelungește suspendarea producției din Germania: fabrici închise până pe 9 aprilie

Grupul Volkswagen a prelungit perioada de suspendare a producției din Germania, cu patru zile, până pe 9 aprilie, din cauza pandemiei de coronavirus, ca răspuns la “cererea scăzută și problemele pe lanțul de aprovizionare”.
Marti, 24 Martie 2020 | Industrie

Toyota închide temporar cinci fabrici din Japonia: producție întreruptă în perioada 3-10 aprilie

Toyota a anunțat închiderea temporară a cinci fabrici din Japonia, din cauza scăderii vânzărilor pe fondul pandemiei de coronavirus. Liniile de producție vor fi închise pentru patru sau mai multe zile în perioada 3-10 aprilie.
Luni, 23 Martie 2020 | Industrie

Șeful VW spune că închiderea temporară a fabricilor ar putea fi prelungită: “Trebuie să fim pregătiți să trăim cu amenințarea mult timp”

Șeful Volkswagen a avertizat că fabricile producătorilor auto ar putea fi închise pentru o perioadă mai lungă decât estimările inițiale, în contextul pandemiei de coronavirus. “Trebuie să fim pregătiți să trăim cu amenințarea mult timp,” a spus Herbert Diess.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 20 Martie 2020 | Industrie

Volvo închide temporar fabricile din Europa și SUA: “Economia are nevoie de măsuri drastice”

Volvo a anunțat închiderea temporară a tuturor fabricilor pe care le deține. Producția uzinelor din Suedia și Statele Unite va fi suspendată între 26 martie și 14 aprilie, în timp ce uzina din Belgia a fost deja închisă până pe 5 aprilie.
Joi, 19 Martie 2020 | Industrie

COVID-19: Hyundai și Kia suspendă producția din Europa pentru două săptămâni

Hyundai și Kia au anunțat suspendarea producției din Europa timp de două săptămâni, începând din 23 martie, din cauza epidemiei de coronavirus.
Marti, 17 Martie 2020 | Industrie

Renault închide temporar toate fabricile din Franța: Seat a oprit producția din Spania

Renault a anunțat închiderea temporară a tuturor fabricilor din Franța, “până la o notificare ulterioară”, pentru a proteja cei 18.000 de angajați de epidemia de coronavirus. În Spania, Seat a decis să oprească temporar toată producția din cauza lipsei componentelor și pentru protejarea sănătății angajaților.
Luni, 16 Martie 2020 | Industrie

Fiat-Chrysler, PSA, Ford și Volkswagen închid mai multe fabrici din cauza epidemiei de coronavirus: producție întreruptă în Italia, Spania, Franța și Germania

Fiat-Chrysler, PSA, Ford și Volkswagen au anunțat că vor închide mai multe fabrici europene din cauza epidemiei de coronavirus. Astfel, producția va fi întreruptă complet sau parțial în țări precum Italia, Spania, Franța, Germania, Serbia, Polonia și Slovacia.
Luni, 09 Decembrie 2019 | Industrie

Oficial VW: “Fabricile din Germania trebuie să devină mai eficiente”

Fabricile VW din Germania trebuie să devină mai eficiente și să egaleze performanțele uzinelor din afara țării, astfel încât să genereze economii de 2 miliarde de euro până în 2023, potrivit lui Andreas Tostmann, directorul de producție de la Volkswagen.
Miercuri, 20 Noiembrie 2019 | Industrie

Fuziunea cu FCA, pe placul angajaților PSA: “Vom rămâne vigilenți și așteptăm mai multe detalii privind viitorul fabricilor”

Fuziunea cu FCA a primit aviz favorabil din partea angajaților și a sindicatelor PSA, aceștia spunând că vor rămâne “vigilenți” și că așteaptă mai multe detalii clare cu privire la viitorul fabricilor.
Luni, 30 Septembrie 2019 | Industrie

Volkswagen anunță că productivitatea fabricilor a crescut “peste așteptări”: “Am reușit să scădem costul de producție per vehicul”

Volkswagen se laudă cu o productivitate “peste așteptări” a fabricilor sale, ținta anuală de 5% fiind depășită. În plus, nemții susțin că, pentru prima dată din 2013 încoace, au reușit să scadă costul de producție per vehicul.
Sambata, 10 August 2019 | Industrie

Grupul PSA vrea să închidă două fabrici din China: francezii vor concedia 4.000 de angajați

Grupul PSA vrea să închidă două dintre cele 4 fabrici pe care le deține în China alături de compania locală Dongfeng. Totodată, francezii vor să concedieze 4.000 de oameni, adică jumătate din forța de muncă, cu scopul de a reduce pierderile pe o piață în continuă scădere.

Tag-uri similare

BMW, Toyota, Nissan, Opel, Fiat, Honda, GM, General Motors, productie, Germania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru