Politia

Marti, 27 Septembrie 2022 | General

Poliția din Italia rămâne fidelă Alfa Romeo: 450 de exemplare Giulia în „uniformă”

Poliția din Italia își va mări parcul auto cu încă 450 de exemplare Alfa Romeo Giulia până la finalul anului. Modelul destinat poliției italiene are un motor de 200 de cai putere și atinge o viteză maximă de 235 km/h.
Vineri, 12 Noiembrie 2021 | Intern

Proiect de lege: Poliția va putea să amendeze șoferii pe baza înregistrărilor camerelor de bord

Un proiect de lege depus în Parlament vizează amendarea șoferilor pe baza înregistrărilor efectuate de camerele de bord. Polițiștii vor putea constata un incident prin intermediul mijloacelor video sau a autorităților administrației publice locale.
Vineri, 24 Martie 2017 | Intern

Poliţia Rutieră se va dota cu 50 de radare laser care vor măsura viteza unei maşini de la cel puţin un kilometru

Poliţia Rutieră vrea să cumpere 50 de radare laser pentru a depista mai uşor şoferii vitezomani în trafic. Radarele trebuie să detecteze viteze de până la 320 km/h şi să funcţioneze la distanţe de cel puţin un kilometru.
Marti, 19 Iulie 2016 | Intern

Poliţia Română reacţionează la isteria jocului Pokemon Go: "Respectaţi regulile de circulaţie"

Poliţia Română face un apel inedit la şoferi să respecte regulile de circulaţie chiar dacă se joacă Pokemon Go, cel mai nou joc pentru telefoane mobile care a devenit disponibil şi în ţara noastră.
Marti, 01 Octombrie 2013 | Intern

Poliţia Rutieră: "Am dori să avem câte un agent în fiecare intersecţie din Capitală"

Toma Olaru, Comisar-Şef la Poliţia Rutieră, a declarat că ar dori să aibă un agent în fiecare interesecţie din Bucureşti. Mai mult decât atât, acesta promite că poliţiştii vor renunţa la practica radarelor amplasate după viraje.
Luni, 19 August 2013 | Intern

Ultima armă a Poliţiei Rutiere din Bucureşti: camera ascunsă

Poliţia Rutieră a demarat o campanie de sancţionare a şoferilor incorecţi din Bucureşti. Poliţiştii filmează dintr-o maşină nemarcată şi sancţionează pe loc, cu ajutorul unui agent pe motocicletă.
Vineri, 02 August 2013 | Intern

România: Poliţia Rutieră poate detecta în trafic un vehicul furat

Poliţia Autostrăzi beneficiază, începând de astăzi, de un dispozitiv capabil să detecteze în timp real un autovehicul furat prin citirea numărului de înmatriculare şi căutarea acestuia în baza de date a vehiculelor furate.
Miercuri, 17 Aprilie 2013 | Intern

Proiect de lege în dezbatere publică: Ministerul Transporturilor vrea să interzică detectoarele de radar

Proiectul de strategie naţională pentru Siguranţă Rutieră 2013-2020 a intrat în dezbatere publică. Vorbim despre schimbări majore la legile care guvernează circulaţia, incluzând eliminarea detectoarelor de radar şi a ATV-urilor de pe şosele.
Miercuri, 03 Aprilie 2013 | Intern

Proiect de lege în dezbatere publică: Poliţiştii vor să-i lase fără permis pe şoferii care nu-şi plătesc amenzile

Propunerea MAI de modificare la Legii Circulaţiei pe drumurile publice din România este în dezbatere publică. Printre schimbările propuse se numără amenzile mai mari pentru anumite contravenţii, supraveghere audio şi video pentru examenul auto şi altele.
Joi, 10 Ianuarie 2013 | Intern

România: Poliţia va efectua controale în trafic în următoarele zece zile

În perioada 10-20 ianuarie, echipe mixte formate din poliţişti şi inspectori RAR vor efectua controale în trafic pentru a descoperi automobilele cu defecţiuni, informează Mediafax.
Duminica, 02 Decembrie 2012 | Intern

Dacia a participat la parada militară de 1 Decembrie

Noile modele Dacia Logan, Sandero și Dokker au participat la parada militară din Capitală. Aceste autospeciale fac parte din dotarea Ministerului Administrației și Internelor.
Vineri, 25 Noiembrie 2011 | Modele noi

Audi R8 GTR modificat de ABT, vedeta campaniei Tune it! Safe! 2011

Audi este vedeta ediţiei 2011 a campaniei germania "Tune it!Safe!". Tunerii de la ABT au fost aleşi să creeze o versiune specială a lui R8 GTR cu însemnele poliţiei germane.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 15 Septembrie 2011 | Intern

Poliţiştii români vor avea microfoane pentru a înregistra discuţiile cu şoferii

În încercarea de a combate tentativele de mită, Poliţia Rutieră îşi va echipa agenţii cu microfoane wireless care înregistrează discuţiile cu şoferii pe care îi opresc aceştia.
Marti, 04 Ianuarie 2011 | Video

VIDEO: Cum să NU fugi de poliţie

O şoferiţă din SUA a încercat să împingă maşina de poliţie cu ajutorul Camaro-ului din dotare, dar a reuşit doar să facă un burnout furtunos, după care s-a predat.
Vineri, 03 Decembrie 2010 | Tuning

AC Schnitzer a modificat un Mini E pentru poliţia germană

AC Schnitzer a modificat versiunea electrică a lui Mini Cooper pentru a promova campania Tune it!Safe! a poliţiei germane.
Sambata, 27 Noiembrie 2010 | General

Poliţia germană a achiziţionat 800 de exemplare Opel Insignia

Poliţia germană a comandat o flotă de 800 de exemplare Opel Insignia Sports Tourer. Primele 100 de unităţi vor intra în slujba cetăţenilor încă de anul acesta.
Luni, 06 Septembrie 2010 | O lume nebuna

Marea Britanie: Poliţiştii vor primi senzori de parcare pentru reducerea numărului de incidente

Din cauza faptului că au cheltuit echivalentul a 72.000 de euro pe an pentru reparaţia loviturilor în parcarea secţiei, poliţiştii dintr-o regiune a Marii Britanii vor primi senzori de parcare pe toate autospecialele.
Marti, 31 August 2010 | Intern

Poliţia va crea o bază de date cu şoferii care conduc autovehicule înmatriculate în Bulgaria

În urma neregulilor sesizate în trafic şi a şoferilor care folosesc vehiculele înmatriculate în Bulgaria pentru a comite infracţiuni, Poliţia Rutieră pregăteşte o bază de date cu şoferii din ţara noastră care conduc aceste autovehicule.
Luni, 23 August 2010 | O lume nebuna

CHINA: Blocaj în trafic de 100 kilometri pe o autostradă

Sute de şoferi din China sunt blocaţi pe o autostradă de mai bine de o săptămână. Ambuteiajul este cauzat de lucrările efectuate la o altă secţiune a autostrăzii, iar autorităţile se aşteaptă ca blocajul să dureze o lună.
Joi, 26 Noiembrie 2009 | Intern

Politia Capitalei a primit un Jeep J8 de la Mercedes-Benz Romania

Politia Capitalei va utiliza un Jeep cu specificatii militare timp de trei luni pentru necesitatile Serviciului de Presa si PR.

Tag-uri similare

Dacia, Romania, Seat, accident, Jeep, Franta, Cupra, cod rutier, Leon, amenda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru