Tesla Roadster

Miercuri, 28 Februarie | Masini electrice si hibride

Elon Musk: noua Tesla Roadster va atinge 96 de km/h în mai puțin de o secundă

Elon Musk spune despre noua generație Tesla Roadster că va fi unul dintre cele mai puternice modele de serie produse vreodată. Tot el susține că noul model va putea să accelereze de la 0 la 96 de km/h în mai puțin de o secundă.
Vineri, 03 Septembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Lansarea noii Tesla Roadster, amânată încă o dată. Ar putea debuta în 2023

Tesla Roadster ar putea debuta în 2023, susține chiar Elon Musk. A doua generație a modelului electric a fost anunțată în 2017, însă lansarea a fost amânată de câteva ori din diverse motive.
Luni, 01 Februarie 2021 | Modele noi

Tesla ar putea lansa noul Roadster în 2022: modelul electric va avea peste 1.000 de cai putere

Noua generație Tesla Roadster va fi lansată anul viitor, potrivit lui Elon Musk, urmând să aibă același sistem de propulsie ca Model S Plaid, respectiv peste 1.000 de cai putere.
Vineri, 08 Mai 2020 | Modele noi

Tesla amână lansarea noului Roadster cel puțin până în 2022: "Model Y, Cybertruck și Semi sunt mai importante"

Elon Musk a anunțat că Tesla va amâna lansarea noului Roadster cel puțin până în 2022, întrucât noile priorități ale constructorului sunt creșterea producției lui Model Y și lansarea pick-up-ului Cybertruck și a capului-tractor Semi.
Vineri, 31 August 2018 | General

Tesla anunță o "surpriză" pentru 5 septembrie: constructorul ar putea prezenta noua generație Roadster în Elveția

Tesla anunță că în 5 septembrie va prezenta o "surpriză" la prima ediție a salonului auto Grand Basel din Elveția. Un teaser atașat invitației oficiale sugerează că americanii vor prezenta noua generație Roadster.
Miercuri, 07 Februarie 2018 | O lume nebuna

Un Tesla Roadster deținut de Elon Musk a ajuns în spațiu: mașina va rămâne pe o orbită în jurul soarelui

Space X a efectuat cu succes primul test cu noua rachetă Falcon Heavy și a reușit să plaseze în spațiu un exemplar Tesla Roadster deținut de Elon Musk.
Vineri, 17 Noiembrie 2017 | Modele noi

Elon Musk promite un nou Tesla Roadster: autonomie 1.000 de kilometri, 1.9 secunde până la 96 km/h și preț de 200.000 de dolari

Noul Tesla Roadster se va lansa în 2020 pentru un preț de 200.000 de dolari, va avea autonomie de 1.000 de kilometri și va deveni cel mai rapid model de serie din lume: 1.9 secunde până la 96 km/h. Cel puțin așa susține CEO-ul Elon Musk.
Marti, 31 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Recomanzi și câștigi: un american va primi viitoarea generație Tesla Roadster pentru că a convins 55 de clienți să cumpere o Tesla

Ben Sullins, un proprietar de Model S din Statele Unite, a reușit să convingă 55 de oameni să-și cumpere o Tesla și va primi cadou viitoarea generație Tesla Roadster, ca bonus al programului de recomandare inițiat de companie.
Miercuri, 13 Iulie 2016 | Masini electrice si hibride

După ani și ani: clienții Tesla Roadster își pot îmbunătăți autonomia mașinilor. De la 400 la 550 de kilometri cu 30.000 de dolari

Tesla Motors a dat startul programului retrofit pentru modificarea bateriei modelului Roadster. Clienții pot ajunge la o autonomie electrică de 550 de kilometri, dar costurile upgrade-ului sunt majore: 30.000 de dolari.
Luni, 20 Iulie 2015 | Modele noi

Tesla a îmbuntățit cu 10% performanța lui P85D, cea mai rapidă berlină electrică din lume

Tesla oferă o actualizare de performanță pentru cea mai puternică variantă a berlinei sale electrice, Model S P85D. Americanii oferă noul mod de rulare atât pentru noile modele, cât și pentru mașinile deja cumpărate.
Sambata, 27 Decembrie 2014 | Modele noi

Tesla Motors anunță versiunea 3.0 a lui modelului electric Roadster: autonomie de 650 de kilometri

Cu o autonomie anunțată de 650 de kilometri, noua versiune a modelului electric decapotabil cu două locuri le va permite posesorilor să parcurgă distanțe apropiate de cele ale unui model motorizat pe benzină.
Miercuri, 06 Noiembrie 2013 | Industrie

Elon Musk face revoluţie: Tesla Motors construieşte o "giga-fabrică" de baterii Litiu-Ion pentru a face faţă producţiei preconizate în 2017

O fabrică care adună o jumătate din producţia de baterii Litiu-Ion la nivel mondial. Exclusiv pentru Tesla, care are în plan producerea a 500.000 de maşini anual până la finalul deceniului. Poate părea ştiinţifico-fantastic, dar este planul cât se poate de real al lui Elon Musk.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 05 Aprilie 2013 | Modele noi

Detroit Electric SP:01, cea mai rapidă maşină electrică de serie din lume

Detroit Electric, o companie americană care va renaşte o marcă amorţită în 1939, a prezentat versiunea de serie a unui vehicul electric de 201 CP, care va accelera de la 0 la 100 km/h în 3.7 secunde.
Joi, 04 Aprilie 2013 | Modele noi

Tesla: ”Viitorul Roadster va putea accelera de la 0 la 100 km/h în mai puţin de 4 secunde”

Tesla lucrează la a doua generaţie a modelului Roadster. Un oficial al americanilor a declarat că modelul va fi revoluţionar şi va putea accelera de la 0 al 100 km în mai puţin de 4 secunde.
Marti, 04 Septembrie 2012 | Modele noi

Şeful Tesla: ”Vrem un supercar electric în următorii 4 ani”

Şeful Tesla a recunoscut că se gândeşte la un supercar electric. Acesta ar urma să rivalizeze cu viitoarele Audi R8 e-tron şi Mercedes SLS AMG E-Cell.
Luni, 03 Septembrie 2012 | Accidente exotice

Turul lumii cu Tesla Roadster, compromis de un accident în lanţ

Rafael de Mestre, spaniolul care vroia să facă înconjurul lumii la bordul unui Tesla Roadster, a fost implicat într-un accident în lanţ în Germania, care îl va ţine blocat vreme de trei săptămâni.
Luni, 13 August 2012 | General

eRace: Două echipe se întrec pentru prima traversare a lumii cu o maşină electrică de serie

Două echipe luptă pentru titlul de prima traversare a globului cu un automobil electric de serie. Duelul are la bază un Tesla Roadster şi un Citroen C-Zero.
Luni, 06 August 2012 | General

George Clooney scoate la licitaţie propriul Tesla Roadster pentru a ajuta Sudanul

Geroge Clooney, una dintre vedetele care s-a bucurat de performanţele lui Tesla Roadster, a decis să scoată la licitaţie modelul electric în scop umanitar.
Vineri, 13 Iulie 2012 | Modele noi

Toyota vrea un coupe electric, rival pentru Tesla Roadster

Toyota vrea să dea naştere unui model sportiv complet electric, dezvoltat pe platforma coupe-ului GT86. Acesta ar urma să se dueleze cu pionierul segmentului, Tesla Roadster.
Sambata, 17 Decembrie 2011 | General

Tesla a prezentat ultima versiune a roadsterului electric

Numele ei este Tesla Final Edition și este cântecut de lebădă al actualului roadster electric creat ce compania din California. Această versiune celebrează ieșirea din producție a modelului Tesla Roadster.

Tag-uri similare

Porsche, Lotus, Tesla, productie, Jaguar, accident, vehicule electrice, tehnologie, electric, Prius
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru