Aygo

Miercuri, 03 Martie 2021 | Industrie

Detalii despre noua generație Toyota Aygo: doar motoare cu ardere internă în Europa

Noua generație Toyota Aygo va fi dezvoltată pe platforma lui Yaris și va oferi doar motoare cu ardere internă în Europa, potrivit informațiilor din presa britanică.
Marti, 04 Februarie 2020 | Modele noi

Informații despre viitoarea generație Toyota Aygo: modelul de oraș ar putea primi o gardă la sol mai mare

Următoarea generație Toyota Aygo ar putea beneficia de o gardă la sol mai mare și de o poziție mai înaltă la volan ca urmare a interesului clienților pentru SUV-uri, potrivit unor informații neoficiale.
Luni, 16 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație Toyota Aygo ar putea avea doar versiune electrică: "Unele orașe acceptă doar mașini electrice în centru"

Toyota a confirmat că viitoarea generație a modelului de oraș Aygo ar putea avea doar versiune electrică, întrucât unele orașe încep să permită accesul în centru doar pentru mașini electrice.
Marti, 06 August 2019 | Masini electrice si hibride

Toyota caută soluții pentru o versiune electrificată pentru Aygo: "Provocarea este ca aceasta să aibă un preț accesibil"

Toyota este mulțumită de vânzările modelului de oraș Aygo pe piețele majore din Europa și caută soluții pentru a introduce o versiune electrificată în contextul viitoarelor norme de poluare.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Toyota Aygo facelift: modelul de oraș primește un motor de 1.0 litri și 72 de cai putere și mici modificări de design

Toyota Aygo primește un facelift cu câteva schimbări minore de design, în timp ce motorul de 1.0 litri a fost îmbunătățit și oferă acum 72 de cai putere, cu 4 cai putere mai mult decât în prezent.
Vineri, 25 Iulie 2014 | Intern

Preţuri Toyota Aygo în România: noua generaţie a modelului mini pleacă de la 9.200 de euro

Importatorul Toyota în România a anunţat preţurile noii generaţii Aygo. Versiunea cu trei uşi pleacă de la 9.200 de euro, în timp ce caroseria cu cinci uşi are un preţ de listă de 10.289 euro.
Miercuri, 19 Martie 2014 | Modele noi

Inginerul-şef al lui Toyota Aygo: "Am dorit un design cât mai expresiv"

Noua generaţie a lui Toyota Aygo prezintă cel mai îndrăzneţ design din cel al tripletei realizate de PSA şi Toyota. Inginerul şef al proiectului Aygo promite mai mult rafinament şi o manevrabilitate de top.
Marti, 04 Martie 2014 | GENEVA 2014

Toyota Aygo - modelul mini japonez completează a doua generaţie de tripleţi

Toyota Aygo a ajuns la a doua generaţie şi se prezintă cu un desing agresiv şi total diferit de fraţii săi de alianţă din grupul PSA.
Luni, 03 Martie 2014 | GENEVA 2014

Primele imagini scăpate pe net: Audi TT, Jeep Renegade, Toyota Aygo

Primele imagini ale noilor Audi TT, Toyota Aygo şi Jeep Renegade au fost publicate pe internet înaintea prezentării oficiale.
Miercuri, 19 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Toyota Aygo - prima imagine teaser

Toyota a publicat prima imagine teaser cu noua generaţie a modelului de clasă mini Aygo. Aygo va fi al doilea automobil din tripleta de modele construită de Toyota împreună cu grupul PSA.
Luni, 23 Septembrie 2013 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen va continua colaborarea cu Toyota

Peugeot, Citroen şi Toyota vor colabora în continuare pentru dezvoltarea şi producţia succesorilor modelelor 107, C1 şi Aygo, titrează Automotive News.
Miercuri, 04 Aprilie 2012 | Intern

Toyota Aygo facelift, în România de la 9.901 euro

Toyota Aygo facelift este disponibil şi în România. Modelul are un preţ de lansare de 8.535 euro cu TVA inclus pentru versiunea Terra cu trei uşi, respectiv un preţ de listă de 9.901 euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 03 Aprilie 2012 | Industrie

Aniversare: Tripleta Aygo-107-C1 a atins două milioane de unităţi

Uzina TPCA din Kolin a produs exemplarul cu numărul 2.000.000 din tripleta franco-japoneză 107/C1/Aygo. Modelul aniversar este un Peugeot 107.
Joi, 12 Mai 2011 | Intern

Caravana Toyota Experience 2011 demarează pe 14 mai

Pasionaţii Toyota din România vor putea lua parte la ediţia 2011 a Caravanei Toyota. Aceasta vizează un total de 17 oraşe şi este derulată în două etape. Primii clienţi "vizitaţi" de caravană vor fi cei din Iaşi.
Joi, 16 Septembrie 2010 | Intern

Caravana Toyota Experience vine în 17 oraşe din ţară

Toyota va organiza o caravană de prezentare şi testare a modelelor sale în 17 oraşe din ţară în perioada 21 septembrie-21 noiembrie 2010.
Marti, 10 August 2010 | Modele noi

Toyota lucrează la un coupe de clasă mini cu tracţiune spate

Toyota va folosi platforma lui Aygo şi un motor de provenienţă Daihatsu pentru a face un coupe cu patru locuri cu tracţiune spate destinat tinerilor.
Miercuri, 07 Aprilie 2010 | Autoipoteze

Viitorul vehicul mini semnat de Opel va fi premium

Opel intentioneaza sa lanseze un concurent pentru clasa mini, insa modelul urban se va pozitiona pe segmentul premium, urmand sa ofere o gama larga de optiuni de personalizare.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | Industrie

Recall in grup pentru Citroen C1, Peugeot 107 si Toyota Aygo

Impartirea costurilor inseamna si impartirea responsabilitatilor si defectelor: cele trei modele din "tripleta" de oras C1-Aygo-107 vor fi rechemate in service in Franta pentru o problema la prezoane.
Luni, 07 Septembrie 2009 | Industrie

Peugeot si Citroen vor face copii electrice dupa Mitsubishi i-MiEV

Grupul francez PSA Peugeot-Citroen a anuntat oficial incheierea unei colaborari cu Mitsubishi in domeniul vehiculelor electrice. Francezii vor dezvolta versiuni proprii ale modelului electric i-MiEV.
Joi, 18 Iunie 2009 | Premii auto

Volkswagen a castigat "Motorul Anului 2009"

Volkswagen a reusit sa detroneze BMW in editia 2009 a concursului "Motorul Anului". Editia de acest an a fost dominata de producatorii germani de automobile.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Toyota, Porsche, Citroen, Mercedes-Benz, Peugeot, VW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru