BMW

Marti, 10 Ianuarie 2023 | Economic

Vânzări 2022: BMW rămâne în fruntea clasamentului premium. Mercedes-Benz, locul 2

Constructorul din Munchen își păstrează prima poziție în clasamentul premium al mărcilor germane, la finalul anului 2022. La distanță mică, Mercedes-Benz ocupă poziția secundă.
Luni, 09 Ianuarie 2023 | Industrie

Șeful de design BMW: grila dublă va fi diferită pentru fiecare model nou

Adrian van Hooydonk, șeful de design al mărcii bavareze, a precizat că aspectul celebrei și controversatei grile duble va fi diferit pentru fiecare model nou lansat în epoca electrică. Noul limbaj de design al celor de la BMW își va face apariția pe modelele de serie începând din 2025.
Sambata, 07 Ianuarie 2023 | Industrie

Șeful BMW: Ecranele uriașe, din interiorul mașinilor, vor fi istorie în 10 ani

Potrivit șefului BMW, Oliver Zipse, ecranele uriașe din interiorul mașinilor vor fi istorie în 10 ani. Acesta este de părere că nu fac altceva decât să îi distragă pe șoferi de la condus.
Joi, 05 Ianuarie 2023 | Tehnologie

BMW anunță noul sistem de operare iDrive 9, bazat pe Android. Va debuta în martie

BMW a oferit prima demonstrație cu noul sistem de operare iDrive 9 în cadrul evenimentului Consumer Electronics Show din Las Vegas. Noul sistem, bazat pe Android, va debuta oficial în martie pe noua generație X1.
Joi, 05 Ianuarie 2023 | Concepte

Noul concept BMW i Vision Dee impresionează la CES: Head-Up Display pe toată lățimea parbrizului

Constructorul bavarez de automobile prezintă, cu ocazia CES 2023, noul concept i Vision Dee. Acesta propune un Head-Up Display pe toată lățimea parbrizului, o tehnologie care se va regăsi pe modelele Neue Klasse.
Miercuri, 28 Decembrie 2022 | Feature

VIDEO: Un slovac a adunat o colecție de 15 exemplare BMW Seria 7

Un pasionat al constructorului bavarez din Slovacia a adunat o colecție inedită de exemplare de lux. În colecția sa se regăsesc nu mai puțin de 15 exemplare BMW Seria 7 din primele două generații.
Miercuri, 21 Decembrie 2022 | Industrie

BMW: 2 milioane de exemplare Seria 7 produse la uzina din Dingolfing

Producția lui BMW Seria 7 a ajuns la 2 milioane de exemplare produse la uzina din Dingolfing. Modelul de lux a fost lansat în 1977 și a ajuns la a șaptea generație.
Luni, 19 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Viitorul BMW X3 M ar putea fi pur electric

Potrivit unor informații apărute recent pe internet, viitoarea generație BMW X3M ar putea fi disponibilă exclusiv într-o versiune pur electrică. Constructorul german nu a comentat acest zvon.
Luni, 12 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

BMW lucrează la o baterie revoluționară: cu 50% mai ieftină, cu 30% mai multă autonomie

Constructorul bavarez este pe cale să lanseze o baterie nouă pentru mașinile electrice, care promite să fie revoluționară. Noul acumulator promite să ofere cu 30% mai multă autonomie și să fie, simultan, mai ieftin cu 50% față de actuala generație a bateriilor. Noul acumulator va fi prezent la viitoarele modele electrice Neue Klasse.
Luni, 12 Decembrie 2022 | Tuning

BMW i4 ajunge mașină de poliție. Electrica a fost pregătită de AC Schnitzer

Germanii de la AC Schnitzer au modificat un BMW i4 M50, pur electric, pentru campania Tune It! Safe! din Germania. Modelul bavarez arată exact ca o mașină de poliție.
Vineri, 09 Decembrie 2022 | Economic

Grupul BMW anunță prețuri uniforme la mașinile noi, în anumite țări din Europa

Mini și BMW anunță prețuri uniforme la mașinile noi comercializate în anumite țări din Europa. Modificarea intră în vigoare în 2024, treptat, pentru marca Mini, și în 2026, tot treptat, pentru brand-ul din Munchen.
Joi, 08 Decembrie 2022 | Intern

Prețuri noul BMW Seria 7 în România: versiunile termice pornesc de la 107.500 de euro

Noua generație BMW Seria 7 poate fi comandată în România și alături de motorizări termice, nu numai în versiunea pur electrică i7. Prețurile pornesc de la 107.457 de euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 05 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

BMW a început producția, în serie mică, a modelului iX5 Hydrogen

BMW iX5 Hydrogen sau, cu alte cuvinte, versiunea cu pile de combustie pe bază de hidrogen a SUV-ului X5 a intrat în producție. Aceasta va fi asamblat într-un număr mic de exemplare.
Vineri, 02 Decembrie 2022 | Industrie

BMW: SUV-ul plug-in hybrid XM a intrat în producție

Noul BMW XM a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Spartanburg, Statele Unite ale Americii. SUV-ul german este echipat cu un sistem de propulsie plug-in hybrid care dezvoltă, momentan, 653 de cai putere.
Duminica, 27 Noiembrie 2022 | Industrie

BMW va investi peste 2 miliarde de euro în fabrica vecinilor maghiari, la Debrecen

După ce, inițial, au anunțat o investiție de 1 miliard de euro în noua lor fabrică de la Debrecen, în Ungaria, reprezentanții BMW au decis ridicarea efortului financiar la peste 2 miliarde de euro.
Joi, 24 Noiembrie 2022 | Modele noi

Renașterea lui Batmobile: Noul BMW 3.0 CSL este aici cu cel mai puternic motor cu 6 cilindri și cutie manuală

BMW a prezentat oficial noul model special 3.0 CSL. Versiunea de performanță a fost lansată pentru a marca 50 de ani de existență a diviziei BMW M și primește cel mai puternic motor cu 6 cilindri produs vreodată de bavarezi, alături de o cutie manuală. Doar 50 de exemplare vor fi produse.
Vineri, 11 Noiembrie 2022 | Industrie

BMW iX1, complet electric, a intrat în producție

Constructorul german de automobile anunță intrarea în producție a modelului cu zero emisii iX1, la uzina din Regensburg.
Joi, 10 Noiembrie 2022 | Intern

Prețuri BMW M3 Touring în România: start de la 98.100 de euro

Noul BMW M3 Touring poate fi comandat acum și la noi în țară. Break-ul de performanță al producătorului din Munchen pornește de la 98.116 euro cu TVA inclus.
Joi, 10 Noiembrie 2022 | Industrie

Șeful BMW: "Nu vom renunța la segmentul accesibil în tranziția către mașini electrice"

Oliver Zipse, șeful Grupului BMW, a declarat public că marca bavareză nu va renunța la segmentul accesibil în procesul de tranziție către o gamă complet electrică. Planul constructorului german diferă semnificativ față de rivalii de la Mercedes-Benz, care se vor concentra aproape exclusiv pe modele premium și de lux în viitorul apropiat.
Vineri, 04 Noiembrie 2022 | Intern

BMW i4 în România: o nouă versiune de bază, cu preț de 50.200 de euro

Clienții din România pot comanda acum sedanul electric BMW i4 într-o nouă versiune entry level. Este vorba despre i4 eDrive35, cu 286 CP și preț de pornire de 50.200 de euro.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru