BMW

Vineri, 17 Februarie 2023 | Industrie

BMW: producția exclusivistului 3.0 CSL va debuta în primăvară

Noul BMW 3.0 CSL, un model creat pentru a marca 50 de ani de la crearea diviziei BMW M, va fi produs în doar 50 de exemplare. Producția noului model de performanță exclusivist va începe în această primăvară la uzina din Dingolfing.
Vineri, 17 Februarie 2023 | Economic

Tesla e cea mai vândută marcă premium în Statele Unite. A depășit BMW în 2022

Potrivit datelor oficiale, Tesla a devenit cea mai bine vândută marcă premium pe piața din Statele Unite în 2022. Compania lui Elon Musk a reușit să-i depășească pe rivalii de la BMW și a reușit să vândă aproape jumătate de milion de mașini în această țară.
Miercuri, 15 Februarie 2023 | Industrie

BMW a fost cea mai căutată marcă premium în Statele Unite, în 2022

Potrivit unui studiu nou, BMW a fost cea mai căutată marcă premium pe piața din Statele Unite în ultimul trimestru din 2022. Bavarezii s-au plasat în fața japonezilor de la Lexus, în timp ce interesul pentru Tesla a scăzut dramatic.
Luni, 13 Februarie 2023 | Industrie

Audi, BMW și Mercedes, amendate în Coreea de Sud pentru manipularea emisiilor de motoare diesel

Mărcile Audi, BMW și Mercedes-Benz au fost amendate de către guvernul sud-coreean după ce acestea au fost acuzate că au manipulat emisiile pentru modelele cu motoare diesel în țară. În total, aceștia vor trebui să plătească o amendă de peste 30 de milioane de euro.
Sambata, 11 Februarie 2023 | General

Samsung lansează un smartphone pentru fanii BMW

Gigantul sud-coreean Samsung a lansat o ediție specială pentru smartphone-ul Galaxy S23 Ultra, dedicată fanilor BMW. Telefonul este creat în colaborare cu marca bavareză și oferă o listă bogată de accesorii și servicii exclusive.
Vineri, 10 Februarie 2023 | Tuning

Noul BMW M4, tuning de la Manhart: 635 CP și suspensie îmbunătățită

Germanii de la Manhart au pregătit un pachet de tuning nou pentru BMW M4. Botezat MH4 600, noul pachet aduce un motor mai puternic, de 635 de cai putere, precum și alte îmbunătățiri precum o suspensie revizuită.
Miercuri, 08 Februarie 2023 | Modele noi

Noile BMW X5 și X6 facelift: display curbat și versiune plug-in hybrid cu 490 CP

Constructorul german de automobile prezintă noile X5 și X6 facelift. SUV-urile au primit o serie de noutăți estetice, un interior revizuit și o gamă de motorizări îmbunătățită. Inclusiv o versiune PHEV mai puternică pentru X5.
Marti, 07 Februarie 2023 | Modele noi

Noul BMW X5 facelift: primele imagini cu farurile și stopurile SUV-ului

Constructorul din Munchen a publicat un teaser video cu viitorul X5 facelift. Clipul "trădează" farurile și stopurile SUV-ului german, dar și grila care va fi iluminată.
Luni, 06 Februarie 2023 | Industrie

Viitoarele modele electrice BMW Neue Klasse vor fi construite în Ungaria și Mexic

BMW a anunțat oficial că viitoarele modele electrice din seria Neue Klasse vor fi construite în Ungaria și Mexic, din 2025. Totodată, bavarezii anunță și o investiție semnificativă pentru extinderea uzinei din statul nord-american.
Luni, 06 Februarie 2023 | Feature

Am experimentat pe viu noul BMW i7: 5 tehnologii care ne-au impresionat

După ce, anul trecut, am călătorit la Bratislava pentru a vedea în premieră noua generație BMW Seria 7, acum am avut ocazia să experimentăm pe îndelete nava amiral a mărcii bavareze. Mai jos am trecut în revistă 5 tehnologii care fac din modelul german una dintre cele mai sofisticate limuzine de pe piață.
Vineri, 03 Februarie 2023 | Modele noi

Noul BMW XM Label Red va lua startul în celebra urcare de la Pikes Peak

Noul BMW XM Label Red, cel mai puternic SUV al mărcii bavareze, va lua startul în celebra urcare de la Pikes Peak din Statele Unite. Evenimentul va fi organizat în vară.
Joi, 02 Februarie 2023 | General

Care au fost cele mai căutate modele pe piața mașinilor second-hand în 2022

Studiul unei platforme online de verificare a istoricului auto arată că cele mai căutate modele pe piața mașinilor second-hand în 2022 au fost BMW Seria 3 și Seria 5, Volkswagen Golf și Passat și Audi A4.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 26 Ianuarie 2023 | Industrie

BMW: ecran curbat pentru Seria 4 și faruri cu cristale Swarovski pentru X7

Cu ocazia venirii primăverii, deși ne mai despart câteva luni până la acel moment, constructorul german de automobile anunță o serie de noutăți pentru modelele din gamă. Spre exemplu, Seria 4 și M4 primesc ansamblul Curved Display.
Miercuri, 25 Ianuarie 2023 | Modele noi

Noul BMW Alpina B5 GT, cel mai puternic model al tuner-ului german: motor V8 de 634 CP

Compania germană Alpina a lansat noul B5 GT, cel mai puternic model de serie produs vreodată de aceasta. Noul model vine la pachet cu un motor V8 de 634 de cai putere și este disponibil în două variante de caroserie: sedan sau break. Modelul de performanță va fi produs în serie limitată.
Miercuri, 25 Ianuarie 2023 | Modele noi

BMW prezintă noul M3 CS: 550 de cai putere și producție limitată

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul M3 CS. Motorul cu șase cilindri în linie dezvoltă 550 de cai putere pe care îi livrează ambelor punți.
Joi, 19 Ianuarie 2023 | Tehnologie

PREMIERĂ: BMW Seria 7 aduce fotbalul din Bundesliga pe ecranul sistemului multimedia

În urma unui parteneriat încheiat între BMW și Liga Germană de Fotbal, nava amiral Seria 7 devine primul automobil care aduce fotbalul din Bundesliga pe ecranul central al sistemului multimedia.
Marti, 10 Ianuarie 2023 | Economic

Vânzări 2022: BMW rămâne în fruntea clasamentului premium. Mercedes-Benz, locul 2

Constructorul din Munchen își păstrează prima poziție în clasamentul premium al mărcilor germane, la finalul anului 2022. La distanță mică, Mercedes-Benz ocupă poziția secundă.
Luni, 09 Ianuarie 2023 | Industrie

Șeful de design BMW: grila dublă va fi diferită pentru fiecare model nou

Adrian van Hooydonk, șeful de design al mărcii bavareze, a precizat că aspectul celebrei și controversatei grile duble va fi diferit pentru fiecare model nou lansat în epoca electrică. Noul limbaj de design al celor de la BMW își va face apariția pe modelele de serie începând din 2025.
Sambata, 07 Ianuarie 2023 | Industrie

Șeful BMW: Ecranele uriașe, din interiorul mașinilor, vor fi istorie în 10 ani

Potrivit șefului BMW, Oliver Zipse, ecranele uriașe din interiorul mașinilor vor fi istorie în 10 ani. Acesta este de părere că nu fac altceva decât să îi distragă pe șoferi de la condus.
Joi, 05 Ianuarie 2023 | Tehnologie

BMW anunță noul sistem de operare iDrive 9, bazat pe Android. Va debuta în martie

BMW a oferit prima demonstrație cu noul sistem de operare iDrive 9 în cadrul evenimentului Consumer Electronics Show din Las Vegas. Noul sistem, bazat pe Android, va debuta oficial în martie pe noua generație X1.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru