Caterham.

Joi, 19 Iunie 2014 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Austriei: revenire după 11 ani

Austria revine în Formula 1 pentru prima oară după 2003 pe un circuit modernizat de Red Bull unde Mercedes este însă din nou favorită la victorie.
Luni, 16 Iunie 2014 | Formula 1

Caterham confirmă prezenţa în Austria

Caterham a negat zvonurile potrivit cărora nu va concura în Marele Premiu al Austriei.
Joi, 12 Iunie 2014 | Formula 1

Presă: Forza Rossa a negociat cumpărarea Caterham. Britanicii ar putea rata prezenţa în Austria

Forza Rossa, echipa românească care luptă pentru un loc pe grila de start a Formulei 1, a negociat achiziţionarea Caterham de la Tony Fernandes, potrivit presei germane. Echipa britanică este aproape de colaps şi ar putea rata prezenţa în Marele Premiu al Austriei.
Marti, 10 Iunie 2014 | Industrie

Renault deţine acum pachetul complet de acţiuni al joint-venture-ului Alpine şi va lansa un model de serie în 2016

Grupul Renault a anunţat că a achiziţionat şi pachetul de acţiuni al celor de la Caterham din joint-venture-ul pe care l-au format împreună. Marca din Paris deţine acum toate acţiunile Société des Automobiles Alpine Caterham.
Duminica, 08 Iunie 2014 | F1 TOP

Ricciardo a câştigat dramatic la Montreal una dintre cele mai spectaculoase curse din ultimii ani!

Daniel Ricciardo a obţinut în Canada prima victorie din carieră după ce a profitat de defecţiunile tehnice înregistrate de piloţii Mercedes. Nico Rosberg şi Sebastian Vettel au completat podiumul, însă ultimul a scăpat ca prin urechile acului de un acroşaj cu Sergio Perez şi Felipe Massa.
Sambata, 07 Iunie 2014 | F1 TOP

Rosberg l-a învins la limită pe Hamilton în lupta pentru pole position în Canada!

Nico Rosberg va pleca din pole position în Marele Premiu al Canadei după ce l-a învins cu mai puţin de o zecime de secundă pe coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton.
Sambata, 07 Iunie 2014 | Formula 1

Canada, antrenamente 3: Hamilton rămâne cel mai rapid

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente de la Montreal şi i-a devansat pe Felipe Massa şi Nico Rosberg.
Vineri, 06 Iunie 2014 | Formula 1

Canada, antrenamente 2: Hamilton şi Rosberg, pe primele două locuri

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente libere din Canada şi a fost urmat de coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg.
Vineri, 06 Iunie 2014 | Formula 1

Canada, antrenamente 1: Alonso, cel mai rapid

Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente din Canada şi i-a învins astfel pe cei doi piloţi ai echipei Mercedes, Lewis Hamilton şi Nico Rosberg.
Joi, 05 Iunie 2014 | F1 TOP

Avancronică F1 Canada: Mercedes, favorită certă la Montreal

Mercedes este marea favorită să câştige Marele Premiu al Canadei pe un circuit unde echipele cu motorizare germană sunt avantajate în faţa rivalilor de la Red Bull sau Ferrari.
Miercuri, 28 Mai 2014 | Formula 1

Caterham neagă zvonurile despre vânzarea echipei, dar caută investitori

Oficialii Caterham susţin că grupul britanic, din care fac parte constructorul de maşini sport şi echipa de Formula 1, nu este de vânzare, însă admit că sunt în căutarea unor investitori.
Luni, 26 Mai 2014 | Formula 1

Probleme la Caterham: proprietarul Tony Fernandes vrea să vândă echipa

Tony Fernandes caută un cumpărător pentru constructorul auto Caterham şi echipa de Formula 1 cu acelaşi nume, pentru care solicită circa 420 de milioane de euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 25 Mai 2014 | Formula 1

Rosberg a câştigat cursa de la Monaco în faţa lui Hamilton! Ricciardo a completat podiumul

Nico Rosberg a triumfat la Monaco în faţa coechipierului său Lewis Hamilton, care a fost nemulţumit de strategia aleasă de Mercedes pentru unica intrare la boxe. Daniel Ricciardo a completat podiumul de premiere şi a fost la un pas să-l depăşească pe Hamilton.
Sambata, 24 Mai 2014 | F1 TOP

Rosberg va pleca din pole position la Monaco, urmat de Hamilton şi Ricciardo!

Nico Rosberg a obţinut la Monaco al doilea pole position din acest sezon şi va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton. Red Bull Racing şi-a adjudecat a doua linie prin Daniel Ricciardo şi Sebastian Vettel.
Sambata, 24 Mai 2014 | Formula 1

Monaco, antrenamente 3: Hamilton, cel mai bun cu un avans minim în faţa lui Ricciardo

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în ultima sesiune de antrenamente de la Monaco, însă Daniel Ricciardo s-a infiltrat la numai cinci sutimi de secundă în spatele său.
Joi, 22 Mai 2014 | Formula 1

Monaco, antrenamente 2: Alonso, cel mai rapid într-o sesiune limitată de ploaie

Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp în cea de-a doua sesiune de antrenamente de la Monaco şi i-a devansat pe Lewis Hamilton şi Sebastian Vettel. Piloţii au ieşit rar pe circuit din cauza unei ploi care a udat puternic circuitul.
Joi, 22 Mai 2014 | Formula 1

Monaco, antrenamente 1: Hamilton, cel mai bun timp

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere de la Monaco şi i-a devansat pe Nico Rosberg şi Daniel Ricciardo.
Miercuri, 21 Mai 2014 | F1 TOP

Avancronică Monaco - unica şansă pentru rivali să învingă Mercedes?

Red Bull Racing şi Ferrari speră să învingă Mercedes la Monaco, pe unul dintre puţinele circuite unde performanţele monopostului german ar putea fi estompate.
Miercuri, 14 Mai 2014 | Formula 1

Maldonado, cel mai rapid în a doua zi de teste de la Barcelona

Pastor Maldonado a stabilit cel mai bun timp în ultima zi de teste de la Barcelona şi a fost urmat în clasament de Nico Rosberg şi Kimi Raikkonen.
Marti, 13 Mai 2014 | Formula 1

Chilton pune Marussia pe primul loc în prima zi de teste de la Barcelona

Max Chilton a stabilit cel mai bun timp în prima zi a sesiunii de teste de pe circuitul de la Barcelona, după ce a profitat de uscarea circuitului pe final şi i-a devansat astfel pe Charles Pic (Lotus) şi Lewis Hamilton (Mercedes).

Tag-uri similare

Mercedes, Ford, Porsche, Lotus, Fiat, VW, Golf, Rolls-Royce, 911, 500
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru