Cursa

Sambata, 26 Februarie 2022 | Formula 1

Formula 1: Marele Premiu de la Soci, anulat temporar de către FIA

Oficialii de la FIA au decis, la sfârșitul săptămânii, anularea Marelui Premiu de la Soci, din Rusia, în urma declanșării războiului din Ucraina. Decizia nu pare, însă, definitivă.
Duminica, 02 Septembrie 2018 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de la Monza după un acroșaj la start cu Vettel și o depășire asupra lui Raikkonen. Bottas a completat podiumul

Lewis Hamilton a triumfat la Monza după ce a scăpat de un acroșaj cu Sebastian Vettel la start și după ce l-a depășit pe liderul Kimi Raikkonen cu numai 8 tururi înainte de finalul cursei. Vettel a terminat doar pe locul cinci.
Duminica, 29 Iulie 2018 | F1 TOP

Hamilton a câștigat fără emoții la Hungaroring! Vettel, locul 2 după un acroșaj cu Bottas în finalul cursei

Lewis Hamilton a câștigat detașat cursa de la Hungaroring, în timp ce Sebastian Vettel a ocupat locul doi după ce l-a depășit pe final pe Valtteri Bottas, care l-a lovit din spate.
Duminica, 08 Iulie 2018 | F1 TOP

Spectacol la Silverstone: Vettel a câștigat cursa, Hamilton pe locul doi după un acroșaj cu Raikkonen în primul tur

Sebastian Vettel a obținut victoria la Silverstone după ce l-a depășit pe Valtteri Bottas în finalul cursei, iar Lewis Hamilton a obținut locul doi în fața lui Kimi Raikkonen în ciuda faptului că cei doi rivali s-au acroșat în primul tur.
Duminica, 01 Iulie 2018 | F1 TOP

Verstappen a câștigat cursa din Austria! Raikkonen și Vettel pe podium, Hamilton, Bottas și Ricciardo au abandonat

Max Verstappen a obținut o victorie nesperată în Marele Premiu al Austriei în fața cuplului Ferrari format din Kimi Raikkonen și Sebastian Vettel, în timp ce Lewis Hamilton, Valtteri Bottas și Daniel Ricciardo au abandonat din motive tehnice.
Duminica, 27 Iulie 2014 | F1 TOP

Ricciardo, triumf spectaculos la Hungaroring în faţa lui Alonso şi Hamilton!

Daniel Ricciardo a câştigat cursa de la Hungaroring după un final electrizant în care i-a depăşit pe Fernando Alonso şi Lewis Hamilton, care au completat podiumul în această ordine. Nico Rosberg a încheiat doar pe patru o cursă în care a fost lider înainte ca două intrări ale Safety Car-ului să bulverseze complet ordinea.
Duminica, 06 Iulie 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat la Silverstone după abandonul lui Rosberg care relansează lupta pentru titlu

Lewis Hamilton a câştigat la Silverstone după un abandon suferit de Nico Rosberg din cauza unei defecţiuni la cutia de viteze la capătul unei curse întrerupte timp de o oră după un accident suferit de Kimi Raikkonen. Podiumul a fost completat de Valtteri Bottas şi Daniel Ricciardo.
Duminica, 22 Iunie 2014 | F1 TOP

Rosberg a câştigat în Austria! Hamilton şi Bottas au completat podiumul

Nico Rosberg a obţinut victoria pe circuitul Red Bull Ring după ce a trecut de Valtteri Bottas în urma primei opriri la boxe. Pilotul Williams a ocupat ultima treaptă a podiumului, în spatele unui Lewis Hamilton care a terminat pe doi după un start excelent în care a câştigat cinci poziţii.
Duminica, 25 Mai 2014 | Formula 1

Rosberg a câştigat cursa de la Monaco în faţa lui Hamilton! Ricciardo a completat podiumul

Nico Rosberg a triumfat la Monaco în faţa coechipierului său Lewis Hamilton, care a fost nemulţumit de strategia aleasă de Mercedes pentru unica intrare la boxe. Daniel Ricciardo a completat podiumul de premiere şi a fost la un pas să-l depăşească pe Hamilton.
Duminica, 11 Mai 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat cursa din Spania! Rosberg şi Ricciardo au completat podiumul

Lewis Hamilton a obţinut la Barcelona a patra victorie consecutivă şi a devenit liderul clasamentului general după ce l-a învins pe Nico Rosberg, care nu a reuşit să-şi atace decisiv coechipierul de la Mercedes. Daniel Ricciardo a urcat de asemenea pe podiumul de premiere.
Duminica, 20 Aprilie 2014 | F1 TOP

Hamilton a dominat Marele Premiu al Chinei! Alonso, primul podium din acest sezon

Lewis Hamilton a câştigat fără emoţii cursa de la Shanghai în faţa coechipierului său Nico Rosberg şi a lui Fernando Alonso, care a obţinut astfel primul podiumk pentru Ferrari din acest sezon.
Duminica, 06 Aprilie 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat cursa din Bahrain după dueluri memorabile cu Rosberg!

Lewis Hamilton a a câştigat Marele Premiu al Bahrainul după ce a luptat roată la roată cu Nico Rosberg, în timp ce Sergio Perez a ocupat ultima treaptă a podiumului pentru Force India în cea mai spectaculoasă cursă a debutului de sezon, marcată de numeroase depăşiri în pluton.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 31 Martie 2014 | Formula 1

Hamilton, "incredibil" de fericit după obţinerea primei victorii la Sepang

Lewis Hamilton se simte "incredibil" de fericit după obţinerea primei victorii la Sepang în opt participări, în timp ce Nico Rosberg s-a temut că va fi acroşat la start de Sebastian Vettel.
Duminica, 30 Martie 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat fără emoţii cursa de la Sepang! Rosberg şi Vettel au completat podiumul

Lewis Hamilton a câştigat detaşat Marele Premiu al Malaysiei în faţa coechipierului său Nico Rosberg, care l-a depăşit la start pe Sebastian Vettel. Daniel Ricciardo a impresionat in debut, dar a terminat ultimul după o avalanşă de probleme generată de o eroare a mecanicilor la boxe.
Luni, 17 Martie 2014 | Formula 1

Bottas: "Puteam termina pe podium dacă nu comiteam greşeala care a dus la pană"

Valtteri Bottas este dezamăgit de eroarea comisă în Australia care a generat o pană de cauciuc şi care, în opinia sa, l-a privat de o clasare pe podium.
Luni, 17 Martie 2014 | Formula 1

Mercedes ştia de problema motorului lui Hamilton înainte de începerea cursei

Mercedes a identificat o defecţiune la unul dintre cilindrii motorului monopostului lui Lewis Hamilton înainte de startul cursei, dar spera ca problema să se remedieze de la sine.
Duminica, 16 Martie 2014 | Formula 1

Ricciardo, exclus din cursa de la Melbourne pentru încălcarea regulamentului combustibilului. Red Bull a făcut apel

Daniel Ricciardo a pierdut locul doi ocupat în Marele Premiu al Australiei după ce a fost exclus pentru depăşirea debitului maxim de curgere a carburantului în motor. Red Bull a făcut apel şi susţine că senzorii furnizaţi de FIA oferă date contradictorii, element confirmat inclusiv de forul mondial.
Duminica, 16 Martie 2014 | F1 TOP

Rosberg a câştigat cursa de debut de la Melbourne! Ricciardo şi Magnussen, primele podiumuri din carieră. UPDATE: Ricciardo, exclus din clasamentul cursei

Nico Rosberg a câştigat detaşat Marele Premiu al Australiei după ce a devenit lider la start, în timp ce Daniel Ricciardo şi Kevin Magnussen au obţinut primele podiumuri din carieră. Lewis Hamilton şi Sebastian Vettel au abandonat după primele tururi din cauza unor defecţiuni la motor.
Duminica, 24 Iunie 2012 | F1 TOP

Alonso a câştigat la Valencia! Schumacher, primul podium de la revenirea în F1!

Fernando Alonso a câştigat la Valencia, iar Michael Schumacher a terminat pe locul 3 şi a obţinut astfel primul podium de la revenirea în Formula 1 la capătul unei curse pline de spectacol şi răsturnări de situaţie.
Duminica, 27 Mai 2012 | F1 TOP

Webber a câştigat Marele Premiu al statului Monaco!

Mark Webber a profitat la maxim de penalizarea lui Michael Schumacher şi a câştigat cursa de la Monaco după ce a plecat din pole position. Nico Rosberg şi Fernando Alonso au completat podiumul.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru