Cursa

Duminica, 04 Octombrie 2009 | F1 TOP

Vettel a castigat Marele Premiu al Japoniei!

Sebastian Vettel a revenit in lupta pentru titlu dupa ce a castigat fara emotii cursa de la Suzuka, in timp ce Jarno Trulli a terminat pe treapta a doua a podiumului in fata luiLewis Hamilton.
Duminica, 27 Septembrie 2009 | F1 TOP

Hamilton a castigat Marele Premiu al statului Singapore!

Lewis Hamilton a obtinut in Singapore a doua victorie din acest sezon, podiumul fiind completat de germanul Timo Glock si spaniolul Fernando Alonso.
Marti, 22 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: O pata de ulei, sinonima cu dezastrul pe circuit

Cursa desfasurata weekendul acesta pe circuitul de la Castle Combe, Marea Britanie, a consemnat un eveniment nefericit, cauzat de o pata de ulei, care a dus in final la suspendarea evenimentului.
Marti, 22 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: Accident spectaculos cu un Mini Cooper de curse

Atunci cand franele cedeaza intr-o curba stransa rezultatul nu este unul tocmai fericit. Pilotul Nico Bastian s-a convins de acest lucru la volanul unui Mini Cooper Challenge.
Duminica, 13 Septembrie 2009 | F1 TOP

Barrichello a castigat Marele Premiu al Italiei!

Rubens Barrichello a triumfat in cursa de la Monza datorita unei strategii excelente cu o singura oprire la boxe, fiind acompaniat pe podium de coechipierul sau, Jenson Button. Lewis Hamilton a abandonat in ultimul tur si i-a permis lui Kimi Raikkonen sa urce pe ultima treapta a podiumului.
Duminica, 30 August 2009 | F1 TOP

Raikkonen a castigat Marele Premiu al Belgiei!

Kimi Raikkonen a obtinut prima victorie pentru Ferrari din acest sezon, in timp ce Giancarlo Fisichella a terminat pe treapta a doua a podiumului dupa ce a impresionant pe tot parcursul cursei.
Duminica, 23 August 2009 | F1 TOP

Barrichello a castigat Marele Premiu al Europei!

Rubens Barrichello a obtinut duminica prima sa victorie din acest sezon dupa ce a profitat de o greseala stupida a mecanicilor McLaren la a doua oprire la boxe a lui Lewis Hamilton.
Joi, 20 August 2009 | Economic

Guvernul german sprijina Magna in cursa pentru Opel

Lupta dintre Magna si belgienii de la RHJ International se apropie de sfarsit. Statul german sprijina Magna in timp ce GM inclina catre oferta celor de la RHJ.
Miercuri, 19 August 2009 | Video

VIDEO: Un Ferrari de colectie, distrus pe circuitul Laguna Seca

Un Ferrari 250 Testa Rossa in valoare de 8 milioane de euro a fost distrus in acest weekend in cadrul cursei Monterrey Historic, desfasurata pe pista de la Laguna Seca.
Joi, 13 August 2009 | Formula 1

Cursa din Malaezia isi modifica ora de start

Organizatorii Marelui Premiu al Malaeziei au anuntat ca anul viitor cursa de duminica va avea loc de la ora locala 16:00 - ora 11:00 in Romania - pentru a evita pericolul ploilor torentiale.
Marti, 28 Iulie 2009 | F1 TOP

Romania ar putea construi un circuit de Formula 1!

Romania pregateste in colaborare cu Jacques Villeneuve un proiect pentru realizarea unui circuit permanent care ar putea gazdui curse de Formula 1 in viitorul indepartat.
Duminica, 26 Iulie 2009 | F1 TOP

Hamilton a castigat cursa de la Hungaroring!

Lewis Hamilton a obtinut pe circuitul de la Hungaroring prima victorie din acest sezon, profitand de sistemul KERS la start si de abandonul lui Fernando Alonso pentru a trece primul linia de sosire.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 12 Iulie 2009 | F1 TOP

Webber castiga magistral cursa de la Nurburgring!

Mark Webber a obtinut prima victorie din cariera dupa o cursa in care a fost nevoit sa suporte o penalizare ca urmare a unui acrosaj cu Rubens Barrichello.
Sambata, 11 Iulie 2009 | Formula 1

Bulgaria vrea sa atraga fani din Romania pentru cursa de F1

Bulgaria doreste sa organizeze o cursa de Formula 1 pentru a prelungi sezonul turistic si pentru a atrage fani din tarile din regiune, inclusiv din Romania.
Duminica, 21 Iunie 2009 | F1 TOP

Vettel castiga imperial cursa de la Silverstone!

Sebastian Vettel a triumfat fara niciun fel de emotie in Marele Premiu al Marii Britanii, iar Mark Webber a contribuit din plin la dubla realizata de Red Bull Racing. Jenson Button, liderul clasamentului general, a obtinut doar locul 6.
Duminica, 07 Iunie 2009 | F1 TOP

Jenson Button, noul sultan al Turciei!

Jenson Button a obtinut duminica cea de-a sasea victorie din acest sezon, castigand Marele Premiu al Turciei in fata duo-ului Red Bull Racing format din Mark Webber si Sebastian Vettel.
Vineri, 29 Mai 2009 | Video

VIDEO: Lexus LF-A, incident "fierbinte" la Nurburgring

Unul din prototipurile Lexus LF-A care au concurat weekendul trecut in Cursa de 24 de ore de la Nurburgring a sfarsit in flacari dupa o defectiune tehnica.
Luni, 25 Mai 2009 | Motorsport

GALERIE FOTO: Cursa de 24 de ore de la Nurburgring

Weekendul acesta a bifat o victorie glorioasa pentru veteranul Marcel Tiemann in cadrul Cursei de 24 de ore de la Nurburgring. Germanul a alergat pe un Porsche 911 GT3 RSR.
Duminica, 24 Mai 2009 | F1 TOP

Button si Brawn GP, indestructibili la Monaco!

Jenson Button a dominat fara drept de apel Marele Premiu al statului Monaco si obtinut a cincea victorie in 6 curse pentru Brawn GP, impunandu-se in fata coechipierului sau, Rubens Barrichello. Ferrari a terminat pentru prima oara pe podium, autorul performantei fiind fostul campion mondial Kimi Raikkonen.
Sambata, 16 Mai 2009 | Video

VIDEO: Audi R8 se intrece cu un avion

Audi a organizat o cursa intre modelul R8 si un avion usor. Cele doua vehicule s-au intrecut pe portavionul USS Midway.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru