Cursa

Duminica, 15 Aprilie 2012 | F1 TOP

Rosberg a obţinut în China prima victorie din carieră în Formula 1!

Nico Rosberg a câştigat Marele Premiu al Chinei după ce a profitat de o strategie cu numai două opriri la boxe şi de o eroare la ultimul schimb de pneuri al principalului său rival, Jenson Button.
Duminica, 25 Martie 2012 | F1 TOP

Alonso a câştigat Marele Premiu al Malaysiei!

Fernando Alonso a câştigat la Sepang după ce a profitat de ploaia din startul cursei şi de o greşeală de pilotaj a lui Sergio Perez, care a demonstrat că putea obţine o victorie istorică pentru Sauber.
Duminica, 25 Martie 2012 | Formula 1

Cursa din Malaysia, întreruptă din cauza ploii

Marele Premiu al Malaysiei a fost întrerupt în turul 9 din cauza ploilor puternice şi a apei care s-a acumulat în sectorul doi al circuitului.
Duminica, 13 Noiembrie 2011 | F1 TOP

Hamilton a câştigat Marele Premiu din Abu Dhabi!

Lewis Hamilton l-a învins pe Fernando Alonso şi a câştigat cursa din Abu Dhabi după ce Sebastian Vettel a abandonat în primul tur din cauza unei pene.
Duminica, 30 Octombrie 2011 | F1 TOP

Vettel a câştigat prima cursă de Formula 1 din India!

Sebastian Vettel a devenit primul pilot care câştigă Marele Premiu al Indiei într-o cursă care a ieşit în evidenţă printr-un nou incident între Lewis Hamilton şi Felipe Massa.
Sambata, 29 Octombrie 2011 | Formula 1

Pirelli anticipează opriri la boxe în ultimele minute ale cursei

Pirelli consideră că numeroşi piloţi vor fi tentaţi să efectueze ultima oprire la boxe în ultimele 10 minute ale cursei de duminică din India.
Duminica, 16 Octombrie 2011 | F1 TOP

Vettel a câştigat Marele Premiu al Coreei de Sud!

Sebastian Vettel a câştigat cursa de la Seul după ce l-a depăşit la start pe Lewis Hamilton şi a adus al doilea titlu mondial al constructorilor pentru Red Bull.
Luni, 12 Septembrie 2011 | Modele noi

Infiniti M35h este oficial disponibil în Europa

Infiniti a anunţat că modelul hibrid M35h este oficial disponibl în Europa. Preţurile încep de la 59.500 euro pentru piaţa românească.
Duminica, 26 Iunie 2011 | F1 TOP

Vettel a câştigat Marele Premiu al Europei!

Sebastian Vettel a obţinut la Valencia a şasea victorie a sezonului, în timp ce Fernando Alonso şi Mark Webber au complet podiumul.
Sambata, 09 Aprilie 2011 | Formula 1

Cinci lucruri de urmărit în Marele Premiu al Malaeziei

Startul, strategiile pentru pneuri şi potenţialele furtuni se numără printre cele mai importante elemente pe care trebuie să le iei în calcul în cursa de duminică de la Sepang.
Duminica, 27 Martie 2011 | F1 TOP

Vettel a câştigat Marele Premiu al Australiei!

Sebastian Vettel a câştigat fără emoţii prima cursă a sezonului, însă revelaţia a fost Vitaly Petrov, care a terminat pe ultima treaptă a podiumului în spatele lui Lewis Hamilton.
Duminica, 10 Octombrie 2010 | F1 TOP

Vettel a câştigat Marele Premiu al Japoniei!

Sebastian Vettel a câştigat fără emoţii cursa de la Suzuka în fata coechipierului său de la Red Bull, Mark Webber, în timp ce Fernando Alonso a completat podiumul pentru Ferrari.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 25 Iulie 2010 | F1 TOP

Alonso a câştigat Marele Premiu al Germaniei!

Fernando Alonso a câştigat cursa de la Hockenheim după ce coechipierul său Felipe Massa i-a cedat poziţia de lider în urma unor ordine de echipă.
Duminica, 16 Mai 2010 | F1 TOP

Webber a câştigat Marele Premiu al statului Monaco

Mark Webber a triumfat la Monaco semnând o nouă dublă pentru Red Bull alături de Sebastian Vettel. Podiumul a fost completat de Robert Kubica, iar Fernando Alonso a terminat pe 7.
Duminica, 02 Mai 2010 | General

Aston Martin One-77 a defilat in centrul Londrei

Aston Martin One-77 a defilat pentru putin timp pe strazile din centrul Londrei. Exemplarul - primul din seria de 77 fabricate - urma sa participe la o cursa intre supecar-uri de la Londra pana la Silverstone.
Duminica, 04 Aprilie 2010 | F1 TOP

Vettel a castigat Marele Premiu al Malaeziei

Sebastian Vettel a obtinut la Sepang prima victorie din acest sezon, iar Mark Webber a completat prima dubla Red Bull din 2010. Mercedes GP a obtinut primul podium al sezonului prin Nico Rosberg.
Duminica, 28 Martie 2010 | F1 TOP

Button a castigat Marele Premiu al Australiei!

Jenson Button a castigat in Australia la capatul unei curse spectaculoase pline de incidente, in care Robert Kubica si Felipe Massa au completat podiumul pentru Renault si Ferrari.
Duminica, 14 Martie 2010 | F1 TOP

F1 Bahrain: Prima cursa a sezonului, prima victorie Alonso la Ferrari!

Fernando Alonso a castigat cursa din Bahrain la debutul pentru Ferrari dupa ce s-a impus in fata coechipierului sau, Felipe Massa, si a lui Lewis Hamilton.
Duminica, 01 Noiembrie 2009 | Formula 1

Vettel a castigat Marele Premiu din Abu Dhabi

Sebastian Vettel a castigat cursa inaugurala din Abu Dhabi, terminand ultimul Mare Premiu al sezonului in fata coechipierului sau Mark Webber si a noului campion mondial Jenson Button.
Duminica, 18 Octombrie 2009 | F1 TOP

Webber castiga la Interlagos, iar Button este noul campion mondial!

Mark Webber a castigat fara emotii Marele Premiu al Braziliei, iar Jenson Button a devenit matematic campion mondial cu o cursa inainte de finalul sezonului!

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru