Aston Martin One-77 a defilat in centrul Londrei

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 02.05.2010
Aston Martin One-77 a defilat pentru putin timp pe strazile din centrul Londrei. Exemplarul - primul din seria de 77 fabricate - urma sa participe la o cursa intre supecar-uri de la Londra pana la Silverstone.

Aston Martin One-77 si-a facut prima apritie publica pe strazile Regatului Unit al Marii Britanii. Acesta urma sa participe la o cursa intre supercar-uri de la Londra pana la Silverstone pentru a promova etapa din acest weekend a Campionatului de FIA GT1, care se desfasoara pe circuitul britanic.

Inaintea inceperii ,modelul britanic a defilat pentru putin timp pe stazile din centrul Londrei pentru a putea fi admirat de trecatori. Aston Martin One-77 dispune de un propulsor V12 de 7.3 litri aspirat normal care poate produce pana la 700 de cai putere.

In prezent, One-77 este cel mai rapid model produs de constructorul britanic, acesta reusind sa ruleze cu o viteza maxima de 354.86 de kilometri pe ora. In ceea ce priveste acceleratia, supercar-ul britanic poate sprinta de la 0 la 100 de km/h in 3.5 secunde. One-77 va fi produs, asa cum ne sugereaza si numele, in 77 de exemplare, fiecare dintre acesta urmand sa fie vandut cu aproximativ 1.39 de milioane de euro.

Via | autocar

Comentarii (2)

  • Vortex66
    Nu se merita
    Bine, inteleg ca arata superb.. Dar nici Nissan GT-R nu poti spune ca e departe; pe langa asta face suta in 3.2 secunde si costa doar 70 000 de euro. Acest Aston Martin costa 1.4 milioane de euro, de 20 de ori pretul Nissan-ului. Iar din cate vad eu, in nici un caz nu este de 20 de ori mai bun.
    2 2
  • Mickey
    Mofturi.
    Exista sute alte modele mai bune decat asta, mai performante, mai comfortabile, mai mai mai mai. Ce rost are sa dai de sute de ori mai mult? Aston Martin fac masini bune, nu contest asta, insa sunt waaaaaay overpriced.
    Sa si le cumpere ei
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru