Infiniti M35h este oficial disponibil în Europa

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Luni, 12.09.2011
Infiniti a anunţat că modelul hibrid M35h este oficial disponibl în Europa. Preţurile încep de la 59.500 euro pentru piaţa românească.

Infiniti M35h este primul model hibrid fabricat de constructorul de lux japonez. Deşi a fost prezentat acum ceva vreme, el a devenit oficial disponibil în toate centrele Infiniti din Europa de astăzi. Anunţul a fost făcut prin intermediul unui comunicat de presă ce menţionează şi o cursă între piloţii Red Bull Racing. Sebastian Vettel şi Mark Webber s-au înfruntat pe celebrul circuit Nurburgring Nordschleife de peste 20 km. Vettel a pilotat un Infiniti M35h în timp ce colegul său de echipă a preferat un M37S. Câştigătorul acestei curse dintre un model hibrid şi unul pe benzină va fi dezvăluit în prima zi de presă (13 septembrie) a Salonului Auto de la Frankfurt. 

Infiniti M35h este propulsat de un motor pe benzină V6 de 3.5 litri asociat cu un motor electric. Combinate cele două motoare livrează 364 CP şi pot împinge modelul M35h până la 100 km/h în doar 5.5 secunde. Viteza maximă este de 250 km/h.

Via | Infiniti

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru