DS

Luni, 24 Octombrie 2016 | Modele noi

DS pregăteşte o împrospătare a gamei: primul pe listă este un SUV hibrid care va rivaliza cu Audi Q5 şi BMW X3

DS va lansa în 2017 un SUV premium cu propulsie hibridă care să rivalizeze cu Audi Q5 şi BMW X3, iar acesta va fi urmat în 2018 de un crossover electric bazat pe DS 3.
Joi, 01 Septembrie 2016 | General

Un plus de atitudine: gama de modele DS primeşte pachetul stilistic Performance Line

Toate modelele DS primesc pachetul suplimentar Performance Line, care mizează pe un design uşor schimbat şi este poziţionat în gamă între pachetele Elegance şi Prestige.
Luni, 11 Iulie 2016 | Mediu

Cât consumă pe bune? Peugeot și Citroen au publicat cifrele de consum real pentru 30 de modele din gamă

Consumul de laborator luat ca reper până acum de constructorii auto în fișa tehnică a mașinilor e pe cale să dispară din peisaj. Acesta va fi înlocuit cu cifre rezultate în urma unor teste de consum în trafic real. Francezii de la PSA Peugeot-Citroen au publicat primele astfel de calcule.
Luni, 13 Iunie 2016 | Masini electrice si hibride

Grupul PSA Peugeot - Citroen anunţă progrese pentru maşinile electrice: autonomii mai mari şi timpi de încărcare mai mici

Peugeot, Citroen şi DS vor lansa maşini electrice şi hibride cu baterii de capacităţi mai mari şi cu timpi de încărcare mai mici.
Marti, 05 Aprilie 2016 | Industrie

PSA Peugeot Citroen devine Groupe PSA. Francezii intră pe piața din SUA și anunță 4 modele electrice până în 2021

Este o săptămână bună pentru modelele electrice. După ce Tesla a prezentat prototipul viitorului Model 3, Peugeot, Citroen și DS anunță 4 modele electrice până în 2021. Plus alte 7 hibrizi plug-in.
Joi, 03 Martie 2016 | Industrie

Peugeot şi Citroen sparg gheaţa: primii constructori care anunţă consumul real al maşinilor

Peugeot şi Citroen au devenit primii constructori care anunţă consumurile reale ale maşinilor pe baza unui test de șosea care reflectă comportamentul uzual al şoferilor.
Vineri, 22 Ianuarie 2016 | Industrie

V-ați săturat de "efectul Matrioșka" în designul auto? Francezii de la DS promit că nu vor apela niciodată la această soluție

DS, marca premium concepută de Citroen, își propune să dezvolte mașini care nu seamănă deloc între ele și care pot fi recunoscute ușor pe stradă. "Păstrăm un spirit avangardist", spune directorul de design al brandului francez.
Luni, 26 Octombrie 2015 | Mediu

Demonstraţie de încredere: Peugeot-Citroen va publica cifrele reale de consum ale maşinilor

Grupul PSA Peugeot-Citroen a anunţat că va publica datele oficiale de consum ale principalelor sale modele şi a confirmat că maşinile sale nu sunt dotate cu software care să păcălească testele de consum.
Vineri, 18 Septembrie 2015 | Tehnologie

OFICIAL: Peugeot renunță la motorizările hibrid diesel-electric

PSA a anunțat oficial că nu plănuiește să mai dezvolte tehologia de propulsie hibrid diesel-electric. Ea va ieși din lista de motorizări a grupului. Atenția se va îndrepta către motorizări hibrid benzină-electric.
Luni, 31 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Citroen DS prezintă DS4 facelift și o nouă versiune crossover: DS4 Crossback

Francezii de la DS au actualizat gama DS4 printr-un facelift și au introdus o nouă variantă a modelului: DS4 Crossback. Ambele vor fi prezentate în standul DS de la Salonul Auto de la Frankfurt.
Vineri, 10 Iulie 2015 | Modele noi

DS va lansa o berlină premium în 2018

DS Automobiles, divizia premium a concernului PSA Peugeot-Citroen, va lansa în 2018 o berlină numită DS 8, anunță o sursă din cadrul companiei franceze.
Vineri, 05 Iunie 2015 | Modele noi

PSA va renunța la suspensia hidraulică odată cu ieșirea din producție a lui Citroen C5

Concernul PSA Peugeot-Citroen va renunța la suspensia Hydractive odată cu încheierea producției actualei generații Citroen C5, titrează surse din cadrul companiei franceze citate de Automotive News.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 02 Iunie 2015 | Industrie

Marca DS virează spre SUV-uri şi sedanuri şi anunţă: "Produsele mărcii DS aduc cel mai mare profit din grupul PSA Peugeot-Citroen"

Deşi se află pe piaţă abia de 6 ani, marca DS este deja una dintre cele mai profitabile din industrie. O confirmă şeful de marketing al Grupului PSA, care anunţă şi o nouă abordare a gamei de modele.
Luni, 18 Mai 2015 | Modele noi

DS3, DS4 şi DS5 vor primi o ediţie aniversară denumită 1955

Brandul premium DS, devenit independent de Citroen în această primăvară, anunţă o ediţie aniversară pentru toate modelele din gama sa, denumită simplu 1955.
Luni, 20 Aprilie 2015 | Industrie

Marca DS se va concentra pe sistemele hibride, nu pe caii putere ai modelelor din ofertă

Modelele mărcii DS nu vor dezvolta mai mult de 300 CP, anunţă oficialii companiei, urmând să fie prioritare trenurile de propulsie hibride şi eficienţa energetică.
Vineri, 10 Aprilie 2015 | Modele noi

Citroen pregăteşte schimbarea numelor modelelor din gamă: Cactus şi Picasso sunt singurele care ar putea avea locul asigurat

Francezii de la Citroen se pregătesc să schimbe numele folosite de anumite modele din gamă. Momentan, doar sunt studiate efectele eventualelor schimbări şi sunt căutate numele cu rezonanţă din oferta actuală.
Miercuri, 04 Martie 2015 | GENEVA 2015

DS a debutat la Geneva ca marcă independentă de Citroen

Francezii de la DS s-au prezentat în propriul lor stand de la Salonului Auto de la Geneva în calitate de marcă independentă, marcând prima apariţie publică de la "despărţirea" de Citroen.
Marti, 24 Februarie 2015 | Modele noi

PSA Peugeot-Citroen anunţă lansarea unui nou model DS în segmentul mic

Grupul francez PSA Peugeot Citroen a anunţat că va produce un model premium de clasă mică într-una din uzinele sale din Franţa. Acesta va lua naştere sub brandul DS, dar nu va înlocui actualul DS3.
Vineri, 06 Februarie 2015 | Modele noi

Şeful DS: "Vreau să devenim o marcă precum este Audi"

Francezii de la DS au planuri mari de viitor şi iau ca model exemplul mărcii germane Audi. Şeful proaspetei mărci premium franţuzeşti declară că vrea să vândă 15% din volumul anual total al concernului de care aparţine, după cum face şi marca din Ingolstadt.
Joi, 05 Februarie 2015 | General

DS aniversează 60 de ani de la debutul pe piaţă al primului model

Marca indepedentă DS va sărbători 60 de ani de la lansarea primului model în cadrul ediţiei cu numărul 40 a Salonului Retromobil de la Paris.

Tag-uri similare

Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Dacia, Citroen, Fiat, Skoda, Peugeot, VW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru