DS

Joi, 20 Februarie 2020 | Modele noi

DS, brandul premium al Grupului PSA, pregătește două lansări în luna februarie: un model nou și un concept

DS, brandul premium al Grupului PSA Peugeot-Citroen, a anunțat că în luna februarie va prezenta un nou model și un nou concept, care vor fi expuse ulterior la Salonul Auto de la Geneva.
Joi, 16 Ianuarie 2020 | Industrie

Vânzările PSA au scăzut cu 10% în 2019: grupul a comercializat 3.49 milioane de mașini

Grupul PSA a înregistrat o scădere de 10% a vânzărilor în 2019, la un total de 3.49 de milioane de mașini, după recordul obținut în 2018. În Europa, cota de piață PSA a ajuns la 16.8%, comparativ cu 17.1% în 2018.
Miercuri, 15 Ianuarie 2020 | Industrie

Grupul PSA anunță schimbări pentru repozitionarea brandurilor: șefii mărcilor Citroen și DS au fost înlocuiți

Grupul PSA a anunțat că va realiza o serie de studii pentru repozitionarea brandurilor pe piața internațională, iar șefii mărcilor Citroen și DS au fost schimbați din funcții.
Joi, 06 Decembrie 2018 | Industrie

Încă un constructor renunță la Salonul Auto de la Geneva: DS nu va participa la eveniment pentru că nu are lansări programate

DS nu va avea stand la Salonul Auto de la Geneva, întrucât brandul premium al Grupului PSA Peugeot-Citroen nu a programat nicio lansare. Prezența celor de la Opel este de asemenea incertă.
Joi, 18 Octombrie 2018 | Siguranta

Primele teste Euro NCAP pentru sisteme autonome: niciunul dintre cele 10 modele testate nu evită accidentele în situații neprevăzute

Euro NCAP a testat în premieră sisteme autonome disponibile pe 10 modele, însă niciunul dintre acestea nu a fost capabil să evite accidente în cazul unor situații neprevăzute care se întâmplă frecvent în trafic.
Marti, 25 Septembrie 2018 | PARIS 2018

DS 7 Crossback E-Tense 4x4: francezii dezvăluie informații complete despre versiunea plug-in hybrid a SUV-ului

DS 7 Crossback E-Tense 4x4 este versiunea plug-in hybrid a SUV-ului compact premium și propune 300 de cai putere și o autonomie electrică de 50 de kilometri.
Joi, 20 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Electrificarea PSA: toate modelele noi de la Peugeot, Citroen, DS, Vauxhall și Opel vor avea cel puțin o versiune hibridă sau electrică din 2019

Începând din 2019, toate modelele noi ce vor fi dezvoltate de Peugeot, Citroen, DS, Vauxhall și Opel vor avea cel puțin o versiune hibridă sau 100% electrică, potrivit planului anunțat de PSA. Grupul francez susține că, în următorii doi ani, vor fi lansate 8 noi modele plug-in hybrid și 7 modele 100% electrice.
Vineri, 14 Septembrie 2018 | PARIS 2018

Primele imagini cu DS 3 Crossback: SUV de oraș cu elemente atrăgătoare de design și versiune electrică cu autonomie de 300 de kilometri

DS 3 Crossback este un SUV de oraș care iese în evidență printr-o serie de elemente interesante de design exterior și interior. Deși are motoare diesel și pe benzină, noul model va oferi și o versiune electrică cu autonomie de 300 de kilometri.
Marti, 11 Septembrie 2018 | Modele noi

Teaser video pentru DS 3 Crossback: SUV-ul de oraș se lansează în 13 septembrie

DS a publicat un teaser prin care anunță lansarea unui nou model în 13 septembrie. Toate indiciile duc către noul SUV de oraș DS 3 Crossback.
Miercuri, 05 Septembrie 2018 | Tehnologie

Grupul PSA va introduce în 2020 un asistent inteligent: "Clienții vor conversa în mod natural cu mașina lor"

Modelele Peugeot, Citroen, Opel și DS vor fi echipate din 2020 cu un asistent inteligent care va permite clienților să interacționeze natural cu mașina.
Vineri, 13 Iulie 2018 | Modele noi

DS 3 Crossback: detalii despre gama de motorizări a SUV-ului de oraș care se va lansa în toamnă

DS 3 Crossback se va lansa în toamna acestui an cu cel puțin trei motorizări pe benzină și două diesel, pe lângă varianta electrică ce va fi disponibilă de anul viitor.
Joi, 31 Mai 2018 | Industrie

PSA va mări producția pentru SUV-urile Peugeot, Citroen, DS și Opel: sunt vizate toate fabricile grupului din Europa

Grupul PSA a anunțat creșterea producției pentru SUV-urile tuturor brandurilor sale: Peugeot, Citroen, DS și Opel. Cererea mare i-a determinat pe francezi să extindă capacitățile de producție la toate fabricile din Europa.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 22 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Primul model electric DS se lansează în cadrul Salonului Auto de la Paris: SUV-ul de oraș DS 3 Crossback este principalul candidat

Primul model electric produs de brand-ul premium DS va fi prezentat în octombrie. Conform zvonurilor, modelul așteptat în cadrul Salonului Auto de la Paris este SUV-ul de oraș DS 3 Crossback.
Luni, 14 Mai 2018 | Modele noi

DS va lansa un nou model în 2020: DS 8 va avea ca rivali BMW Seria 5 sau Mercedes Clasa E

DS a confirmat că va lansa un nou model flagship în 2020, despre care se vehiculează că fi un fastback care va avea ca rivali principali BMW Seria 5 sau Mercedes Clasa E. Modelul ar putea primi numele DS 8.
Miercuri, 02 Mai 2018 | Modele noi

Francezii de la DS vor lansa doar modele electrice și hibride din 2025: brandul premium pregătește surprize pentru Salonul Auto de la Paris

Brandul premium DS al grupului PSA a anunțat că va construi doar modele electrice și hibride începând cu anul 2025. Primul model 100% electric de la DS va fi prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Paris, din luna octombrie a acestui an.
Joi, 26 Aprilie 2018 | Concepte

DS X E-Tense: viziunea mărcii pentru anul 2035 este o mașină autonomă și electrică cu motoare de 1360 de cai putere

DS X E-Tense este un concept imaginat de constructorul francez pentru anul 2035. Acesta este auonom, are propulsie exclusiv electrică, iar cele două motoare generează 1360 de cai putere.
Luni, 16 Aprilie 2018 | Concepte

DS X E-Tense: noul concept electric va prezenta viziunea mărcii pentru anul 2035

DS a publicat un teaser care anunța prezentarea unui concept electric pe nume X E-Tense care va dezvălui viziunea mărcii franceze pentru anul 2035.
Miercuri, 21 Martie 2018 | Economic

DS 4 și DS 5 vor fi scoase din producție: vânzările slabe nu justifică costurile pentru respectarea noilor teste de emisii

DS 4 și DS 5 vor fi eliminate din gama constructorului francez în această vară, întrucât vânzările modeste ale acestora nu justifică investițiile pentru respectarea noilor teste de emisii WLTP.
Vineri, 16 Martie 2018 | Economic

Comenzile pentru DS7 Crossback depășesc așteptările: Peugeot-Citroen anticipează primul an cu vânzări în creștere după 2013

Cererea pentru noul DS7 Crossback depășește așteptările Grupului PSA, care anticipează că popularitatea SUV-ului va aduce primul an cu vânzări în creștere pentru marca DS după 2013.
Joi, 25 Ianuarie 2018 | Modele noi

DS 3 Crossback: prima imagine cu noul SUV premium al francezilor

Oficialii DS au publicat pe internet o imagine cu un DS 3 Crossback camuflat înainte de lansarea noului model la Salonul Auto de la Paris din tomana acestui an.

Tag-uri similare

Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Dacia, Citroen, Fiat, Skoda, Peugeot, VW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru