E-Klasse

Joi, 09 Iunie 2016 | Modele noi

Atac la A6 Allroad: Mercedes-Benz va construi o versiune cross a noului Clasa E Estate

Se încinge bătălia într-o zonă până acum acoperită foarte puțin, dar apreciată de clienți: break-urile cross premium. Iar Mercedes este următorul pe listă, prin viitorul Clasa E All Terrain.
Duminica, 28 Februarie 2016 | Modele noi

În așteptarea comenzilor: Mercedes a dat startul producției noii generații Clasa E înainte de lansarea sa europeană

Pentru a se asigura că stocul va acoperi comenzile în momentul în care piețele europene vor începe să ceară noul Clasa E, Mercedes a pornit producția noului său model cu câteva zile înainte de debutul său european, care va avea loc în 1 martie la Salonul de la Geneva.
Miercuri, 09 Decembrie 2015 | Modele noi

Acesta este interiorul noii generații Mercedes Clasa E: display-uri impresionante și tehnologie de vârf

Noua generație a lui Mercedes Clasa E vine în primăvara anului viitor cu o colecție de tehnologii impresionante. De la suprafețe touch pe volan la ecrane cu diagonala de 31 de centimetri care stau în fața pasagerilor.
Marti, 09 Iunie 2015 | Modele noi

Următoarea generație Mercedes-Benz E-Klasse va primi capacitatea de conducere autonomă pe autostradă

Mercedes-Benz va introduce sistemul de conducere autonomă în lista de dotări opționale a noii generații E-Klasse, programată să debuteze în 2016.
Joi, 23 Aprilie 2015 | Industrie

Mercedes-Benz a primit o amendă de 56 de milioane de dolari în China pentru practici neloiale

Un organism de monitorizare a preţurilor din China a emis o amendă în valoare de 350 de milioane de yuani, echivalentul a 56.59 milioane de dolari, către Mercedes-Benz pentru o politică de preţuri neloială operată într-o regiune a ţării.
Marti, 24 Martie 2015 | Modele noi

Viitoarea generaţie Mercedes-Benz E-Klasse va folosi un motor diesel cu şase cilindri în linie de 400 CP

Mercedes-Benz va lansa o nouă generaţie a modelului E-Klasse în 2016, iar primele detalii au început să apară. Viitorul model de clasă mare va fi mai uşor cu 150 kg şi va folosi un motor diesel cu şase cilindri nou de 2.9 litri.
Duminica, 06 Iulie 2014 | Industrie

Mercedes-Benz plănuiește revenirea la motoare cu șase cilindri în linie

Mercedes-Benz pregătește o nouă familie de propulsoare pentru viitoarele modele E-Klasse și SL. Acestea vor folosi arhitectura clasică cu șase cilindri în linie.
Joi, 19 Iunie 2014 | Reportaj

Mercedes-Benz Star Experience: degustare de soi nobil

Importatorul Mercedes-Benz în România a derulat în weekendul trecut un eveniment numit Star Experience, în care poţi să încerci noile tehnologii şi modele al mărcii. Am participat şi noi, iar rezultatul a fost o întâlnire de neuitat cu portofoliul AMG în formaţie aproape completă.
Luni, 11 Noiembrie 2013 | Modele noi

Mercedes-Benz pregăteşte revenirea la motoarele cu şase cilindri în linie

Mercedes-Benz va reveni la motoarele cu şase cilindri în linie la aproape 20 de ani de la înlocuirea acestora în gamă. Acestea vor face parte dintr-o nouă familie de motorizări, care vor avea o configuraţie modulară.
Marti, 15 Ianuarie 2013 | Feature

TOP 10: Premiere la Salonul Auto de la Detroit 2013

Salonul Auto de la Detroit deschide în fiecare an sezonul lansărilor de modele noi. Este primul eveniment expoziţional important din industria auto, iar ediţia din acest nu duce lipsă de premiere interesante.
Joi, 13 Decembrie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz E-Klasse Estate, primele imagini ale facelift-ului

Mercedes-Benz a publicat primele imagini ale versiunii Estate a noului E-Klasse facelift. Modelul german a fost revizuit complet, de la blocurile optice, până la bord şi gama de motorizări.
Luni, 20 August 2012 | Feature

POVEŞTI AUTO: 105 ani de automobile Mercedes-Benz cu tracţiune integrală

Mercedes-Benz mai are în 2012 un motiv de sărbătoare: 105 de ani de la momentul în care a construit primul automobil cu tracţiune integrală. Un sistem ce avea să joace un rol foarte important în istoria mărcii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 03 August 2012 | General

SUA: Mercedes-Benz va plăti despăgubiri în valoare de 618.000 dolari proprietarului unui E-Klasse defect

Un om de afaceri din Wisconsin, Statele Unite ale Americii, va fi despăgubit cu 618.000 de dolari pentru că a cumpărat un E-Klasse care a manifestat defecţiuni repetate.
Marti, 05 Iunie 2012 | Autoipoteze

Renault ar putea lansa o marcă premium în 2015

Renault ia în considerare lansarea unei mărci premium, numită "Initiale Paris", anunţă Autocar citând o publicaţie din Franţa. Dacă va fi aprobată noua marcă, primul model va fi lansat în 2015.
Vineri, 20 Aprilie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz se pregăteşte de schimbarea strategiei de denumire a modelelor

Mercedes-Benz va schimba modul în care îşi va denumi modelele. Deşi va păstra denumirile consacrate, precum S-Klasse, SL şi CL, modelele de nişă vor primi denumiri formate din trei litere, cum ar fi SLC, GLA şi GLC.
Miercuri, 28 Martie 2012 | Industrie

Actualul Mercedes-Benz E-Klasse a ajuns la borna 500.000

Fabrica Mercedes-Benz din Sindelfingen a produs exemplarul cu numărul 500.000 al noii generaţii E-Klasse. De-a lungul timpului, Mercedes a produs zece milioane de unităţi E-Klasse.
Miercuri, 04 Ianuarie 2012 | Concepte

Mercedes ar putea lansa E-Klasse Superlight în 2015

Mercedes-Benz pregăteşte o versiune specială a viitorului E-Klasse. Aceasta este cu 350 de kilograme mai uşoară decât actualul model şi ar putea debuta în 2015 alături de o caroserie din fibră de carbon.
Joi, 27 Octombrie 2011 | Feature

AM TESTAT: Michelin Primacy 3, cea mai nouă anvelopă de vară a constructorului francez

Automarket a mers în Spania pentru un test ceva mai neobişnuit. De această dată, în centrul testului nu au fost maşinile, ci pneurile. Motivul: Michelin a prezentat Primacy 3, cel mai nou model de anvelopă de vară din gama proprie.
Miercuri, 14 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Brabus a creat un E-Klasse full-electric cu tracţiune integrală

Brabus a prezentat conceptul unui model electric de performanţă care dezvoltă 435 CP şi 3.200 Nm şi se încarcă în cinci ore de la o priză standard.
Joi, 21 Iulie 2011 | Tuning

Brabus a lansat un pachet estetic pentru E-Klasse şi S-Klasse

Tunerii de la Brabus, cunoscuţi pentru pachetele de performanţă create pentru modelele Mercedes-Benz, au realizat un kit estetic pentru E-Klasse şi S-Klasse.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, McLaren, Audi, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru