Brabus a lansat un pachet estetic pentru E-Klasse şi S-Klasse

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 21.07.2011
Tunerii de la Brabus, cunoscuţi pentru pachetele de performanţă create pentru modelele Mercedes-Benz, au realizat un kit estetic pentru E-Klasse şi S-Klasse.

Brabus a prezentat un pachet estetic pentru modelele Mercedes-Benz E-Klasse şi S-Klasse. Cele două limuzine ale constructorului din Stuttagart au primit u serie de modificări estetice, majoritatea fiind realizate din fibră de carbon. Pachetele aerodinamice pentru S-Klasse şi E-Klasse îmbunătăţesc apăsarea aerodinamică pe ambele punţi şi le conferă modelelor un plus de stabilitate la viteze mari, pe lângă aspectul mai agresiv.

Ambele pachete includ o buză inferioară pentru bara de protecţie faţă, un difuzor de aer spate care încadrează un sistem de evacuare dublu cu două ţevi pe fiecare parte şi un spoiler discret montat pe capacul portbagajului. Toate componentele sunt disponibile într-o nuanţă specială care imită titaniul, iar clienţii pot opta un set de jante din noua gamă a casei germane de tuning. Diametrul maxim al jantelor Brabus din aliaj uşor oferite pentru E-Klasse şi S-Klasse este de 20 inch.

În cazul lui S-Klasse, pachetul estetic are şi un element reflectorizant integrat în difuzorul de aer spate. Opţional, acel element poate să fie vopsit în culoarea caroseriei sau într-un finisaj care imită titanul.

Cei de la Brabus nu au anunţat încă nicio modificare la nivelul gamelor de motorizări pentru E-Klasse şi S-Klasse.

Via | Brabus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru