Elvetia

Marti, 01 Noiembrie 2022 | Feature

Întâlnire între tată și fiu: legendarele BMW M3 CSL și M4 CSL, față în față pe drumuri spectaculoase din Elveția

BMW M4 CSL, cea mai puternică versiune a modelului de performanță bavarez, este urmașul legendarului M3 CSL din 2003. La 19 ani distanță, cele două modele au fost aduse pe drumurile spectaculoase din munții Elveției pentru o reuniune între tată și fiu.
Joi, 09 Iunie 2022 | Modele noi

Elvețienii lansează un supercar nou: Picasso 660 LMS are un motor V6 italian de 660 de cai putere

Compania elvețiană Picasso Automotive a publicat imagini cu un nou supercar de serie, numit 660 LMS. Modelul este creat special pentru circuit și dispune de un motor V6 produs în Italia și care dezvoltă 660 de cai putere. Doar 21 de exemplare vor fi produse.
Sambata, 22 Iunie 2019 | Tehnologie

Experiment reușit: cercetătorii elvețieni au produs carburant lichid folosind doar aerul și soarele

Un proces termo-chimic complex care are loc într-o "mini-rafinărie solară" reușește să extragă din aer, cu ajutorul radiațiilor solare concentrate, carburant lichid. Soluția a fost testată cu succes în condiții reale în Elveția și poate fi dezvoltată în masă.
Joi, 16 August 2018 | Industrie

Modele Mercedes și Porsche, interzise în Elveția din cauza emisiilor: sunt afectate unele exemplare Vito, Macan și Cayenne cu motoare diesel

Elveția a interzis înmatriculările unor modele noi precum Mercedes Vito, Porsche Macan și Porsche Cayenne ale căror motoare diesel au “păcălit” testele de emisii, potrivit unui anunț al autorităților de transport.
Miercuri, 28 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Rival pentru Porsche Mission E: supercarul electric Elextra are 680 CP și promite o autonomie de până la 600 de kilometri

Un start-up elvețiano-german a prezentat un supercar electric ce promite 680 de cai putere și o autonomie de până la 600 de kilometri. Compania Elextra spune că modelul va fi lansat în 2019 și va concura cu Porsche Mission E.
Marti, 30 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Clienții din 4 țări europene pot să-și rezerve primul SUV electric de la Audi: e-tron quattro este disponibil acum în Norvegia, Elveția, Austria și Belgia

Audi a anunțat că elvețienii, austriecii și belgienii își pot plasa precomenzile pentru viitorul său SUV electric, după ce modelul e-tron quattro a fost disponibil întâi în Norvegia.
Miercuri, 09 Noiembrie 2016 | General

VIDEO: Coborâre pe Inferno. Un Range Rover Sport a atacat cu succes cea mai dificilă pârtie de schi din Alpii Elvețieni

Dacă vă place schiul, ați auzit cu siguranță de pârtia elvețiană Inferno, unul dintre cele mai dificile trasee alpine dedicate sporturilor de iarnă. Ei bine, un Range Rover Sport a coborât cu succes cei 15 kilometri în care se ajunge la pante de 60 de grade.
Joi, 25 Februarie 2016 | General

Bogaţii Europei au probleme: străinii din Elveţia ar putea fi expulzaţi dacă depăşesc viteza maximă legală

Elveţienii vor vota prin referendum dacă străinii rezidenţi vor fi deportaţi din ţară în cazul în care depăşesc de două ori limita legală de viteză într-un interval de 10 ani.
Luni, 01 Februarie 2016 | Masini electrice si hibride

Elvețienii arată că poți să-ți încarci mașina electrică în doar 15 minute. Dacă ai spațiu acasă pentru un container de transport maritim

Cercetătorii Universității Politehnice din Lausanne au gândit un sistem prin care mașinile electrice se încarcă ultrarapid fără a forța rețeaua electrică. Există însă o problemă de spațiu pe care aceștia trebuie s-o rezolve înainte ca soluția lor să poată fi pusă în aplicare.
Miercuri, 14 Octombrie 2015 | Formula 1

Poveştile Formulei 1: Istoria zbuciumată a Marelui Premiu al Elveţiei

Elveţia a găzduit 14 curse de monoposturi în care şi-au pierdut viaţa câţiva piloţi talentaţi înainte ca ţara să interzică sporturile cu motor după dezastrul de la Le Mans din 1955.
Joi, 27 August 2015 | Motorsport

Elveţia ar putea reveni în motorsport după 61 de ani cu o cursă de Formula E

Elveţia vrea să găzduiască o cursă de Formula E în 2016. Aceasta ar deveni prima competiţie motorizată care are loc în Ţara Cantoanelor după dezastrul de la Le Mans din 1955.
Joi, 24 Mai 2012 | Economic

Elveţia: BMW a primit o amendă de 163 de milioane de dolari de la Consiliul Concurenţei

BMW a primit o amendă de 163 de milioane de dolari de la Comisia Elveţiană a Concurenţei pentru tentativa de blocare a importurilor de modele noi BMW din ţările vecine pentru a-şi susţine reţeaua internă de dealeri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 01 Iunie 2011 | Mediu

Daimler construieşte 25 de staţii de alimentare cu hidrogen în Germania

"Alianţa pentru hidrogen" pe care cei mai importanţi producători ai lumii au realizat-o în 2009 îşi arată roadele: Daimler face 25 de staţii de alimentare cu hidrogen în Germania. Urmează Austria, Franţa şi Elveţia.
Marti, 22 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Seat Ibiza Cupra, versiune de 210 cai putere la Geneva

Importatorul modelelor Seat în Elveţia a decis să dezvăluie în cadrul Salonului de la Geneva o ediţie limitată a modelului Ibiza Cupra, botezată R210. Numele este inspirat de cei 210 cai putere ascunşi sub capotă.
Marti, 03 August 2010 | General

Elveţienii testează o cameră de supraveghere cu radar 3D integrat

Şoferii din Elveţia vor avea o nouă problemă pe cap în scurtă vreme. Pe lângă radarele poliţiei, aceştia se vor înfrunta cu un set de camere cu tehnologie radar 3D, care vor analiza corectitudinea la volan, pe lângă respectarea limitelor de viteză.
Miercuri, 25 Februarie 2009 | GENEVA 2009

OFICIAL: Rinspeed E2 redefineste semantica termenului "tuning"

Rinspeed a creat un model interesant pe baza lui Fiat 500 Abarth: utilizatorul poate alege intre 60 sau 160 de cai putere, in functie de necesitati.
Miercuri, 21 Ianuarie 2009 | GENEVA 2009

Mazda3 MPS vine la Geneva

Conform unor surse interne, Mazda va dezvalui noul Mazda3 MPS la Salonul Auto de la Geneva, in luna martie a acestui an.
Marti, 20 Ianuarie 2009 | Modele noi

A inceput productia lui Ford Focus RS

Fabrica Ford din Saarlouis, Germania, a demarat productia noului Focus RS, model dotat cu 300 cai de putere.
Marti, 20 Ianuarie 2009 | Accidente exotice

Un Renault Kangoo face KO cinci Audi-uri nou-noute in Elvetia

Un sofer de 18 ani care conducea un Renault Kangoo a avariat grav cinci exemplare Audi expuse in fata unui showroom elvetian.
Vineri, 09 Ianuarie 2009 | Video

VIDEO: Cum suna un Porsche cu evacuari speciale?

Switzer Performance Innovations realizeaza evacuari speciale pentru modelele Porsche 911. Iata ce pot face specialistii elvetieni!

Tag-uri similare

Renault, Audi, Ford, Porsche, Fiat, Mazda, productie, Germania, Concept, Geneva
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru