Mazda3 MPS vine la Geneva

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 21.01.2009
Conform unor surse interne, Mazda va dezvalui noul Mazda3 MPS la Salonul Auto de la Geneva, in luna martie a acestui an.

Esential

260 CP are actuala generatie a modelului Mazda3 MPS.

Mazda a prezentat la sfarsitul anului trecut versiunile hatchback si sedan ale noului Mazda3. Gama modelului nipon ramane sa fie completata cu versiunea de top: Mazda3 MPS.

Conform unor surse interne, mult-asteptatul Mazda3 MPS va fi dezvaluit publicului larg in cadrul Salonului Auto de la Geneva, in luna martie a acestui an.

Cel mai interesant lucru la noul Mazda3 MPS este motorizarea pregatita de producatorul nipon. Asupra acestei chestiuni s-a asezat un mister total, dar conform zvonurilor cea mai probabila varianta de motorizare va fi asigurata de un propulsor supraalimentat de 2.5 litri cu patru cilindri in linie, care ar urma sa aduca mai mult decat 260 cai putere si 380 Nm cuplu maxim, volari existente pe actuala generatie a lui MPS.

Aceasta varianta este mult mai probabila decat cea vehiculata de o parte a presei internationale, care sustine ca relatia Mazda-Ford va aduce noului MPS motorizarea de 300 cai putere existent pe noul Focus RS.

Via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru