Fifth Gear

Vineri, 20 Iulie 2018 | General

Emisiunea Fifth Gear revine din septembrie: Tiff Needell face echipă cu Karun Chandhok, fost pilot în Formula 1

Fifth Gear, show-ul TV dedicat pasionaților din lumea auto, revine pe micile ecrane începând cu luna septembrie. Tiff Needell, Vicki Butler-Henderson, Jason Plato și Karun Chandhok, fost pilot în Formula 1, formează noua echipă Fifth Gear.
Miercuri, 19 August 2015 | Motorsport

Vali Porcișteanu şi Jonny Smith (Fifth Gear) fac echipă la Sibiu Rally Challenge

Pilotul Vali Porcișteanu va concura în Sibiu Rally Challenge alături de Jonny Smith, unul dintre prezentatorii emisiunii Fifth Gear.
Marti, 24 Martie 2015 | General

Un nou sezon Fifth Gear începe pe 16 aprilie pe canalul History

Populara emisiune auto Fifth Gear revine cu un nou sezon începând cu 16 aprilie pe canalul History. Tiff Needell şi Vicky Butler-Henderson au filmat de curând un episod în România pentru noua serie Fifth Gear.
Miercuri, 25 Februarie 2015 | Intern

Tiff Needell şi Fifth Gear filmează un episod în România, la Sinaia

Tiff Needell şi Vicky Butler Henderson, două dintre vedetele emisiunii Fifth Gear, filmează un episod în România, la Sinaia. Show-ul revine pe ecrane în luna martie, la History Channel, dar episodul filmat în ţara noastră apare abia în septembrie.
Luni, 26 Martie 2012 | Interviu

Interviu cu Tiff Needell (Fifth Gear): "Am visat de când mă ştiu să fiu omul maşinilor"

Automarket a stat de vorbă cu Tiff Needell, unul dintre oamenii care au făcut cunoscut show-ul Fifth Gear în întreaga lume. În România, pe Tiff îl puteţi vedea în fiecare sâmbătă de la 10 pe Discovery Channel.
Sambata, 20 August 2011 | Video

VIDEO: Fifth Gear prezintă Ford Model T

Britanicii de la Fifth Gear au prezentat săptămâna aceasta în secţiunea "Legends" istoria lui Ford Model T.
Luni, 02 Mai 2011 | General

Vechiul Stig face lista celor mai proaste maşini conduse la Top Gear

Ben Collins, fostul personaj misterior The Stig, a întocmit o listă a celor mai proaste maşini conduse de-a lungul colaborării sale cu Top Gear.
Joi, 23 Decembrie 2010 | Video

VIDEO: Fifth Gear testează Countryman, primul SUV al celor de la Mini

Vicki Butler-Henderson ne prezintă o perspectivă proprie asupra celui mai nou venit în curtea celor de la Mini, crossover-ul Countryman.
Duminica, 12 Decembrie 2010 | Video

VIDEO: Fifth Gear testează Fiat 500 TwinAir

Britanicii de la Fifth Gear au pus la încercare Fiat 500 TwinAir. Modelul italienilor dispune de un propulsor de 875 de centimetri cubi în doi cilindri care dezvoltă 85 de cai.
Duminica, 31 Octombrie 2010 | Video

VIDEO: Fifth Gear testează Audi S5 Sportback

Vicki Butler-Henderson, realizatoarea emisiunii britanice Fifth Gear, a pus la încercare Audi S5 Sportback. Modelul german produce 333 de cai putere şi sprintează de la 0 la 100 km/h în 5.4 secunde.
Duminica, 24 Octombrie 2010 | Video

VIDEO: Fifth Gear pune la încercare Pagani Zonda R

Pagani Zonda R, Tiff Needell şi un circuit din Marea Britanie sunt ingredientele unui film senzaţional realizat de Fifth Gear.
Luni, 04 Octombrie 2010 | General

Ben Collins (fostul Stig) a fost angajat de Fifth Gear

Pilotul misterios al emisiunii Top Gear s-a mutat la rivalii de la Fifth Gear. De data aceasta, Ben Collins ar putea pilota supercar-uri fără celebra cască albă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 18 August 2010 | Video

VIDEO: Mitsubishi EVO FQ400 se întrece cu Nissan GT-R la Fifth Gear

Britanicii de la Fifth Gear au testat două modele nipone de top - Mitsubishi EVO FQ400 şi Nissan GT-R. Cele două sportive japoneze cu tracţiune integrală sunt despărţite de 76 CP şi 200 kilograme, dar şi de o diferenţă de 8.000 de lire sterline. Întrebarea este care din ele va fi mai rapidă pe circuit.
Luni, 19 Iulie 2010 | Video

VIDEO: Fifth Gear testează Mercedes SLS AMG pe insula fără limite de viteză

Tiff Needell, figura centrală a show-ului Fifth Gear, testează noul Mercedes SLS AMG pe insula Man, celebră pentru faptul că şoselele nu au limite de viteză. Adversarul lui Needell este David Coulthard.
Vineri, 25 Iunie 2010 | Video

VIDEO: Duelul roadsterelor supreme - BMW Z4 vs Nissan 370Z

Cel mai nou episod al show-ului britanic Fifth Gear îl aruncă pe Jason Plato la volanul celor mai puternice roadstere ale momentului: Nissan 370Z şi BMW Z4 SDrive 35i. După o cursă strânsă, învingător a ieşit...
Marti, 15 Iunie 2010 | Video

VIDEO: Fifth Gear încinge rivalii Porsche 911 Turbo şi Audi R8

Tiff Needell şi Jason Plato, oamenii de bază ai show-ului britanic Fifth Gear, pun faţă în faţă două supercaruri de senzaţie: Audi R8 V10 Spyder şi Porsche 911 Turbo Cabrio.
Vineri, 11 Iunie 2010 | Video

VIDEO: Fifth Gear testează în forţă noul Ferrari 458 Italia

Noul sezon al show-ului televizat Fifth Gear aduce publicului un test cu Ferrari 458 Italia. Supercarul este condus pe drumuri de munte de Jason Plato.
Luni, 31 Mai 2010 | Video

VIDEO: Fifth Gear testează Infiniti FX50S

Pentru fanii Fifth Gear avem un nou test al moderatoarei Vicki Butler Henderson. De această dată personajul principal este SUV-ul Infiniti FX50S, vârful de lance al diviziei de lux japoneze.
Miercuri, 24 Martie 2010 | Video

VIDEO: Fifth Gear tureaza la maxim noul Renault Megane RS

Vicki Butler-Henderson incinge la maxim franele noului Megane Renaultsport 250 Cup intr-un test menit sa dovedeasca tuturor ca divizia franceza a reusit sa dea nastere unui nou hot-hatch de succes.
Marti, 23 Martie 2010 | General

Fifth Gear se intoarce pe TV la sfarsitul lui aprilie

Show-ul britanic Fifth Gear va reveni in grila de programe a postului FIVE incepand cu sfarsitul lui aprilie. Emisiunea va debuta intr-un nou format ce nu va mai concura cu Top Gear.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru