Ben Collins (fostul Stig) a fost angajat de Fifth Gear

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 04.10.2010
Pilotul misterios al emisiunii Top Gear s-a mutat la rivalii de la Fifth Gear. De data aceasta, Ben Collins ar putea pilota supercar-uri fără celebra cască albă.

Pilotul Ben Collins va face parte din echipa Fifth Gear, urmând să debuteze vinerea viitoare în cadrul emisiunii care rivalizează cu Top Gear. Săptămâna trecută, Ben Collins a declarat că vrea să îşi facă propria sa emisiune, deoarece avea multe idei care erau "prea trăznite" pentru Top Gear pe care vrea să le pună în practică. Cei de la Fifth Gear nu au stat pe gânduri şi speră să fure din publicul Top Gear prin angajarea celebrului pilot misterios.

"Sunt încăntat să mă alătur echipei Fifth Gear. Abia aştept să înfrunt provocări noi în cadrul emisiunii, fie că voi purta cască sau nu", a declarat Ben Collins despre debutul său în cadrul echipei Fifth Gear.

Echipa Fifth Gear mai are un membru care a apartinut emisiunii Top Gear în trecut, în persoana lui Tiff Needell. Emisiunea Fifth Gear a ajuns deja la sezonul 17 şi îi are ca prezentatori şi pe Jason Plato, Vicki Butler-Henderson şi Jonny Smith. În timp ce sezoanele precedente au avut o emisiune de o oră cu tot cu reclame, noul format a revenit la "originalul" de 23 de minute plus şapte minute reclamă.

Via | EGMCarTech 

Comentarii (10)

  • 5th gear
    Cam asta e si raportul intre emisiuni , ce arunca Top ia de bun 5th .
    9 19
  • @vxf
    depinde ce urmaresti cand vizionezi o emisiune de acest gen , daca vrei doar show top gear este perfect daca vrei si informatii atunci nu rata fifth gear m din punctul meu de vedere ambele sunt ok , doar ca top gear cam exagereaza cu anumite treburi si pe alocuri devin penibili
    18 4
  • Top gear
    Atitudinea celor de la TopGear este din punctul meu de vedere cea corecta cand abordeaza fenomenul auto , masina pana la urma e un produs si trebuie tratat ca atare , uneori si la misto .

    5th gear vor sa para specialisti si vor sa dea impresia ca fac niste teste serioase si obiective dar o dau in balarii de multe ori .

    Sunt diferite si totul tine de gust si cultura auto.
    17 4
  • +vxf
    Ce nu imi place la Fifth Gear este ca din cele 60 minute alocate emisiunii o parte sunt pierdute astfel:
    14 - reclame pe care isi ia bani
    1-2 - generice
    5 - (cel putin) ce va urma in emisiune
    5 - "noi suntem cei mai buni, ha ha ha" - laudarea de propriei emisiuni, asta ma enerveaza cel mai mult.
    Cele 14 minute pentru reclame nu trebuia sa le includ, pentru ca noi nu le vedem si pe acelea, dar totusi, in mod normal se astepta si dupa acelea.

    Iar in ceea ce priveste obiectivitatea ... nu stiu cata obiectivitate este in a spune ca o masina a castigat un duel numai pentru ca a avut un timp cu 0.1 secunde mai bun pe circuitul lor, mai ales ca cele doua masini nu au fost conduse de aceiasi persoana. (la Top Gear spun decat ca a fost mai rapida, si ca ei prefera ... ce prefera)
    6 3
  • Ben Collins este 0 (zero)
    A semnat un contract cu Top Gear, se intelegea bine cu echipa, dupa spusele lui Clarkson, apoi dezvaluie tot si ca sa fie treaba si mai urata se muta la Fifth Gear.
    N'am cuvinte....
    7 6
  • @COSTI
    de ce zero ? ai argumente? si chiar tu zici spunea clarkson , nu el.... si asta cu dezvaluitul mi-se pare ok ca doar nu a semnat cu dumnezeu
    5 3
  • Top Gear & Fifth Gear
    Cred ca fiecare emisiune trateaza masinile in felul ei.
    Top Gear trateaza masinile cu amuzament si nu cauta sa faca un capat de tara cand e vorba sa stabileasca un castigator. Din acest motiv, cauta sa tina cont de mai multe gusturi si sa ajunga uneori la o concluzie, care nu este neaparat cea asteptata... Tocmai pentru ca privesc masinile cu o anumita detasare si relaxare. Si considera ca pot exista mai multe opinii...
    Fift Gear prefera o abordare mai serioasa, totusi cu dueluri amuzante intre Tiff si Plato. Ei cauta sa stabileasca un invingator din mai multe modele testate, ofera ceva mai multe informatii despre masini dar parca sunt prea multe detalii, in timpul scurt al unei emisiuni. Parca tot abordarea plina de umor a celor de la Top Gear duce mai repede la o concluzie... imi place ca au o abordare ceva mai relaxata si indeamna mai mult la distractie. Pentru ei ( uneori ) nu conteaza daca o masina este mai buna pe circuit, nu acesta este cel mai important aspect si se poate intampla sa prefere un model care a scos un timp mai putin bun... asa vin mai des pe gustul consumatorilor...
    Ben Collins are personalitatea lui. Nu cred ca trebuie invinovatit pentru asta. Tocmai am vazut episodul in care au jucat fotbal folosind masini Toyota Aygo, in care Ben apare zambitor si fara casca. Nu a mai vrut omul sa stea in anonimat si a preferat sa se arate. Asa l-o fi indemnat firea lui. Este o tara libera si a preferat alt rol si alta abordare...
    Pana la urma, daca spectacolul auto are de castigat, asta este important. Ambele emisiuni sunt distractive, desi au moduri diferite de abordare a subiectului. Unii cumpara Subaru Impreza, chiar daca cei de la Fift Gear au spus ca este mai bun Mitsubishi Evo. Cele doua modele exista linistite pe piata, fiecare dintre ele are destui fani.
    4 0
  • vor sa faca ca Top Gear : Ben sa conduca la intreceri , iar de restul se ocupa ceilalti
    e limpede ca Top Gear e mai buna , prezentatorii sunt mai buni ca soferi ( ex: http://www.youtube.com/watch?v=ClTG7jL-z3A ) mai nostimi , au si challenge-uri ( evident legate de automobilism ) ... scrie chiar si sus "...Cei de la Fifth Gear nu au stat pe gânduri şi speră să fure din publicul Top Gear..."
    7 2
  • 5th vs.top
    imi aduc aminte un test comparativ stil 5th gear , intre un quattro S4 si un M3 .

    castigatoare era masina care facea driftul cu unghiul cel mai mare , foarte relevant , 95% din clientii acelor masini merg de-a latul zi de zi pana la birou si supermarket .

    e foarte relevant cand merge tanti blonda un tur rapid pe circuitul lor , care e minuscul ,si ia jumate din curbe in drift , foarte util pentru un tur rapid
    2 2
  • top gear vs fifth gear
    pe langa cei dela fifth gear,cei de la top gear au umor,iar tachinarile dintre cei 3 sunt mortale...in afara de asta sunt si soferi foarte buni si stiu sa descrie sentimentul pe care til da o anumita masina
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru