Fisker

Miercuri, 12 Decembrie 2012 | Economic

Fisker caută să încheie o alianţă pentru a supravieţui

Fisker se află într-o situaţie financiară dificilă şi are nevoie de un partener penru a încheia o alianţă. Potrivit oficialilor există discuţii cu trei companii în acest sens.
Sambata, 01 Decembrie 2012 | Industrie

Fisker întrerupe producția modelului Karma din cauza lipsei de baterii

Furnizorul de acumulatori pentru modelul Fisker Karma a dat faliment forțând astfel producătorul să întrerupă producția acestui automobil.
Miercuri, 17 Octombrie 2012 | Modele noi

Fisker Atlantic - lansare amânată pentru 2014

Fisker, producătorul de automobile electrice premium de peste ocean, are probleme financiare şi amână lansarea modelului Atlantic pentru 2014.
Joi, 04 Octombrie 2012 | Tehnologie

Fisker va folosi motorul BMW 2.0 turbo pentru viitorul Atlantic

Fisker a anunţat că a ajuns la o înţelegere cu BMW pentru folosirea motorului 2.0 turbo de 240 de cai putere. Unitatea va fi parte integrantă din ansamblul hibrid al coupe-ului.
Luni, 20 August 2012 | Industrie

Elon Musk (Tesla) atacă Fisker Karma: "O maşină mediocră şi prea scumpă"

Războiul declaraţiilor dintre şefii companiilor Tesla şi Fisker continuă în SUA. În ultimul interviu acordat unei publicaţii americane, Elon Musk critică în tremeni duri hibridul Fisker Karma.
Vineri, 01 Iunie 2012 | General

Fisker a livrat 1.000 de unităţi Karma

Fisker sărbătoreşte livrarea a 1.000 de unităţi Karma. Vorbim de primul model al constructorului de nişă, creaţie care a debutat în 2009 la Salonul Auto de la Detroit.
Miercuri, 09 Mai 2012 | General

Fisker Karma incendiază o casă în SUA, dar se vinde ca pâinea caldă în Olanda

Fisker are parte de veşti bune şi rele. În vreme ce în SUA modelul este investigat pentru incendierea unei case, pe piaţa din Olanda este best-seller-ul segmentului în primele patru luni ale lui 2012.
Miercuri, 04 Aprilie 2012 | Modele noi

Fisker Atlantic - imagini şi informaţii oficiale cu fratele mai mic al lui Karma

Atlantic este cel mai nou produs al americanilor de la Fisker. Un hibrid alimentat la priză, de dimensiunile lui Audi A5 Sportback, expus în premieră mondială la New York.
Luni, 02 Aprilie 2012 | Modele noi

Fisker Atlantic - fratele mai mic al hibridului Karma vine la New York

Fisker va expune la Salonul de la New York modelul Atlantic, rezultat în urma proiectului Nina. Modelul va fi mai mic şi mai ieftin decât actualul Karma.
Joi, 22 Martie 2012 | Modele noi

Fisker Nina - prima schiţă care anunţă sedanul cu motor BMW

Fisker va lansa în 2013 sedanul Nina. Sub capota acestuia se va afla un motor BMW, ajutat de o unitate electrică. Primul contact cu Nina va avea loc în curând la Salonul de la New York.
Vineri, 09 Martie 2012 | Industrie

Probleme pentru Fisker Karma: maşina s-a oprit din senin în timpul unui test în SUA

Hibridul de lux Fisker Karma s-a oprit din senin în timpul unui test realizat de Consumer Reports şi nu a mai vrut să pornească. Maşina de 100.000 de dolari suferă astfel o nouă lovitură de imagine.
Miercuri, 08 Februarie 2012 | Industrie

Fisker a întâmpinat probleme financiare şi ar putea amâna proiectul Nina

Guvernul american le-a refuzat împrumutul celor de la Fisker, iar compania a fost nevoită să concedieze 26 de salariaţi şi 40 de furnizori până la renegocierea contractului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 31 Decembrie 2011 | Siguranta

Fisker recheamă în service toate unităţile Karma produse

Toate unităţile Fisker Karma produse până acum au fost rechemate în service din cauza unui risc de incediu la nivelul bateriei.
Vineri, 04 Noiembrie 2011 | Modele noi

TUV confirmă: Fisker Karma merge 80 de kilometri în modul electric

Testele celor de la TUV au relevat faptul că un Fisker Karma poate să parcurgă 83 de kilometri în modul 100% electric. Valoarea este mai bună decât cea anunţată de constructor.
Joi, 15 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

FRANKFURT 2011 LIVE: Karma şi Surf, singurele modele Fisker

Standul Fisker de la Salonul Auto de la Frankfurt a prezentat modelul Karma şi noul Surf. Cel de-al doilea model al mărcii este un shooting brake hibrid, echipat cu trenul de propulsie al lui Karma.
Marti, 13 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Fisker Surf se dezvăluie

Fisker a dezvăluit fotografii oficiale cu cel mai nou model al mărcii: shooting brake-ul Surf! Dezvăluirea a fost făcută chiar înainte de prezentarea oficială de la Salonul Auto de la Frankfurt.
Joi, 08 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Fisker Surf: conceptul unui shooting break derivat din coupe-ul Karma

Americanii de la Fisker vor expune la Frankfurt 2011 un concept din care va deriva cel de-al doilea model al mărcii, după coupe-ul Karma. Acesta se numeşte Surf.
Vineri, 02 Septembrie 2011 | Industrie

OFICIAL: Motoare BMW pentru viitoarele modele Fisker

Germanii de la BMW şi americanii de la Fisker au ajuns la un acord de colaborare în ceea ce priveşte împrumutul motoarelor pentru viitoarele modele ale mărcii de peste Ocean.
Vineri, 05 August 2011 | Autoipoteze

Fisker ar putea aduce la Frankfurt un crossover electric

Fisker lucrează în prezent la extinderea gamei sale de modele. Pe lângă deja anunţatul Karma Roadster, americanii ar putea lansa şi un crossover, al cărui concept este aşteptat la Frankfurt.
Marti, 12 Iulie 2011 | Modele noi

Fisker Karma are 3.000 de precomenzi

Fisker va livra primul exemplar Karma la finele acestei săptămâni. Clientul este Leonardo di Caprio, dar alte vedete îşi aşteaptă modelul eletric, fiind rezervate deja 3.000 de unităţi.

Tag-uri similare

Volkswagen, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Opel, Tesla, Chevrolet, General Motors, productie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru