Fisker

Vineri, 27 Mai 2022 | Modele noi

Crossover-ul electric Fisker PEAR, o mașină electrică accesibilă de 28.000 de euro

Henrik Fisker, fondatorul și CEO-ul companiei producătoare de mașini electrice Fisker, a publicat o imagine teaser pe pagina sa de Instagram cu viitorul crossover electric PEAR. Mașina va fi lansată în 2024 și va avea un preț de circa 28.000 de euro.
Joi, 05 Mai 2022 | Modele noi

Fisker anunță un nou model electric: Ronin promite cea mai mare autonomie din lume

Constructorul american de mașini electrice Fisker a publicat o imagine teaser cu un viitor model, numit Ronin. Potrivit lui Henrik Fisker, fondatorul companiei, modelul promite să ofere cea mai mare autonomie din lume. Noul model va debuta în 2024.
Marti, 03 Mai 2022 | Modele noi

Continuă testele cu noul SUV electric Fisker Ocean. Va fi produs în Austria

Henrik Fisker continuă testele cu noul SUV electric Ocean. Acesta va fi disponibil în Europa, iar producția este programată să înceapă în luna noiembrie, la uzina Magna din Austria.
Miercuri, 02 Martie 2022 | Modele noi

SUV-ul electric Fisker Ocean debarcă în Europa: 540 CP și 630 km autonomie

Americanii de la Fisker au prezentat SUV-ul electric Ocean pe Bătrânul Continent, cu ocazia evenimentului Mobile World Congress din Barcelona. În Germania, pornește de la 41.560 de euro.
Vineri, 04 Februarie 2022 | Modele noi

OFICIAL: SUV-ul electric Fisker Ocean, debut european în 28 februarie

Constructorul american de automobile anunță debutul european al SUV-ului pur electric Ocean. Acesta va fi prezentat în 28 februarie, cu ocazia Mobile World Congress din Barcelona.
Duminica, 23 Mai 2021 | Industrie

Primul papamobil electric pentru Papa Francisc: americanii de la Fisker lucrează la SUV-ul Ocean

Constructorul american Fisker a anunțat că vrea să livreze anul viitor primul papamobil electric pentru Papa Francisc.
Sambata, 08 August 2020 | Masini electrice si hibride

Fisker vrea să producă SUV-ul electric Ocean în Austria: un acord cu Magna ar putea fi semnat în câteva luni

Start-up-ul american Fisker a anunțat că are o înțelegere preliminară cu canadienii de la Magna prin care SUV-ul electric Ocean să fie construit la uzina din Graz, Austria. Potrivit datelor oficiale, un acord final ar urma să fie semnat în câteva luni, iar producția lui Fisker Ocean să înceapă în ultimul trimestru din 2022.
Luni, 03 August 2020 | Masini electrice si hibride

Fisker a înregistrat peste 7.000 de rezervări pentru SUV-ul electric Ocean: startul producției este programat pentru 2022

Start-up-ul american Fisker a anunțat că au fost înregistrate 7.062 de rezervări pentru SUV-ul electric Ocean. Modelul va intra în producție în 2022 și va fi disponibil și în Europa.
Marti, 14 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Negocieri cu VW: americanii de la Fisker vor să folosească platforma MEB pentru SUV-ul electric Ocean

Start-up-ul american Fisker susține că negociază cu Volkswagen pentru ca viitorul SUV electric Ocean să folosească platforma MEB a grupului german, potrivit informațiilor Bloomberg. Producția lui Fisker Ocean ar urma să înceapă anul viitor, iar SUV-ul ar putea fi comercializat în Europa din 2022.
Vineri, 17 Ianuarie 2020 | Modele noi

SUV-ul electric Fisker Ocean va fi disponibil și în Europa în 2022: Germania, Norvegia și Danemarca, primele țări în care va fi comercializat

SUV-ul electric Fisker Ocean va fi comercializat și în Europa începând din 2022, inițial în Germania, Norvegia și Danemarca, țările în care start-up-ul american a primit cele mai multe comenzi.
Joi, 09 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

SUV-ul electric Fisker Ocean a fost prezentat la târgul de tehnologie CES 2020: autonomie de până la 480 de kilometri și preț de pornire mai mic de 40.000 de dolari

Ocean, SUV-ul electric dezvoltat de start-up-ul Fisker, a fost prezentat în cadrul Consumer Electronics Show. Producția modelului va începe în 2021, iar prețul anunțat pe piața din SUA este de 37.499 de dolari. Fisker Ocean va fi disponibil atât în versiune cu două motoare electrice, cât și într-o variantă cu un singur motor electric.
Joi, 31 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Primele imagini cu conceptul viitorul SUV Fisker Ocean: prototipul electric va fi expus în luna ianuarie, iar modelul de serie va oferi o autonomie de peste 480 de kilometri

Ocean este numele primului SUV electric de serie pregătit de start-up-ul Fisker. Listele de pre-comenzi se vor deschide în 27 noiembrie, urmând ca prezentarea prototipului să aibă loc în prima parte a lunii ianuarie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 28 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Prototipul viitorului SUV electric Fisker va fi prezentat în luna ianuarie: versiunea de serie va avea peste 480 de kilometri

Henrik Fisker a publicat o nouă imagine teaser cu prototipul viitorului SUV electric dezvoltat de start-up-ul american pe care acesta îl conduce. Vehiculul va fi expus în premieră în luna ianuarie a anului viitor, cel mai probabil în cadrul Consumer Electronics Show.
Duminica, 11 August 2019 | Masini electrice si hibride

Fisker anunță încă două modele electrice după SUV-ul pregătit pentru 2020: unul dintre ele va fi un pick-up

Start-up-ul american Fisker a anunțat că pregătește dezvoltarea a încă două modele electrice care vor utiliza aceeași platformă cu SUV-ul care va fi prezentat în decembrie. Unul dintre modele va fi un pick-up.
Vineri, 14 Iunie 2019 | Modele noi

Încă un teaser pentru noul SUV electric Fisker: prezentarea oficială va avea loc în decembrie

Fisker a publicat un nou teaser care anticipează prezentarea unui SUV electric cu autonomie de 480 de kilometri în luna decembrie.
Duminica, 07 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Fisker a publicat un teaser nou cu viitorul SUV electric: versiunea de serie va fi lansată în 2021 și promite o autonomie de până la 480 de kilometri

Fisker va lansa un SUV electric în 2021. Modelul va avea o autonomie de circa 480 de kilometri și va fi disponibil și în versiuni cu tracțiune integrală.
Marti, 19 Martie 2019 | Modele noi

Fisker oferă primele detalii despre SUV-ul electric pe care îl va lansa în 2021: tracțiune integrală și autonomie de până la 480 de kilometri

Fisker a publicat o imagine cu partea frontală a SUV-ului electric pe care îl va lansa în 2021 și anunță că acesta va avea tracțiune integrală și autonomie de până la 480 de kilometri.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Primul teaser pentru noul model electric de 40.000 de dolari pregătit de Fisker: detaliile tehnice vor fi dezvăluite în 18 martie

Fisker a publicat un teaser cu noul model electric despre care afirmă că va avea un preț de aproximativ 40.000 de dolari. Mai multe informații tehnice urmează să fie făcute publice în 18 martie.
Luni, 21 Ianuarie 2019 | Modele noi

Fisker promite o mașină electrică “de volum” care să coste 40.000 de euro: vânzările globale vor începe în 2021

Henrik Fisker, fondatorul brandului cu același nume, promite că va lansa o mașină electrică “mai accesibilă” cu prețul de 40.000 de euro. Fisker susține că noul model va fi produs în SUA, dar va fi vândut la nivel global din 2021.
Joi, 11 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Fisker susține că va lansa o baterie cu autonomie de peste 800 de kilometri: tehnologia ar urma să apară în 2023

Producătorul american de mașini electrice Fisker susține că lucrează la dezvoltarea unei baterii care poate să ofere o autonomie de peste 800 de kilometri. Tehnologia este programată să apară pe piață în anul 2023.

Tag-uri similare

Volkswagen, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Opel, Tesla, Chevrolet, General Motors, productie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru