Fisker ar putea aduce la Frankfurt un crossover electric

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 05.08.2011
Fisker lucrează în prezent la extinderea gamei sale de modele. Pe lângă deja anunţatul Karma Roadster, americanii ar putea lansa şi un crossover, al cărui concept este aşteptat la Frankfurt.

Cu primul exemplar Karma deja comandat de Leonardo di Caprio şi o mulţime de alţi clienţi în faţa uşii, Fisker se gândeşte deja la lărgirea gamei sale cu o serie de noi variante de caroserie.

Pe lângă viitorul Karma Roadster deja anunţat, Fisker mai pregăteşte şi un crossover de dimensiuni medii, ce ar putea debuta în stadiu de concept chiar luna viitoare, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Producţia de serie ar urma să debuteze astfel la sfârşitul lui 2012 cu o serie de componente împrumutate de la Karma.

SUV-ul ar putea fi însă şi promotorul unor tehnologii noi, cum sunt tracţiunea integrală şi transmisia automată cu două rapoarte, o tehnologie la care americanii lucrează deja de ceva vreme. La rândul lor, aceste tehnologii, menite să îmbunătăţească acceleraţia, vor fi utilizate şi pe berlina Karma.

Până în 2013, Fisker va lărgi gama şi cu un model entry-level, cunoscut acum sub numele de Project Nina. Acesta ar urma să fie o berlină de segment compact, cu propulsie similară fraţilor mai mari, al cărui preţ nu va depăşi însă 40.000 de dolari.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru