Fisker Surf: conceptul unui shooting break derivat din coupe-ul Karma

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 08.09.2011
Americanii de la Fisker vor expune la Frankfurt 2011 un concept din care va deriva cel de-al doilea model al mărcii, după coupe-ul Karma. Acesta se numeşte Surf.

Fisker a prezentat astăzi o imagine-teaser a noului concept pe care îl va lansa la Salonul de la Frankfurt. Acesta se numeşte Surf şi reprezintă o versiune shooting break a lui Fisker Karma, hibridul sportiv prezentat oficial în versiunea de serie acum un an, la Paris.

Noul Fisker Surf va fi un model care va combina la nivel estetic liniile coupe-ului din care provine cu cele ale unui break clasic. principalul adversar de piaţă a hibridului produs de compania americană va fi recent lansatul Ferrari FF şi viitorul Mercedes CLC Shooting Break, pentru care va trebui însă să mai aşteptăm doi ani.

Evident, Fisker Surf va beneficia de acelaşi sistem de propulsie hibrid pe care îl regăsim sub capota lui Fisker Karma Vorbim de un sistem care dezvoltă 400 de cai putere care reuşeşte o viteză maximă de 200 de kilometri pe oră, autonomia urmând să se poziţioneze în jurul valorii de 480 de kilometri. 

Versiunea de serie derivată din conceptul Surf va apărea pe piaţă în 2012, urmând să fie ultimul model Fisker produs înainte să înceapă colaborarea tehnologică cu BMW. 

via | Fisker

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru