Frankfurt 2011

Marti, 23 August 2011 | FRANKFURT 2011

Volkswagen vine cu un monopost electric de oraş la Frankfurt

Volkswagen va aduce un concept electric cu un singur loc la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul nu are încă un nume, dar are şanse să intre la un moment dat în producţie.
Marti, 23 August 2011 | LOS ANGELES 2011

OFICIAL: Porsche 911 - noua generaţie a legendei sportive germane

Porsche 911 Carrera vine la Los Angeles cu motoare mai performante şi mai eficiente, ce reduc consumul de carburant cu 16% în timp ce au crescut performanţele.
Luni, 22 August 2011 | Modele noi

Ferrari 458 Italia Spider, primele imagini

Aspectul lui Ferrari 458 Italia Spider a fost deconspirat înainte de debutul de la Frankfurt. Specificaţiile tehnice complete nu au fost încă publicate, dar vorbim tot de un V8 de 570 CP.
Vineri, 19 August 2011 | FRANKFURT 2011

Kia aduce un concept radical la Frankfurt

Kia va prezenta la Frankfurt un concept deosebit, ce prefigurează noua direcţie de design a constructorul din Coreea de Sud, făurită la studiourile din Frankfurt.
Miercuri, 17 August 2011 | FRANKFURT 2011

Jaguar aduce la Frankfurt conceptul C-X16

Cei de la Jaguar le-au pus gând rău nemţilor de la Porsche. Cayman va avea din 2013 un adversar de temut, pe nume XE, anunţat de un concept pe care Jaguar îl aduce la Frankfurt, în luna septembrie.
Miercuri, 10 August 2011 | Modele noi

Subaru a prezentat primul teaser al lui Impreza XV

Viitorul crossover al celor de la Subaru, Impreza XV, va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt de luna viitoare. Până atunci, japonezii ne-au prezentat un teaser al modelului respectiv.
Miercuri, 10 August 2011 | Modele noi

Prima imagine a noii generaţii Hyundai i30

Hyundai va prezenta la Frankfurt înlocuitorul celui mai popular model al său din Europa, i30. Acesta va prelua limbajul de design "fluidic sculpture" de la fratele său mai mare, i40.
Marti, 09 August 2011 | Fotospion

Audi testează un model electric de oraş

Audi a filmat în Berlin un spot cu un model electric de oraş. Vehiculul era camuflat, dar sigla Audi era vizibilă. Debutul este pregătit pentru Salonul Auto de la Frankfurt.
Luni, 08 August 2011 | General

Prima schiţă a standului BMW din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt

Nemţii de la BMW au prezentat prima schiţă a standului pe care l-au pregătit pentru Salonul Auto de la Frankfurt.
Joi, 04 August 2011 | Modele noi

Alfa Romeo a prezentat un teaser al viitorului 4C, model care va fi adus la Frankfurt

Alfa Romeo 4C va fi prezent la Salonul Auto de la Frankfurt. Italienii au început o campanie de teasing pentru acest model
Joi, 04 August 2011 | Modele noi

Ford a prezentat un teaser al conceptului pe care îl aduce la Frankfurt

Ford a prezentat un teaser al noului concept pe care îl vor expune în premieră mondială în cadrul standului de 3.200 de metri pătraţi de la Salonul Auto de la Frankfurt.
Miercuri, 03 August 2011 | Modele noi

Ford vine cu patru premiere la Frankfurt

Standul Ford de la Frankfurt va avea patru premiere, au anunţat oficialii mărcii. Printre acestea se numără versiunile de serie ale lui Focus ST, Fiesta ST şi Vertrek, anunţă unele surse.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 29 Iulie 2011 | Modele noi

Noul Honda Civic debutează la Frankfurt

Noua generaţie a lui Honda Civic va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt, anunţă cei de la Autocar. Modelul va marca un "salt de două generaţii" în materie de calitate, spun cei de la Honda.
Joi, 28 Iulie 2011 | Modele noi

Lexus l-ar putea echipa pe GS cu un diesel pentru a se lupta cu BMW 520d

Deşi a anunţat că intenţionează să vândă doar modele hibride în termen de cinci ani, Lexus ar putea echipa noul GS şi cu un motor diesel, pentru stimularea vânzărilor pentru flote.
Joi, 21 Iulie 2011 | General

OFICIAL: Prima schiţă a standului Audi de la Frankfurt

Audi a prezentat prima schiţă a standului său de zece milioane de euro de la Salonul Auto de la Frankfurt, cel mai mare stand construit de Audi pentru un asemenea eveniment.
Miercuri, 13 Iulie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Audi A5 şi S5 facelift

Audi a prezentat primele informaţii ale lui A5 şi S5 facelift. Modelul este aşteptat să debuteze în toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt.
Luni, 11 Iulie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Peugeot 508 RXH, noul vârf al gamei mărcii franceze

Peugeot a dezvăluit numele versiunii cross a lui 508 SW. Acesta este 508 RXH şi ascunde în spate un hibrid diesel-electric cu tracţiune integrală.
Miercuri, 01 Iunie 2011 | Concepte

Audi A2 Concept vine la Frankfurt

Conceptul care prefigurează viitorul Audi A2 va fi prezentat la ediţia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt. Modelul va fi un vehicul electric şi va rivaliza BMW i3.
Marti, 26 Aprilie 2011 | Modele noi

Opel Astra GTC - primele imagini oficiale

Opel a prezentat astăzi primele două imagini cu versiunea coupe a lui Astra. Modelul păstrează liniile deja cunoscute, dar vine cu un plus de dinamism şi fluiditate.
Vineri, 15 Aprilie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Noul Opel Zafira, aproape nedeghizat

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale noului Opel Zafira în versiunea de serie.

Tag-uri similare

Fiat, Salon Auto, Frankfurt, Salonul Auto Frankfurt, Frankfurt 2011, modele noi Fiat, Fiat Panda, Panda, Twinair, Fiat Twinair
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru