Prima schiţă a standului BMW din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 08.08.2011
Nemţii de la BMW au prezentat prima schiţă a standului pe care l-au pregătit pentru Salonul Auto de la Frankfurt.

BMW a prezentat prima schiţă a standului său de la Salonul Auto de la Frankfurt. Inima acestui stand va fi zona dedicată modelelor i de la BMW, unde vor sta conceptele BMW i3 şi i8. O altă premieră ar fi reprezentată de BMW Seria 1, care va fi expus în cadrul acestui stand şi marchează o eră nouă în materie de opţiuni de personalizare şi prezentare diferenţiată. Seria 1 va fi prezent şi în versiunea cu Pachetul M. În schimb, viitorul Seria 3 F30, unul dintre modelele aşteptate pentru Salonul Auto de la Frankfurt din 2011, nu a fost anunţat în lista de premiere BMW Group.

Întregul grup BMW va folosi prezentarea individuală a mărcilor pentru a informa şi motiva dealerii săi. Noile produse vor fi prezentate în standul Grupului BMW din Hala 1 a Salonului Auto de la Frankfurt. Unele modele, precum Mini Coupe, BMW Seria 1 şi altele vor putea fi testate de dealeri, agenţi de vânzări în cadrul zonelor externe ale Salonului Auto de la Frankfurt, dar şi în zona adiacentă oraşului.

Standul BMW de la Frankfurt va include şi motociclete din gamele BMW Motorrad şi Husqvarna Motorcycles, acestea urmând să fie prezentate în spaţiul exterior adiacent Halei 1.

Standul BMW de la Salonul Auto de la Frankfurt din 2009 a fost premiat cu medalia de argint la Design al concursului prezidat de Consiliul German de Design al Republicii Federale Germania. Prezentarea inovatoare a primit şi un Leu de Argint la Cannes din partea Clubului Directorilor de Artă din Germania şi New York.

Via | Automedia

Comentarii (3)

  • Bibicul
    eu nu inteleg nimic.ce-i aia?
    0 2
  • stand ?
    ala e un oras in miniatura
    1 2
  • hijo de la luna
    A lu' Audi arata mult mai bine!
    http://www.automarket.ro/stiri/oficial-prima-schita-a-standului-audi-de-la-frankfurt-39442.html
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru