Alfa Romeo a prezentat un teaser al viitorului 4C, model care va fi adus la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 04.08.2011
Alfa Romeo 4C va fi prezent la Salonul Auto de la Frankfurt. Italienii au început o campanie de teasing pentru acest model

Pagina de Facebook a italienilor de la Alfa Romeo a găzduit o imagine teaser a viitorului 4C. Modelul va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt într-o versiune nouă, despre care se presupune că va fi mult mai apropiată de producţie. Singurele indicii pe care ni le divulgă această imagine teaser sunt legate de aspectul părţii frontale, ascunsă de întuneric, la fel ca în orice teaser "respectbil". Liniile barei de protecţie faţă par să fie identice cu cele ale prototipului anterior, iar blocurile optice au un aspect deosebit de agresiv.

În urma primirii pozitive înregistrate de prototipul lui 4C la Salonul Auto de la Geneva din acest an, Alfa Romeo ar putea să introducă a acest model şi pe alte pieţe în afară de cea din Europa. Modelul 4C va fi viitoarea imagine a mărcii la întoarcerea pe piaţa din Statele Unite ale Americii. Pentru moment, oficialii Alfa Romeo nu au afişat informaţii suplimentare odată cu această imagine.

Conform datelor publicate de italieni în comunicatele precedente, 4C va dispune de motorul turbo pe benzină de 1.750 centimetri cubi prezent pe Giulietta şi care va produce 235 de cai putere. Raportul masă/putere este de 4 kilograme/cal putere, unul excelent pentru un viitor model de serie care promite să se încadreze în limita a 50.000 de euro. Performanţele se încadrează în aşteptări, cele 5 secunde de care are nevoie 4C Competizione pentru 0-100 km/h şi viteza maximă de 250 km/h fiind mai mult decât suficiente pentru un coupe compact.

Via | Autoblog.it

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru