Geneva 2010

Sambata, 13 Februarie 2010 | GENEVA 2010

Conceptul i-Flow de la Hyundai va fi prezentat la Geneva

Sud-coreenii de la Hyundai vin la Salonul Auto de la Geneva cu un concept ce prefigureaza viitorul model de clasa D, posibil concurent pentru Ford Mondeo, Opel Insignia sau Toyota Avensis.
Marti, 09 Februarie 2010 | GENEVA 2010

ABT prezinta pachetele pentru A8, Golf R si R8 GTR la Geneva

Standul ABT de la Salonul Auto de la Geneva va prezenta patru modele modificate de tunerii din Kempten, alaturi de un nou model de jante, intitulat CR.
Marti, 09 Februarie 2010 | Video

VIDEO: Primul clip de prezentare al lui Renault Megane CC

Renault a lansat primul clip de prezentare al noului sau coupe-cabriolet bazat pe Megane. Modelul francez este surprins in timp ce renunta la acoperisul de sticla intr-un studio.
Luni, 08 Februarie 2010 | GENEVA 2010

Versiunea europeana a lui Honda CR-Z vine la Geneva

Honda a prezentat primele imagini ale versiunii europene a lui CR-Z inainte de debutul de la Geneva. Comercializarea acestui model va incepe in vara anului 2010, iar preturile vor fi anuntate inca de luna viitoare.
Vineri, 05 Februarie 2010 | GENEVA 2010

Subaru aduce la Geneva un crossover bazat pe Impreza

Subaru va prezenta un crossover bazat pe Impreza la Salonul Auto de la Geneva, intitulat Impreza XV. Conceptul acestui model se numeste Hybrid Tourer si reprezenta un vehicul hibrid cu un design futurist.
Miercuri, 03 Februarie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Primele imagini ale noului Kia Sportage

Kia a prezentat primele imagini ale noului Sportage. Debutul public al acestui model va avea loc la Salonul Auto de la Geneva.
Marti, 02 Februarie 2010 | Concepte

Bertone a lansat teaser-ul conceptului pe care il aduce la Geneva

Casa de design Bertone a prezentat prima imagine teaser a viitorului concept pe care il vor prezenta la Salonul Auto de la Geneva ca propunere a inlocuitorului gamei Alfa Romeo 159.
Sambata, 30 Ianuarie 2010 | Concepte

Pininfarina prezinta la Geneva un concept bazat pe Alfa Spider

Pentru a-si sarbatori cea de-a 80-a aniversare, celebra casa de design din Italia va prezenta la Geneva un concept Alfa Romeo, bazat pe actualul model Spider.
Luni, 19 Octombrie 2009 | General

Salonul de la Geneva 2010 atrage toti marii constructori auto

Intr-un comunicat oficial emis astazi, organizatorii Salonului de la Geneva au declarat ca toti marii constructori si-au anuntat prezenta, iar spatiul expozitional a fost complet inchiriat.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru