Pininfarina prezinta la Geneva un concept bazat pe Alfa Spider

De Iulian Cazacu
Publicat Sambata, 30.01.2010
Pentru a-si sarbatori cea de-a 80-a aniversare, celebra casa de design din Italia va prezenta la Geneva un concept Alfa Romeo, bazat pe actualul model Spider.

Pininfarina va aduce la Salonul de la Geneva un concept interesant bazat pe Alfa Romeo Spider. Conceptul Pininfarina va fi prezentat alaturi de cele de la Bertone si Giugiaro

Excluzand posibilitatea ca italienii sa incerce variante noi pentru trenul de rulare, ne asteptam ca versiunile de motorizare ale noului model sa fie de 1.8 litri supraalimentat, 2.2 litri cu aspiratie normala sau V6 de 3.2 litri, toate avand tractiune fata.

Pininfarina vrea ca acest concept sa reprezinte trecutul, prezentul si viitorul companiei, Alfa Spider fiind astfel alegerea perfecta. Alfa Romeo si Pinifarina au o istorie lunga a colaborarilor, italienii lucrand impreuna inclusiv la legendarul Duetto Spider din 1966. Noul concept va fi lansat la timp pentru aniversarea centenarului Alfa Romeo.

Via | motortrend.com

Comentarii (1)

  • ........
    tare
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru