Subaru aduce la Geneva un crossover bazat pe Impreza

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 05.02.2010
Subaru va prezenta un crossover bazat pe Impreza la Salonul Auto de la Geneva, intitulat Impreza XV. Conceptul acestui model se numeste Hybrid Tourer si reprezenta un vehicul hibrid cu un design futurist.

Japonezii de la Subaru vor prezenta un crossover bazat pe Impreza la Salonul Auto de la Geneva, care se va numi XV. Modelul are o lungime de 4.430 milimetri, o inaltime de 1.770 mm si o latime de 1.520 milimetri. Ampatamentul acestui crossover compact este de 2.620 milimetri. Se pare ca noul model primeste motorizarile de 2.0 litri ale compactei nipone, iar cei de la Subaru ar putea integra si celebrul sistem Symmetrical All-Wheel Drive.

Crossoverul care va debuta la Salonul de la Geneva este modelul de productie derivat din conceptul care a debutat anul trecut la Salonul Auto de la Tokyo. La acea vreme, Subaru Hybrid Tourer Concept era o anticipatie stilistica asupra viitoarelor modele ale constructorului nipon. Dupa cum ati putut intui din numele acestui concept, modelul respectiv este un hibrid echipat cu un motor cu combustie interna de 2.0 litri care utilizeaza si doua motoare electrice, unul pe fiecare punte. Noul Impreza XV va debuta pe piata in cea de-a doua jumatate a lui 2010.

Conceptul Hybrid Tourer este echipat cu un propulsor boxer diesel de 2.0 litri si cu doua motoare electrice.

Vehiculul va dispune si de sistemul cu tractiune integrala Symmetrical All-Wheel Drive. Puntea din fata a conceptului va fi angrenata de un motor electric de 13 CP in timp ce puntea din spate va dispune tot de un propulsor electric, ceva mai puternic, care livreaza 27 CP. Motorul cu combustie interna isi va face simtita prezenta atunci cand este nevoie de o viteza mai mare sau de o acceleratie mai puternica.

Via | Autoblog.it

Comentarii (3)

  • Un prieten
    E cam gresita stirea asta
    Vezi ca esti in eroare cu stirea asta.

    Impreza XV este cu totul alt model fata de Hybrid Tourer.
    2 0
  • model
    Hai sa vedem ce o iesi. Suna promotator.
    1 0
  • bozzo26
    seamana cu Alfa Romeo Brera la spate ....
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru