Salonul de la Geneva 2010 atrage toti marii constructori auto

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 19.10.2009
Intr-un comunicat oficial emis astazi, organizatorii Salonului de la Geneva au declarat ca toti marii constructori si-au anuntat prezenta, iar spatiul expozitional a fost complet inchiriat.

Desi saloane de renume cum ar fi Tokyo sau Bologna sufera de pe urma deciziei unor constructori importanti de a nu participa, Geneva ramane principala atractie de pe continentul european. O dovedeste numarul mare de participanti care s-au aratat interesati sa isi expuna produsele in cadrul editiei de anul viitor a Salonului de la Geneva, ce va avea loc, ca de obicei, in luna martie.

Intr-un comunicat de presa emis astazi, organizatorii salonului elvetian au declarat ca majoritatea constructorilor de talie mondiala si-au anuntat deja prezenta si ca pregatirile sunt deja in derulare. Mai mult decat atat, oficialii sustin ca toata suprafata alocata salonului a fost deja inchiriata, branduri noi din India si China manifestand interes pentru o participare in cadrul evenimentului auto.

Odata cu emiterea comunicatului de presa, organizatorii primului mare salon european al anului au dezvaluit si afisul sub care se va derula editia din 2010, creat de artistul elvetian Roger Pfund.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru