Versiunea europeana a lui Honda CR-Z vine la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 08.02.2010
Honda a prezentat primele imagini ale versiunii europene a lui CR-Z inainte de debutul de la Geneva. Comercializarea acestui model va incepe in vara anului 2010, iar preturile vor fi anuntate inca de luna viitoare.

Japonezii de la Honda vor prezenta versiunea europeana a lui CR-Z la Salonul Auto de la Geneva din luna martie. In comparatie cu versiunea care a fost prezentata la Salonul Auto de la Detroit, exponatul de la Geneva are stopuri cu LED-uri si lumini de pozitie cu LED-uri. La fel ca modelul pentru piata din Japonia, versiunea europeana a lui CR-Z poate fi comandata in configuratie 2+2, dar cele doua locuri din spate sunt incomode pentru pasagerii masivi.

Din punct de vedere tehnic, versiunea europeana a lui CR-Z nu este diferita de versiunea care va fi comercializata pe pietele din Japonia si Statele Unite ale Americii. Hibridul este echipat cu un propulsor cu combustie interna de 1.5 litri care este cuplat unei transmisii manuale cu sase trepte si unui motor electric. Modelul beneficiaza de trei moduri diferite de rulare – Sport, Econ si Standard, soferul putand sa faca tranzitia dintre acestea dupa bunul plac. Motorul utilizeaza tehnologia i-VTEC, iar sistemul hibrid IMA este preluat de la Insight.

Cele trei moduri de functionare ale trenului de propulsie afecteaza si comportamentul directiei.

In prima faza, aceste moduri se diferentiaza unul de altul prin raspunsul la acceleratie, fermitatea directiei si modul in care motorul electric ajuta propulsorul cu ardere interna. Lansarea pe piata din Europa a lui CR-Z va avea loc in vara anului 2010, in timp ce preturile vor fi anuntate inca de la Salonul Auto de la Geneva.

Via | Autoblog.it

Comentarii (2)

  • Marius
    Honda CRZ
    Va place Honda CRZ...sunteti dornici de o competitie..http://liveeverylitre.com/journey/profile/Marius%20Tolvaj
    0 0
  • pret honda
    Un pret la CRZ...??
    serios..pana la ora asta nu gasesc decat preturile pentru Anglia..nimic altceva...mersi astept..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru