Hamilton

Duminica, 18 Noiembrie 2012 | F1 TOP

Hamilton a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite, Vettel şi Alonso pe podium!

Lewis Hamilton a câştigat cursa de la Austin după ce l-a depăşit pe liderul Sebastian Vettel cu 14 tururi înainte de final. Înaintea ultimei curse, germanul are un avans de 13 puncte în faţa lui Fernando Alonso, care a terminat cursa pe locul trei. Red Bull este campioană la constructori.
Duminica, 18 Noiembrie 2012 | Formula 1

Hamilton, îngrijorat că piloţii de pe locurile pare ale grilei vor fi dezavantajaţi la start

Lewis Hamilton a solicitat curăţarea liniei de start-sosire înaintea cursei de la Austin, întrucât se teme că piloţii care pleacă de pe locurile pare vor fi dezavantajaţi la start.
Sambata, 17 Noiembrie 2012 | Formula 1

Opinia piloţilor de top: depăşirile vor fi dificile în cursa de la Austin

Jenson Button şi Mark Webber consideră că depăşirile vor fi dificile pe noul circuit de la Austin, iar Lewis Hamilton crede că salvarea spectacolului va veni de la zona DRS.
Miercuri, 14 Noiembrie 2012 | Formula 1

Hamilton vrea să fie primul câştigător al cursei americane de la Austin

Lewis Hamilton este încântat de revenirea Formulei 1 în Statele Unite şi speră să fie primul pilot care câştigă pe circuitul de la Austin.
Luni, 12 Noiembrie 2012 | Formula 1

Villeneuve: "Un cuplu Schumacher - Hamilton ar fi fost mai bun pentru Mercedes"

Fostul campion mondial Jacques Villeneuve afirmă că Mercedes ar fi trebuit să-l păstreze pe Michael Schumacher la echipă în locul lui Nico Rosberg pentru a face pereche cu Lewis Hamilton.
Vineri, 09 Noiembrie 2012 | Formula 1

McLaren: "Hamilton regretă plecarea la Mercedes"

Martin Whitmarsh consideră că Lewis Hamilton regretă deja plecarea la Mercedes şi crede că britanicul a vrut doar "să părăsească cuibul" McLaren.
Marti, 06 Noiembrie 2012 | Formula 1

Hamilton critică lipsa de fiabilitate a monopostului McLaren

Lewis Hamilton a sugerat că ar fi putut lupta pentru titlul mondial în acest sezon dacă McLaren nu ar fi suferit numeroase probleme de fiabilitate.
Sambata, 03 Noiembrie 2012 | F1 TOP

Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu din Abu Dhabi!

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în calificările din Abu Dhabi după ce i-a surclasat pe Mark Webber şi Sebastian Vettel. Fernando Alonso va pleca doar de pe locul şapte.
Sambata, 03 Noiembrie 2012 | Formula 1

Abu Dhabi, antrenamente 3: Hamilton revine în frunte

McLaren a dominat autoritar ultima sesiune de antrenamente libere din Abu Dhabi, în care Sebastian Vettel a terminat pe trei deşi a parcursul doar şapte tururi din cauza unei defecţiuni tehncie.
Vineri, 02 Noiembrie 2012 | Formula 1

Abu Dhabi, antrenamente 1: McLaren începe în forţă

Lewis Hamilton şi Jenson Button au dominat autoritar prima sesiune de antrenamente din Abu Dhabi, fiind cu peste şapte zecimi mai rapizi decât Sebastian Vettel şi Fernando Alonso.
Vineri, 02 Noiembrie 2012 | Formula 1

Hamilton, determinat să aducă Mercedes pe drumul cel bun

Lewis Hamilton susţine că nu este îngrijorat de regresul Mercedes din ultimele curse şi afirmă că acest lucru îl determină să obţină performanţe majore în următorii ani.
Luni, 29 Octombrie 2012 | Formula 1

Hamilton vrea să obţină încă o victorie pentru McLaren

Lewis Hamilton şi-a exprimat speranţa că va obţine o ultimă victorie pentru McLaren înainte de a pleca la Mercedes în sezonul următor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 28 Octombrie 2012 | F1 TOP

Vettel a câştigat Marele Premiu al Indiei!

Sebastian Vettel a obţinut în India a patra victorie consecutivă şi şi-a mărit avansul în clasamentul general la 13 puncte în faţa lui Fernando Alonso, care a terminat pe locul doi.
Sambata, 27 Octombrie 2012 | Formula 1

Hamilton: "În cursă vom fi la fel de buni ca Red Bull"

Lewis Hamilton susţine că McLaren va fi capabilă să lupte cu Red Bull pentru victorie în India, întrucât monopostul britanicilor este la fel de rapid în regim de cursă.
Vineri, 26 Octombrie 2012 | Formula 1

Hamilton nu a fost informat despre upgrade-urile McLaren pentru India

Lewis Hamilton a evaluat fără să ştie o serie de componente pentru monopostul McLaren din sezonul 2013, întrucât echipa a refuzat să-l informeze din cauza plecării la Mercedes.
Joi, 25 Octombrie 2012 | Formula 1

Hamilton: "Sunt foarte trist că nu am câştigat încă un titlu cu McLaren"

Lewis Hamilton şi-a exprimat dezamăgirea că nu a reuşit să câştige un al doilea titlu mondial cu McLaren înainte de a părăsi echipa la finalul acestui sezon.
Marti, 23 Octombrie 2012 | Formula 1

Hamilton şi-a luat rămas bun de la angajaţii McLaren

Lewis Hamilton le-a transmis angajaţilor McLaren că echipa britanică va avea întotdeauna un loc special în inima lui în cadrul unui mesaj de rămas bun care prefaţează transferul la Mercedes.
Luni, 22 Octombrie 2012 | Formula 1

Hamilton crede că este în cea mai bună formă a carierei

Lewis Hamilton susţine că nu a mai pilotat niciodată atât de bine precum în ultimele curse, chiar dacă rezultatele au întârziat să apară şi a ieşit din lupta pentru titlul mondial.
Marti, 16 Octombrie 2012 | Formula 1

Hamilton: "Alonso merită să câştige titlul mondial"

Lewis Hamilton consideră că Fernando Alonso merită mai mult titlul mondial decât Sebastian Vettel, însă nu uită să laude Red Bull Racing pentru cele trei victorii consecutive.
Luni, 15 Octombrie 2012 | Formula 1

Hamilton se declară învins: "Nu mai am şanse la titlu"

Lewis Hamilton consideră că a ieşit din lupta pentru titlul mondial după ce a obţinut un singur punct în Coreea de Sud şi s-a îndepărtat la 62 de puncte de Sebastian Vettel.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Force India, Toro Rosso
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru