Horner

Marti, 26 Aprilie 2011 | Formula 1

Red Bull: "Calificările nu mai sunt esenţiale pentru victorie"

Christian Horner considera că un pole position obţinut în calificări nu mai are o importanţă atât de mare pentru victorie precum în sezoanele precedente.
Luni, 18 Aprilie 2011 | Formula 1

KERS, principala prioritate la Red Bull pentru Turcia

Red Bull speră să remedieze toate defecţiunile la sistemul KERS în pauza de trei săptămâni premergătoare Marelui Premiu al Turciei.
Luni, 18 Aprilie 2011 | Formula 1

Button: "Am intrat la boxele Red Bull pentru că mă uitam pe volan"

Jenson Button susţine că era concentrat asupra volanului în momentul în care a intrat la boxele celor de la Red Bull, eveniment care i-a amuzat pe oficialii echipei austriece.
Sambata, 16 Aprilie 2011 | Formula 1

Vettel rămâne precaut: "Totul începe de la zero în cursă"

Sebastian Vettel rămâne precaut în privinţa şanselor la victorie în China în ciuda dominaţiei din calificări. În schimb, Mark Webber este frustrat de ratarea accesului în Q2.
Vineri, 15 Aprilie 2011 | Formula 1

Red Bull: "Este firesc să comunicăm codat cu Vettel în timpul curselor"

Christian Horner apară decizia echipei Red Bull de a comunica codificat cu Sebastian Vettel în timpul curselor. "Ne apărăm strategiile", susţine britanicul.
Joi, 14 Aprilie 2011 | Formula 1

Red Bull: "Gestionarea pneurilor, mai importantă decât KERS"

Christian Horner susţine că gestionarea optimă a pneurilor are o importanţă mai mare decât sistemul KERS în obţinerea unui rezultat pozitiv în sezonul 2011.
Marti, 12 Aprilie 2011 | Formula 1

Schimbări în structura de conducere a FOTA

Eric Boullier a devenit vicepreşedinte al FOTA în locul lui Stefano Domenicali, în timp ce Aldo Costa a preluat conducerea departamentului tehnic de la Ross Brawn.
Joi, 07 Aprilie 2011 | Formula 1

Red Bull dezvăluie secretul aripii faţă apropiate de sol

Red Bull a explicat motivele pentru care este capabilă să utilizeze o aripă faţă care apare foarte apropiată de sol în fotografii fără să încalce regulamentul tehnic.
Joi, 07 Aprilie 2011 | Formula 1

Webber a avut probleme la amortizorul spate în Australia

Red Bull a dezvăluit că Mark Webber a avut o defecţiune la amortizorul spate în cursa de la Melbourne, însă echipa susţine că aceasta nu explică diferenţa faţă de Sebastian Vettel.
Marti, 05 Aprilie 2011 | Formula 1

Red Bull: "McLaren aplică tactici de distrage a atenţiei"

Christian Horner susţine că McLaren aplică tactici de distragere a atenţiei pentru a provoca greşeli din partea celor de la Red Bull.
Marti, 05 Aprilie 2011 | Formula 1

Red Bull a modificat monopostul lui Webber pentru Malaezia

Red Bull a dezvăluit că a modificat mai multe setări ale monopostului pilotat de Mark Webber, după ce australianul a avut numeroase probleme în cursa inaugurală din Australia.
Luni, 04 Aprilie 2011 | Formula 1

Red Bull: "Vettel şi Hamilton sunt incompatibili"

Christian Horner susţine că Lewis Hamilton nu este pe lista de achiziţii a celor de la Red Bull din cauza faptului că britanicul nu ar putea colabora eficient cu Sebastian Vettel.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 04 Aprilie 2011 | Formula 1

Red Bull, încrezători că vor utiliza KERS în Malaezia

Oficialii Red Bull sunt încrezători că vor utiliza sistemul KERS în Marele Premiu al Malaeziei, însă decizia finală va fi luată după antrenamentele libere de vineri.
Luni, 28 Martie 2011 | Formula 1

Red Bull va utiliza sistemul KERS în Malaezia

Red Bull Racing a confirmat că va utiliza KERS în Malaezia, după ce a renunţat la tehnologie în cursa de debut din cauza problemelor de fiabilitate.
Joi, 17 Martie 2011 | Formula 1

Red Bull: "Nu este momentul să negociem noul contract al lui Webber"

Christian Horner susţine că va discuta cu Mark Webber despre prelungirea contractului cu Red Bull "la momentul potrivit", chiar dacă Sebastian Vettel şi-a înnoit deja înţelegerea.
Marti, 15 Martie 2011 | Formula 1

Red Bull: "Nu suntem interesaţi de Hamilton"

Christian Horner a clarificat comentariile făcute la adresa lui Lewis Hamilton şi susţine că nu doreşte ca britanicul să-l înlocuiască pe Mark Webber la Red Bull Racing.
Luni, 14 Martie 2011 | Formula 1

Vettel: "Sunt mândru să pilotez pentru Red Bull Racing"

Sebastian Vettel susţine că a decis să-şi prelungească contractul cu Red Bull până în 2014 pentru că se simte confortabil în echipă.
Joi, 03 Martie 2011 | Formula 1

Red Bull: "Noul regulament favorizează piloţii inteligenţi"

Christian Horner consideră că noul regulament pentru sezonul 2011 este în favoarea piloţilor inteligenţi, însă britanicul este contrazis de Luca di Montezemolo.
Marti, 01 Martie 2011 | Formula 1

GALERIE FOTO: Vettel, prezent la standul Infiniti de la Geneva

Sebastian Vettel şi Christian Horner au fost prezenţi la standul Infiniti de la Salonul Auto de la Geneva pentru a marca noul parteneriat dintre constructorul japonez şi Red Bull.
Marti, 01 Martie 2011 | Formula 1

Red Bull şi Infiniti ar putea colabora pentru dezvoltarea KERS

Infiniti ar putea juca un rol important în dezvoltarea unui sistem KERS pentru Red Bull Racing, în urma parteneriatului semnat de cele două părţi până în 2012.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Volkswagen, Renault, McLaren, Ford, Toyota, Red Bull, Porsche, Williams
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru