Incarcare

Miercuri, 09 Septembrie 2020 | Intern

Rețeaua Enel X se extinde în România: 10 stații de încărcare rapidă pentru mașini electrice vor fi instalate în benzinării OMV și Petrom

Enel X a anunțat că va instala 10 stații de încărcare rapidă pentru mașini electrice în benzinării OMV și Petrom din estul, centrul și vestul țării. Noile stații vor acoperi o distanță de circa 380 de kilometri.
Duminica, 17 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Detalii despre SUV-ul electric Ford Mach-E: o încărcare de 10 minute la o stație Ionity poate asigura o autonomie de 120 de kilometri

Ford anunță că SUV-ul electric Mach-E poate oferi o autonomie de 120 de kilometri dacă bateria este încărcată 10 minute la una din stațiile rețelei europene Ionity. Constructorul susține că, astfel, timpul de încărcare a fost îmbunătățit cu 30% față de estimările inițiale.
Joi, 13 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Încărcarea mașinii electrice poate deveni la fel de scurtă ca plinul de carburant: 3 minute pentru o autonomie de 100 de kilometri

Un prototip electric Porsche a reușit să se încarce în numai 3 minute cu energia electrică necesară pentru o autonomie de 100 de kilometri, la o stație de 450 kW dezvoltată împreună cu BMW.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Investiții în tehnologie: Volvo a cumpărat acțiuni la un start-up ce produce stații mobile de încărcare pentru mașinile electrice

Volvo a anunțat cumpărarea unui pachet de acțiuni la firma FreeWire Technologies, un start-up specializat în producerea de stații mobile de încărcare pentru mașinile electrice. Detaliile tranzacției nu au fost dezvăluite.
Joi, 27 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Oficial Audi: “Până în 2020, bateriile mașinilor electrice se vor încărca la 80% în mai puțin de 12 minute”

Modelele electrice de la Audi vor avea baterii capabile să se încarce în proporție de 80% în mai puțin de 12 minute, acest lucru urmând să devină realitate până în 2020, potrivit unui oficial al constructorului german.
Marti, 09 Ianuarie 2018 | Tehnologie

Continental a lansat un sistem de încărcare “universală” pentru mașinile electrice: tehnologia permite conectarea la orice fel de priză existentă pe piață

Încărcarea “universală” este o tehnologie nouă prezentată de Continental, prin care mașinile electrice se pot conecta la orice priză, fie că este AC sau DC.
Miercuri, 20 Iulie 2016 | Masini electrice si hibride

Elvețienii se cred mai tari decât Tesla: autobuzele lor electrice se vor încărca în fiecare stație, în doar 15 secunde

Elvețienii vor avea o linie de autobuze electrice care leagă aeroportul din Geneva de o suburbie a orașului. Vor exista 13 stații, fiecare echipată cu un punct de încărcare ultra rapid.
Marti, 03 Mai 2011 | Tehnologie

Modelele hibride şi electrice Toyota vor fi încărcate wireless

Toyota a semnat un parteneriat cu compania americană WiTricity pentru dezvoltarea unui sistem de reîncărcare wireless a bateriilor modelelor hibride şi electrice.
Miercuri, 27 Ianuarie 2010 | Tehnologie

Un nou pas spre masinile electrice: 80% incarcare in 15 minute

Doua companii norvegiene au realizat un sistem de incarcare ultrarapida a masinilor electrice. Acesta ar putea usura accesul publicului la acest tip de modele.
Joi, 24 Septembrie 2009 | Mediu

Americanii au creat prima retea-coridor de alimentare electrica

Prima retea de incarcare a vehiculelor electrice a fost creata in Statele Unite ale Americii. Aceasta este amplasata in California si poate fi folosita doar de proprietarii de Tesla Roadster.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Concepte

OFICIAL: Volkswagen a dezvaluit fratele electric al lui Up!

E-Up! este versiunea electrica a conceptului cu acelasi nume, prezentat in urma cu doi ani la Frankfurt. Noul derivat dispune de un motor electric de 80 de cai putere si 210 Nm.
Miercuri, 02 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: Tot ce trebuie sa stii despre electricul Nissan Leaf

Nissan a publicat un video care prezinta in amanunt toate functiile si modul de incarcare al noului sau model electric, botezat Leaf.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 19 Iunie 2009 | Modele noi

Renault va aduce la Frankfurt trei modele electrice

Constructorul francez va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt trei exemplare electrice, dintre care unul complet nou, bazat pe platforma actualului Clio.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Nissan, masini electrice, Tesla, video, Concept, electric, Clio, Roadster
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru