Infiniti

Sambata, 12 August 2017 | Concepte

Prototip cu influențe retro: Infiniti aduce la Pebble Beach un concept inspirat de începuturile motorsportului

Infiniti aduce la Pebble Beach un concept al cărui design a fost inspirat de începuturile motorsportului. Tușele clasice se vor îmbina cu cele moderne, iar sub capotă vom găsi un sistem de propulsie electric.
Vineri, 07 Aprilie 2017 | Industrie

Tot mai mulți constructori abandonează saloanele tradiționale: Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Nissan și Peugeot vor lipsi anul acesta la Frankfurt

Organizatorii Salonului Auto de la Frankfurt au anunțat că mai mulți constructori vor absenta la ediția de anul acesta. Printre ei se numără Peugeot, Nissan și trei branduri ale Grupului FCA.
Marti, 14 Martie 2017 | Industrie

Transfer de marcă în industria auto: Karim Habib, fostul designer-șef BMW, va prelua un post similar la Infiniti

Infiniti, brandul de lux al celor de la Nissan, a anunțat recrutarea lui Karim Habib în postul de șef al departamentului de design, după ce acesta a deținut anterior o poziție similară la BMW.
Vineri, 10 Martie 2017 | GENEVA 2017

Chiar dacă în România a pierdut războiul, Infiniti nu se predă pe celelalte piețe: faceliftul sedanului Q50 pune în dificultate BMW Seria 3

Infiniti a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Geneva o serie de revizuiri pentru actualul Q50, urmașul vechiului G37. Modelul este un rival declarat al lui BMW Seria 3.
Luni, 06 Martie 2017 | GENEVA 2017

Inspirat din Formula 1: Infiniti Q60 Project Black S este un prototip agresiv care se transformă în hibrid printr-o soluție asemănătoare cu KERS-ul din Marele Circ (Update foto)

Versiunea de 450 CP a coupe-ului Infiniti Q60 este transformată într-un monstru estetic și tehnic cu ajutorul inginerilor echipei de Formula 1 Renault. Deocamdată, vorbim de un prototip.
Vineri, 06 Ianuarie 2017 | Industrie

Schimbări în parteneriatul Nissan-Mercedes: planurile pentru utilizarea unei platforme comune pentru Infiniti Q40 şi Clasa A au picat

Nissan şi Mercedes vor continua parteneriatul tehnic pentru modele premium, însă ideea de a folosi o platformă comună pentru maşinile compacte precum Clasa A şi Infiniti Q40 a fost abandonată.
Luni, 29 August 2016 | Masini autonome

Maşinile autonome împart şoferii în două tabere: cei care deţin Mercedes le doresc, cei cu Porsche şi BMW vor să simtă plăcerea condusului

Proprietarii de Mercedes şi Infiniti sunt deschişi la ideea achiziţionării unei maşini autonome, însă cei care deţin Porsche şi BMW vor să aibă în continuare plăcerea de a conduce.
Luni, 15 August 2016 | Tehnologie

Nissan reinventează motorul pe benzină: japonezii au lansat primul propulsor turbo din lume cu raport variabil al compresiei

Nissan a reușit să inventeze un motor care-și schimbă personalitatea în funcție de cerințele dinamice. Tehnologia care oferă un raport de compresie variabil este prezentă în premieră pe un motor de serie.
Luni, 18 Iulie 2016 | Modele noi

Infiniti dezvoltă un motor pe benzină care va consuma cât un diesel şi va propulsa SUV-ul care va înlocui QX50

Infiniti pregăteşte un SUV care să înlocuiască actualul model QX50 şi care va beneficia de un motor revoluţionar care va avea un consum asemănător cu cel al unei unităţi diesel.
Luni, 25 Aprilie 2016 | Concepte

Privire în viitor: Infiniti QX Sport Inspiration concept prefigurează designului următoarelor SUV-uri Infiniti

Infiniti prezintă la Beijing conceptul QX Sport Inspiration care oferă primele indicii despre designul următoarei generaţii QX50 şi a viitoarelor SUV-uri ale constructorului japonez.
Joi, 04 Februarie 2016 | Industrie

Efectul Q30: noua compactă Infiniti a crescut vânzările europene ale mărcii cu 75%

Luna ianuarie 2016 este, de departe, cea mai bună din întreaga istorie a mărcii Infiniti în Europa. brandul care s-a retras din România în 2013 a vândut aproape dublu față de anul trecut cu ajutorul lansării compactei Q30.
Marti, 12 Ianuarie 2016 | Modele noi

Infiniti Q60 a sosit: rivalul lui BMW Seria 4 şi Audi A5 are 400 CP

Noul Infiniti Q60 este un coupe sportiv care oferă până la 400 de CP în lupta cu BMW Seria 4 şi Audi A5. Este însă suficient pentru a-i detrona pe rivalii germani?
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 02 Decembrie 2015 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: noile Renault Megane şi Opel Astra primesc cinci stele, la fel ca alte 9 maşini lansate recent. Doar două stele pentru Lancia Ypsilon

Renault Megane, Renault Talisman, Opel Astra, BMW X1, Kia Optima şi Kia Sportage sunt doar câteva dintre maşinile testate de EuroNCAP în această toamnă la capitolul siguranţă. Majoritatea au luat 5 stele.
Miercuri, 18 Noiembrie 2015 | Modele noi

Infiniti QX30, crossoverul premium compact care luptă cu BMW X1 şi Audi Q3

Infiniti QX30 este modelul cu care japonezii debutează în segmentul crossover compact pentru a lupta cu BMW X1 şi Audi Q3. Lansarea pe piaţă este programată la jumătatea anului 2016.
Luni, 14 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Infiniti Q30: acesta este cel mai nou rival al lui Audi A3, BMW Seria 1 și Mercedes-Benz Clasa A

Infiniti oferă de astăzi o alternativă senzuală la modelele pe care mărcile premium germane le prezintă în segmentul compact. Numele său este Q30 și este construit pe o platformă comună cu Mercedes Clasa A.
Joi, 10 Septembrie 2015 | Formula 1

Williams şi Force India speră să obţină un contract de sponsorizare cu Aston Martin

Williams şi Force India sunt singurele echipe cu care Aston Martin mai poate semna contracte de sponsorizare, după ce Red Bull a ratat un acord pentru motoare cu Mercedes.
Marti, 01 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Infiniti Q30 trădează designul interior în două fotografii oficiale

Infiniti Q30 se preătește de lansare în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Până atunci însă, avem ocazia de a vedea interiorul modelului compact japonez.
Joi, 27 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

O nouă imagine cu Infiniti Q30, compacta premium japoneză

Infiniti va dezvălui noul Q30, primul său model compact poziționat în segmentul premium, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Până atunci, o nouă imagine trădează designul final.
Marti, 21 Iulie 2015 | Modele noi

Infiniti Q30: prima imagine oficială cu noul rival al lui BMW Seria 1 și Audi A3

Prima imagine a lui Infiniti Q30 în varianta de serie a fost publicată pe internet înainte de prezentarea oficială. Compacta niponă de segment premium va debuta public la Salonul Auto de la Frankfurt, programat în septembrie.
Luni, 29 Iunie 2015 | Modele noi

Red Bull Racing își dorește o mașină de serie, dezvoltată cu experiența dobândită în Formula 1

Red Bull Racing cochetează cu ideea unei mașini de stradă care să beneficieze de tehnologia și experiența acumulată în Formula 1. Cei mai viabili parteneri sunt cei de la Infiniti.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru