Insignia

Vineri, 06 Noiembrie 2015 | Modele noi

Opel Insignia primește Apple Car Play și sistemul OnStar

Nemții de la Opel au anunțat introducerea sistemului OnStar în gama Insignia și oferirea suportului pentru Apple Car Play. Acesta din urmă este disponibil doar pe unitatea multimedia Navi 900 IntelliLink.
Luni, 24 August 2015 | Autoipoteze

Opel Insignia primește în 2017 un succesor cu design inspirat de conceptul Monza

Opel lucrează la următoarea generație a lui Insignia. Noul model de clasă medie va fi mai ușor și va avea un design inspirat din cel al conceptului Monza, titrează englezii de la Car.
Marti, 27 Ianuarie 2015 | Modele noi

Opel Adam ar putea să fie vândut şi în SUA sub sigla Buick

După Insignia şi Cascada, modelul Adam ar putea fi vândut în reţeaua General Motors din SUA în reprezentanţele Buick. Abia cea de-a doua generaţie a lui Adam ar putea să ajungă în SUA, spun sursele citate din cadrul General Motors.
Marti, 20 Ianuarie 2015 | Industrie

Opel Insignia a ajuns la 750.000 de unităţi fabricate

Opel a fabricat deja 750.000 de exemplare ale modelului Insignia. Înlocuitorul lui Vectra a debutat pe piaţă în 2008 şi a marcat introducerea de noi echipamente tehnologice şi de siguranţă în gama Opel.
Joi, 08 Ianuarie 2015 | Industrie

Vânzările Opel în Europa au crescut cu 3% în 2014

Opel a vândut aproape 1.1 milioane de unităţi în Europa în decursul anului care s-a încheiat săptămâna trecută. Marca germană a înregistrat creşteri pe mai mult de 15 pieţe ale Bătrânului Continent.
Miercuri, 31 Decembrie 2014 | Modele noi

Șeful Opel: "Viitoarea noastră navă amiral nu va fi o berlină"

Karl-Thomas Neumann, șeful GM Europe și al mărcii Opel, a declarat că Insignia va fi cea mai mare berlină a producătorului german, planurile sale pentru viitorul lor vârf de gamă implicând un alt tip de caroserie.
Joi, 11 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Opel lansează la Paris un nou motor pentru Insignia şi Zafira: 2.0 CDTI de 170 CP

Opel a anunţat lansarea unei noi motorizări diesel în cadrul standului său de la Salonul Auto de la Paris. Unitatea 2.0 CDTI de 170 CP va fi oferită în gamele Insignia şi Zafira Tourer.
Joi, 22 August 2013 | FRANKFURT 2013

Opel Insignia facelift a intrat în producţie

Opel a început să producă versiunea restilizată a lui Insignia. Modelul va debuta public la Salonul Auto de la Frankfurt.
Miercuri, 03 Iulie 2013 | Modele noi

Opel Insignia Country Tourer: a treia versiune de caroserie a lui Insignia

Familiştii cu spirit de aventură se vor putea baza din această toamnă pe o versiune cross a lui Opel Insignia. Aceasta poartă numele Insignia Country Tourer şi este un break înălţat şi "blindat" cu scuturi de protecţie.
Miercuri, 12 Iunie 2013 | FRANKFURT 2013

Opel Insignia facelift - imagini şi informaţii oficiale

Opel i-a aplicat lui Insignia un facelift serios, care implică atât modificări estetice, cât şi îmbunătăţiri tehnice. Acesta va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt.
Marti, 14 August 2012 | Modele noi

Opel Insignia primeşte suspensia HiPerStrut şi pentru versiunile cu tracţiune faţă

Opel va oferi suspensia HiPerStrut şi în gama Insignia cu tracţiune faţă, ca dotare opţională, anunţă englezii de la Autocar.
Miercuri, 27 Iunie 2012 | Industrie

Opel: "Nu vom construi Citroen C5 sau Peugeot 508 în fabricile din Germania"

Reprezentanţii mărcii Opel au infirmat zvonurile care anunţau producţia modelelor Citroen C5 şi Peugeot 508 în fabricile Opel din Germania.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 18 Iunie 2012 | Autoipoteze

Opel Insignia facelift ar putea primi un motor diesel de 1.6 litri

Opel Insignia urmează să primească un facelift, iar împrospătarea estetică va fi acompaniată şi de motorizări noi, printre care se numără şi o unitate diesel de 1.6 litri, anunţă Autocar.
Joi, 03 Mai 2012 | Industrie

Citroen C5 şi Opel Insignia vor fi produse pe aceeaşi platformă

Preşedintele PSA Peugeot-Citroen a anunţat recent că modelele de segment D ale Opel şi Citroen vor fi construite pe aceeaşi platformă odată cu lansarea noilor generaţii.
Vineri, 27 Aprilie 2012 | Industrie

Opel Insignia aniversează 500.000 unităţi produse

Opel Insignia, câştigătorul Maşina Anului în Europa în 2009, aniversează producţia a 500.000 de unităţi. Exemplarul aniversar este o Insignia ST BiTurbo 2.0 CDTI şi a fost construit de uzina din Russelsheim.
Miercuri, 11 Aprilie 2012 | Tuning

Opel Insignia OPC a primit un pachet de tuning de la MR Car Design

Versiunea de performanţă a lui Opel Insignia a primit un pachet de tuning de la MR Car Design. Rezultatul dezvoltă 375 CP şi are o suspensie G-Ride cu perne de aer.
Joi, 12 Ianuarie 2012 | Industrie

Opel Astra şi Insignia, premiate de Dekra pentru calitate în raportul pentru 2012

Opel Astra a primit punctajul maxim pentru calitate în cadrul Raportului Dekra 2012. Compacta din Ruesselsheim a obţinut 96.9 procente din punctajul disponibil, rezultat de invidiat.
Marti, 03 Ianuarie 2012 | Autoipoteze

Opel Insignia Sport Tourer CrossTour - primele ipoteze

Opel a dezvoltat o versiune CrossTour a lui Insignia alături de Irmscher, anunţă o publicaţie spaniolă, care a prezentat şi două imagini ale acestui model.
Sambata, 23 Iulie 2011 | General

Fabio Capello "joacă" alături de Insignia Sports Tourer

Fabio Capello, selecţionerul reprezentativei de fotbal a a Angliei, va putea fi văzut de aici înainte la volanul unui Insignia Sports Tourer. Maşina a fost primită în urma parteneriatului din Vauxhall şi Federaţia Engleză de Fotbal.
Marti, 17 Mai 2011 | Modele noi

Opel pregăteşte un model premium mai mare decât Insignia

Insignia nu va mai fi cel mai mare model din gama Opel. Germanii vor să se extindă printr-un crossover premium de segment superior.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru