Fabio Capello "joacă" alături de Insignia Sports Tourer

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 23.07.2011
Fabio Capello, selecţionerul reprezentativei de fotbal a a Angliei, va putea fi văzut de aici înainte la volanul unui Insignia Sports Tourer. Maşina a fost primită în urma parteneriatului din Vauxhall şi Federaţia Engleză de Fotbal.

Antrenorul italian de fotbal Fabio Capello este unul dintre cei mai apreciaţi oameni din breasla sa, iar în prezent deţine controlul asupra echipei naţionale a Angliei. Selecţionerul englezilor a beneficiat de curând de serviciile contractului de colaborare dintre naţionala Albionului şi Vauxhall. De aici înainte, îl vom putea admira pe antrenorul Angliei la volanul unui Insignia Sports Tourer în versiunea Elite.

"Suntem foarte încântaţi că Fabio a ales să conducă un Insignia. La scurt timp după anunţarea parteneriatului cu Federaţia de Fotbal Engleză, am fost întrebaţi de Fabio dacă va putea conduce un Vauxhall", a declarat Duncan Aldred, director Vauxhall.

"Sunt încântat că voi conduce un Vauxhall. Constructorul auto a susţinut nu doar Federaţia de Fotbal Engleză ci şi pe mine personal, fapt pentru care le sunt foarte recunoscător", a declarat Fabio Capello. Mai mult decât atât, oficialii Vauxhall au semnat contracte de sponsorizare cu federaţiile de fotbal din Scoţia, Irlanda de Nord şi Ţara Galilor.

Via | AutoPlus

Comentarii (1)

  • se asorteaza perfect unul cu altul ..
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru