Insignia

Miercuri, 19 August 2009 | General

Opel Insignia este cel mai bine vandut model din segmentul sau

Masina anului 2009 in Europa este si campioana la vanzari pe segmentul sau in luna iulie. Opel Insignia detine o cota de piata de 14.65% in Europa, fiind vandut in peste 1.700 de exemplare.
Joi, 13 August 2009 | Autoipoteze

Asa va arata noul Opel Calibra?

Opel pregateste o reeditare a lui Opel Calibra. Viitorul adversar al lui VW Scirocco promite multe din punctul de vedere al designului si al performantelor.
Miercuri, 12 August 2009 | Modele noi

Chevrolet va dezvalui 10 noi modele pana in 2011

Planul de revitalizare al gigantului General Motors presupune 25 de noi modele in portofoliul celor patru marci ramase sub umbrela constructorului american. Dintre toate, cele mai multe surprize ne va rezerva Chevrolet.
Joi, 06 August 2009 | Industrie

Programul de casare din Anglia a ridicat vanzarile pentru prima data in 15 luni

Ford Fiesta este vedeta programului de innoire al parcului auto din Marea Britanie. Prima de casare a reusit sa creasca vanzarile pentru prima data in 15 luni, iar Hyundai a profitat din plin de aceasta oportunitate.
Marti, 07 Iulie 2009 | Industrie

Dupa 12 ani de fabricatie, Saab a oprit productia lui 9-5

Saab a oprit productia modelului 9-5 deoarece a acumulat un stoc de modele suficient de mare incat sa reziste pana la lansarea urmatoarei generatii 9-5. Viitorul 9-5 va fi lansat la Salonul Auto de la Frankfurt.
Marti, 07 Iulie 2009 | Video

VIDEO: Clipul oficial al noului Insignia OPC, sedan si break

Opel a publicat un clip de prezentare pentru variantele break si sedan ale noului Insignia OPC.
Vineri, 03 Iulie 2009 | General

Cel mai rapid pilot din lume va pilota Insignia OPC la Goodwood

Andy Green, singurul om care a depasit viteza sunetului intr-un prototip pe uscat, va testa Opel Insignia OPC la celebrul Goodwood Festival of Speed.
Marti, 30 Iunie 2009 | Modele noi

Opel anunta Insignia ecoFLEX Sports Tourer: 5.3 litri/100 km

Opel Insignia Sports Tourer, varianta break a Masinii Anului in Europa, va dispune si de o versiune ecoFLEX, care consuma in medie doar 5.3 litri/100 km.
Joi, 25 Iunie 2009 | Industrie

Chinezii de la SAIC vor platforma lui Opel Insignia!

Daca nu poti sa dezvolti, cumpara ce au dezvoltat deja altii. Aceasta pare sa fie deviza chinezilor de la SAIC, care vor sa faca un model pe platforma de succes al lui Opel Insignia.
Miercuri, 24 Iunie 2009 | Industrie

Saab isi va baza noile modele pe aceleasi platforme GM

Desi au fost vanduti de General Motors companiei Koenigsegg, cei de la Saab isi vor baza noile modele - incepand cu 9-5 - pe aceleasi platforme imprumutate de la GM.
Marti, 23 Iunie 2009 | Modele noi

Hyundai pregateste rivali pentru VW Tiguan si Passat

Constructorul coreean a facut publice intentiile sale pentru urmatorii ani, lista viitoarelor modele incluzand variante MPV ale modelelor i20 si i30 dar si rivali pentru VW Passat si Tiguan.
Vineri, 19 Iunie 2009 | Video

VIDEO: Noul Opel Insignia Ecoflex se prezinta publicului

Opel publicat astazi un clip de promovare al celui mai nou membru din gama Ecoflex, si anume Insignia. Automarket a fost prezent la testul international al noului Insignia Ecoflex si va va oferi primele impresii de la volan saptamana viitoare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 17 Iunie 2009 | Tehnologie

Opel a dezvoltat sistemul Park Assistant pentru Insignia

Opel ofera un sistem de asistenta la parcare pentru modelul Insignia. Sistemul Park Assistant detecteaza locurile de parcare de pe lateralul
Marti, 02 Iunie 2009 | Industrie

Magna: "Opel va redeveni profitabil in 2011"

Magna a anuntat recent ca Opel va putea redeveni o companie profitabila in maxim doi ani. De succesul brandului german se vor ocupa modelele Insignia si Astra.
Vineri, 22 Mai 2009 | Modele noi

Opel Insignia OPC a incheiat programul de teste la Nurburgring

Oficialii Opel au anuntat ca modelul Insignia OPC a incheiat cei 10.000 kilometri ai programului de teste de pe Nurburgring. Inginerii Opel sunt incantati de rezultatele obtinute de acest model si sunt gata sa il ofere spre vanzare.
Miercuri, 20 Mai 2009 | Video

VIDEO: Opel Insignia Sports Tourer OPC, primul clip de prezentare

Dupa ce a publicat astazi primele imagini si informatii oficiale ale noului Insignia Sports Tourer OPC, constructorul german a revenit si cu un clip de prezentare al break-ului de performanta.
Miercuri, 20 Mai 2009 | Modele noi

Premiera: Opel a dezvaluit Insignia Sports Tourer OPC

Insignia Sports Tourer OPC, varianta break de performanta, vine cu o putere totala de 325 de cai si o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 6 secunde.
Vineri, 15 Mai 2009 | General

Opel Insignia pentru Politia din Marea Britanie

Politia din Marea Britanie va conduce Insignia, cel mai nou model din gama Opel. Acesta va fi disponibil in trei versiuni de motorizare, cea mai puternica insumand 260 de cai.
Miercuri, 06 Mai 2009 | Modele noi

Cele mai importante premiere ale Salonului Auto de la Barcelona

Dacia, Seat si Opel vor fi actorii principali in cadrul Salonului Auto de la Barcelona. Noile Sandero Stepway, Insignia OPC, Leon Cupra facelift si Ibiza FR vor atrage blitz-urile jurnalistilor prezenti la eveniment.
Miercuri, 06 Mai 2009 | Modele noi

EXCLUSIV: Dacia Sandero Stepway, primele imagini ale crossover-ului

Dacia va lansa maine, in cadrul Salonului Auto de la Barcelona, primul crossover din istoria sa: Sandero Stepway. Modelul roman este o reinterpretare a versiunii Stepway vanduta de Renault in Brazilia.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru