Opel Insignia OPC a incheiat programul de teste la Nurburgring

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 22.05.2009
Oficialii Opel au anuntat ca modelul Insignia OPC a incheiat cei 10.000 kilometri ai programului de teste de pe Nurburgring. Inginerii Opel sunt incantati de rezultatele obtinute de acest model si sunt gata sa il ofere spre vanzare.

Dupa cum stiti din observarea fotografiilor spion prezentate de Automarket, Opel a testat din greu modelul Insignia OPC pe circuitul german de la Nurburgring. Insignia OPC a incheiat cu succes programul sau de 10.000 kilometri de teste de la circuitul Nurburgring, unul dintre cele mai lungi si solicitante piste de competitie din lume. Fiecare tur de circuit insumeaza 20.8 kilometri, ceea ce inseamna ca Insignia OPC a parcurs peste 480 de tururi ale circuitului german.

Opel Insignia OPC a parcus 10.000 kilometri in 12 zile, timp in care a reusit sa inregistreze 487 de ture complete de Nurburgring. Traseul de 10.000 kilometri pe Nurburgring este unul dintre elementele finale ale testarii unui model OPC inainte de a il face disponibil pe piata. In curand, Opel Insignia Sports Tourer OPC isi va termina cei 10.000 de kilometri de teste de la Nurburgring.

Via | Carscoop

Comentarii (5)

  • gresit
    Modelul a incheiat cu succes programul sau de 10.000 kilometri de teste de la circuitul Nurburgring................In curand, Opel Insignia Sports Tourer OPC isi va termina cei 10.000 de kilometri de teste de la Nurburgring.................Vedeti problema?
    1 3
  • corect
    Nu este nimic gresit. In stire se vorbeste de Insignia hachback care a terminat testul. Insignia break sau Sports Tourer nu l-a inceput inca. Sunt testate sepatat pnetru ca au greutati diferite si setari diferite. Vezi treaba?
    3 0
  • Flaviu C
    hmm
    Criss...mai nou ii hatchback asta?...mie mi se pare ca-i limuzina da mnoh.....
    Apropo de poze...nu totzi par convinshi ca e ok ........:))
    1 1
  • Andrei.p
    Hatchback poate sa fie si o "limuzina"(aparent) care are haion.. adica se deschide portbagajul cu tot cu luneta
    1 0
  • AleXXX
    JMEKERA
    O sa va sara sapca cand o sa trec cu ea cu geamu jos si cu Guta la 100% . HAUS
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru