EXCLUSIV: Opel Insignia OPC, spionat in versiunea de productie

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 31.03.2009
Automarket va prezinta in exclusivitate fotografii spion cu noul Opel Insignia OPC, in toata splendoarea sa.

Fotografii spion de la Carpix au surprins noul Opel Insignia OPC in timpul testelor. Dupa aspectul modelului, putem spune ca aceasta este versiunea de productie a lui Insignia OPC. Spre deosebire de fotografiile spion prezentate anterior, modelul din imagini beneficiaza de bare de protectie OPC si este vopsit in albastru.

Insignia OPC are un propulsor supraalimentat care dezvolta in jur de 300 CP si ar putea fi echipat cu tractiune integrala. Predecesorul lui Insignia OPC era echipat cu un propulsor V6 turbo, cu o cilindree de 2.8 litri. Daca privim cu atentie jantele OPC ale acestui model, putem observa etrierii Brembo cu care este echipata Insignia OPC.

Pe langa imbunatatirile mecanice, Insignia OPC beneficiaza de o noua bara fata cu fante de aer de dimensiuni mari, o grila fata modificata si un spoiler integrat in capacul portbagajului. Insignia OPC are evacuari duble, care sunt amplasate pe ambele parti ale barii spate. Daca privim cu atentie capacul portbagajului al lui Insignia, putem observa chiar si sigla OPC, amplasata in partea dreapta si acoperita cu banda adeziva neagra.

Taguri: Insignia, OPC, Opel

Comentarii (5)

  • OPC
    Bestiala masinutza insa ma steptam sa stoarca mai multi cai din 2.8 cmc la corsa de ex au extras 192 cp din 1.6 insa orcum si asa sper sa vedem si pe strazile noastra cateva! Bravo Opel rupeti gura la mondeo si passat!
    0 0
  • OPC 2
    PT VALI: "masinuta" va avea 320 CP cu tractiune integrala; pt. moment, cred ca modelul VECTRA OPC era mai agresiv ca design, dar astept versiunea fara camuflaj a lui INSIGNIA OPC!
    0 0
  • re: dorin
    da-mi adresa te de mail si iti trimit poze cu OPC insignia necamuflata
    0 0
  • Opece
    Necamuflata si pe alta culoare... albastru asta ii face un mare deserviciu. Poate se potriveste pe Subaru sau Renault, insa pe Insignia mi se pare ca arata prost.
    0 0
  • the stig
    Ciudat pilotul de test la Opel. Ii dau cam 58 de ani :P
    Masinii sport ii sta bine intr-o culoare vie si intensa. Nu vad cum deranjeaza acest albastru devenit deja clasic la Opel.
    Cat despre motor, e interesant de vazut ce cuplu scoate acest 2.8.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru