Programul de casare din Anglia a ridicat vanzarile pentru prima data in 15 luni

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 06.08.2009
Ford Fiesta este vedeta programului de innoire al parcului auto din Marea Britanie. Prima de casare a reusit sa creasca vanzarile pentru prima data in 15 luni, iar Hyundai a profitat din plin de aceasta oportunitate.

Programul "Rabla" din Marea Britanie s-a dovedit a fi un succes, reusind sa creasca vanzarile de automobile noi pentru prima data in 15 luni. In luna iulie au fost vandute 157.149 automobile noi, ceea ce reprezinta o crestere de 2.4 procente. Cele mai de succes modele au fost automobilele compacte si de clasa mica, precum Ford Fiesta, Volkswagen Golf, Opel Corsa si Hyundai i10. Printre acestea s-au strecurat si modele precum BMW Seria 3 si Opel Insignia.

Cel mai de succes producator din Marea Britanie este Ford, care a condus clasamentul vanzarilor in 8 luni din 9, cu al sau Fiesta.  Pe locul doi in clasament se afla Ford Focus. Alaturi de Ford sta si Opel, care are trei modele in acest clasment, si ocupa pozitiile 3,4 si 7.Surpriza clasamentului vanzarilor este Hyundai, al carui model i10 se afla pe locul 9 in topul vanzarilor din Marea Britanie. Aceasta este prima data cand un model Hyundai ajunge in primele 10 cele mai vandute modele din Anglia.

Conationalii nostri de la Dacia au pierdut o ocazie deosebita, respectiv de a intra pe piata din Marea Britanie si a pune modelele Logan si Sandero pe valul vanzarilor generat de programul de innoire al parcului auto.

Pretul scazut al celor doua modele ale constructorului roman ar fi atras un numar impresionant de cumparatori, iar cifrele de vanzari Dacia puteau sa fie cu adevarat spectaculoase. Din pacate, directorii Dacia au decis sa nu intre pe piata din Marea Britanie, indiferent daca se va introduce sau nu un program de innorire al parcului auto.

Via | Cardealer

Pozitia in Clasament Marca si Model
1 Ford Fiesta
2 Ford Focus
3 Opel Corsa
4 Opel Astra
5 Volkswagen Golf
6 Peugeot 207
7 Opel Insignia
8 BMW Seria 3
9 Hyundai i10
10 Renault Clio

Comentarii (3)

  • Stelian_Opincariu
    Nu vad renaultul aici in ecuatie...............decat pe locul 10 hmn...............
    1 6
  • @Stelian_Opincariu

    Vezi ca mai sunt articole din anii trecuti la care nu ai comentat OBIECTIV, la subiect.

    Sa nu cumva sa te ia automarket la ei in redactie pentru o viitoare colaborare =))
    9 0
  • Dacia n-are nevoie de britanici... se descurca foarte bine si fara ei... britanicii sa-si cumpere mai bine bilete la circ, ca Top gear va da noi reprezentatii ...
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru