Opel a dezvoltat sistemul Park Assistant pentru Insignia

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 17.06.2009
Opel ofera un sistem de asistenta la parcare pentru modelul Insignia. Sistemul Park Assistant detecteaza locurile de parcare de pe lateralul

Opel a creat un sistem de parcare asistata pentru modelul Insignia, care este creat sa detecteze daca masina are loc intr-un spatiu ingust. Sistemul poate fi activat la viteze de pana la 30 km/h si masoara spatiul disponibil pe lateral, la o distanta de 1.8 metri fata de vehicul. In momentul in care un senzor localizeaza un spatiu, soferul este anuntat, iar sistemul incepe sa dea instructiuni privind manevrarea volanului.

Sistemul are scopul de a inlatura temerile privind spatiul disponibil in cazul unei parcari paralele, fara a pierde timpul sau zgaria masina in incercarea de a o parca, mai ales in conditiile unui trafic aglomerat. Pretul acestui sistem este de 645 euro, si este oferit momentan doar pentru modelul Insignia. Tehnologia Park Assistant face parte dintr-o gama larga de sisteme care au scopul de a spori confortul oferit de modelul Opel Insignia.

Via | AutomobilesReview

Taguri: Insignia, Opel

Comentarii (1)

  • Victor
    Opel ar putea scadea preturile cu 40% !!!
    Bloomberg a anuntat azi ca Opel ar putea scadea preturile masinilor sale cu pana la 40% pentru a salva locurile de munca ale salariatilor sai . Aceasta miscare ar declansa un razboi al preturilor in Europa, ceilalti producatori fiind obligati sa raspunda similar celor de la Opel .
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru